HobbyHåndarbejde

Børns shorts: elastik mønster model for piger

Barnet, men som en voksen, skal være bekvemt i tøjet. Ellers kan ikke undgås tårerne. Sommer let tøj skal være behageligt at have på, elegant og praktisk. Og drenge og piger i tøj af sommeren ting er afgørende for børn Shorts. Mønster er denne type af tøj kan være meget forskellige.

Hvad er børnenes shorts?

Universal babytøj til sommer - for børn shorts. Mønster dem at afgøre, hvad der præcist viser sig shorts. Efter alle former for sådan tøj til børn og voksne kan være mange:

 • et elastisk bånd;
 • shorts Sandpiper;
 • klassisk bælte med spænde:
 • lang - Bermuda;
 • slinky - leggings;
 • shorts, badebukser.

Tja, når en masse ting, og der er masser at vælge imellem at klæde sig barnet og vejret, og om situationen. Så at børns shorts mønster til dem - ting er nødvendige for barnet og hans mor-needlewoman.

Det korrekte mønster

Skræddersy den mest grundlæggende - velformede eller valgt mønster. Shorts børn elastik for piger er ingen undtagelse, hvad de kan have været på en stil. Fra mønsteret afhænger af, hvordan det vil sidde tøj, hvad enten det komfortabelt.

Mønster Bukser og shorts bygget lidt mere kompliceret end det mønster nederdel, men at skabe det selv er også muligt, hvis du følger anbefalingerne nøje følge dem.

Hvilket tage dine mål for korte?

For at gøre børns shorts med sine hænder, skal mønsteret opfylde følgende normer:

 • livvidde;
 • omkredsen af hofterne;
 • længden fra taljen til hofterne;
 • omkredsen af benene (det måles ved barnets lår på den bredeste del);
 • stepper sømlængde - denne måling fjernes langs den indre overflade af femur fra lysken til buksebenet kant;
 • produkt længde målt langs ydersiden fra taljen til buksebenet kant.

Da børnene taljen selv har ikke, til opførelse af et mønster af shorts på små børn kan drage fordel af en omkreds måling af dine hofter. Alle målinger, der skal optages, bør du ikke stole på sin hukommelse.

Opbygning af en base for mønster shorts

Det er ligegyldigt, hvad køn barnet, den har brug for børn shorts. Mønster, som kan konstrueres uafhængigt af de enkelte størrelser, vil bidrage til at gøre nogen shorts eller bukser. Hvordan du bygger det:

 1. På et ark papir (bedst at bruge millimeterpapir tegningen) i det øverste venstre hjørne, og går til 5 cm fra kanterne otchertit ret vinkel, hvilket indikerer det vigtigste punkt af bogstavet T.
 2. Den vandrette linje udsætte poluobhvat lår, værdien opnået ved at dividere i halve, tick B.
 3. Den lodrette længde af produktet at udsætte placere punkt H, og stepper sømlængde op fra bundkanten - Sh punkt
 4. På disse punkter holde en vandret linie til højre. Fra T at forsinke værdi vandret linie poluobhvata lår (B).
 5. Fra det stiger ned vinkelret, anbringelse punktet W1 og H1. Grundlæggende netto til at konstruere det mønster er klar.

Opbygning undercut forreste linje

Nu er den store scene - behovet for at opbygge en linje undercut landing trusser til dem var det praktisk at gå, løbe, klatre, klatre, sidde:

 1. Til dette formål, fra det punkt W 1 langs en vandret linie til at måle en afstand. Hip omkreds + 4 cm til fri pasform. Dette antal divideres med 20, og den resulterende nummer skal rundes op til nærmeste hele tal (fx hvis take vendte 2,8 3). Udsætte resulterende værdi: punkt W2 - pitchbredden punkt for forreste halvdele shorts.
 2. Det næste skridt er at opdele en ret vinkel på det punkt W1 i halve, at sætte 45 °.
 3. Langs denne linje, udmåle et halvt skridt bredde af leddet og sætte en stopper for.
 4. Forbinde punkt B, mærket halv stepper søm på halveringslinien af vinklen og det punkt W2 jævn linje.

Alt forreste halvdel Mønstre Kids shorts klar!

Konstruktion af de bageste halve shorts

Opbygning af en børns mønster shorts bør fortsætte sporing tilbage halvdelen. Dens udgangspunkt er det samme, så allerede prostroenny tegning kan kopieres for at få de to dele. Den bageste halvdel af den korte vil være bredere, der fremgår af anatomien i det menneskelige legeme:

 • Fra det punkt W 1 repræsenterer værdierne 1/4 gjord hofter, satte punktet W3.
 • Fra det til at droppe en vinkelret linie på bunden af produktet og bemærke H3.
 • At opbygge en god pasform i lysken, du har brug for lige i midten af segmentet W2 -w 3 at udskyde en centimeter vinkelret ned.
 • Forbinde det aktuelle punkt B og W3 opnået ved varemærket så vidt muligt en jævn linje, overvejer bygget underskårne front.

Det samme mønster af børns shorts til piger eller drenge er næsten klar. Argumenterne for lille.

Til shorts sidder

På toppen af børns shorts, som mønstret allerede er bygget, vil de blive plantet på tyggegummi eller på kuliske med strygere. Det er også nødvendigt at bygge, og den nederste del af denne shorts var ikke kun praktisk, men også smuk, ikke paven strittede taske, ikke forstyrrer bevægelige ben.

Dette kræver underskåret stepper søm bukseben. Konstruere det på to måder - ved at dividere værdien i halve og ben buggjord udsætte dens første fra punktet H til højre, og derefter opdele den i 4 dele, og den resulterende værdi fra punktet H til at udskyde 1 . Og det er muligt at mere enkelt og let opdelte sektioner H 1-H2 -H 2 og H 3 og tilbringe en halv underskæring opnået på linje point som angivet i figuren.

Her er listet linje prostroennaya frihed skræddersyet pasform (grøn for sidesømmen). Da børn ikke har en tynd talje og frodige hofter, som en voksen, når forskellen mellem disse parametre er ganske betydelig, er den frihed, skræddersyet pasform for hver af de 4 komponenter taget i gennemsnit 2-2,5 centimeter.

Sy børns shorts, mønster, som er bygget på de enkelte størrelser af barnet, det er ganske simpelt.

Shorts med en elastik

Så selvbyggede børns mønster shorts med en elastik. De gør og slid barnet er mest bekvemt. For at skabe sig for kuliske tyggegummi brug for at måle den resulterende taljen linje på mønstret, og derefter skræddersy strimlen af stof, som har samme længde som længden af taljen, og bredden vil være to værdier af bredde tyggegummi plus 1 ekstra centimeter. Vær sikker på at gøre et sømrum. Hvis tandkødet er fint - den sædvanlige vasketøj, kan du gøre 2-3 kuliske, udskyde bælte.

Shorts leggings på pige - især et mønster

Sy børns shorts, hvilket mønster er bygget af deres standarder med deres egne hænder, er det nemt. Desuden kan mønsteret være en simpel lille ændring. For eksempel, piger er meget komfortabel og praktisk shorts, strømpebukser. Da denne type tøj er syet af jersey og strømpebukser ikke sidde stramt, men passer en krop til at gøre sømrum brug for færre - ikke 2-2,5 cm, men kun 1-1,5.

Generelt mønster er nøjagtig det samme. kan gøres Længden af buksebenet på anmodning - fra korte shorts til fuld bukser. I dette tilfælde er det desuden nødvendigt at måle omkreds skinnebenet at sy bukser er ikke hænge ud og satte sig på foden. Baseret på den tidligere konstrueret mønster, at længden af buksebenene har udskydes, der skal indhentes, og derfra vandret for at måle halvdelen af omkredsen af underbenet, tilføjer 1-1,5 cm til frihed tilpasset pasform og sømrum.

Shorts-Knot

For de mindste børn er praktisk at bruge den såkaldte shorts-ryle. Det trusser stropper, der forhindrer dem i at glide. Den mest grundlæggende Sandpiper opnået fra shorts til et bælte, der stropper er syet. De er skåret en tilstrækkelig længde fra taljen til taljen, der passerer gennem bøjlen baby. Fastgør dem på den mest bekvemme knapper, og hvis du sætter stropperne på knapperne langs fronten og bagsiden, så kan de fjernes, når de ikke er nødvendige.

For børn, der er bare lære at sidde og gå, en fælles ting - en ble. Så bygger på mønsteret i krummen, og dette bør betragtes som en nødvendig tilbehør - for at gøre bukser bredere på paven, for at øge længden af landing fra taljen til lysken. Sy shorts på krohotulyu bedste strik - det strækker sig, så tingene til at sidde på størrelsen.

Sy børns shorts, hvilket mønster svarer til størrelsen og barnets behov - det er taknemmelighed, barnet vil føle sig godt tilpas i dem, og min mor ville være stolt af deres barn, og hans arbejde som en needlewoman.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.