Hjem og familieTilbehør

Korrektion tape: beskrivelse. Hvor det er relevant remstrammeren og hvordan man bruger det?

Skole og universitetsstuderende, kontor arbejdere - alle, der er forbundet med papirbaserede informationsbærere i dag bruger korrekturlæsere. De første prøver af dette produkt dukkede op i halvtredserne af sidste århundrede. For håndfladen denne opfindelse stadig kæmper japanerne og amerikanerne.

I løbet af det sidste halve århundrede bar-corrector ændret sig væsentligt. Der har været flere slags papirvarer "farver", som hver har både fordele og ulemper. Dag korrektorer er opdelt i tør og flydende. Førstnævnte omfatter de mest moderne udvikling - korrektionen tape til den anden - flydende og blyant bar.

korrektion væsker

De produceres i små flasker med en hætte monteret i børsten, applikator, svamp applikator. Denne form er enkel og nem at bruge: Ryst hætteglasset, dyppe børsten i væske og fylde den ønskede del.

Men i vor tid, er sådan et middel betragtes forældede synspunkter, så langt tilbage producenter producerer mere ergonomiske og praktiske former for kit.

Corrector blyant

Fra den sædvanlige håndtaget er det ikke meget forskellige i udseende, men i stedet det oplades med en pasta korrektion væske, der kommer ud gennem et lille hul (1 mm) i en rørring.

Fordelen ved denne type er, at det giver dig mulighed for at gøre punkt korrektion af de mindste dele af teksten og endda justere karakterbrist. Men fjern blyant en stor del af teksten er ikke også praktisk. I denne situation, han tydeligvis taber væske med en pensel.

Korrektion tape Roller

Dette er den seneste udvikling i verden korrektorer. Det er en tør sammensætning, der er indesluttet i en bekvem og ergonomisk valse. Korrektion bånd i sekunder fastsætte den ønskede del af teksten: Tape påføres papiret (forudsat at kvaliteten concealer og bruge det korrekt) ville være usynlig, ikke kun i udseende, men også at røre ved.

Denne art har sine ulemper: det hjælper ikke at korrigere mindre pletter punkt, dets standard bredde (4-6 mm), således at der ved småt korrektion med en lille linjeafstand kan nemt gå ud over kanten af linjerne.

Korrektion tape Attache

Denne enhed producerer den russiske paraply mærke Attache, i henhold til hvilken virksomheden "Comus" brevpapir tilbyder kunderne en gennemsnitlig pris kategori, samt produkter af økonomi-klasse kvalitet. Historie Attache papirvarer mærke begyndte i 1997. Produkter, der fremstilles i store virksomheder i Europa, Sydøstasien og Rusland.

Korrektion tape Attache giver dig mulighed for at skrive umiddelbart efter korrektion af teksten. Aftagelig hætte beskytter skæreenheden fra tørring. Det har en forøget længde (20 m). Bredden af båndene - 5 mm.

Let og nøjagtigt påføres den ønskede del af teksten til denne korrektion tape. Sådan bruger? Alt er enkel: fjerne hætten, indstillet på spidsen af skæreenheden fjernet startpunkt af linjen. Tryk let på regulatoren til papiret og holde et komplet sortiment af den ønskede størrelse. Det tørre lag er aflejret smidigt og let. I første omgang forsøge at afhjælpe teksten i udkastet.

Remstrammeren Attache - en kompakt enhed, der passer nemt i lommen eller penalhus. Han er lige så effektiv på enhver type papir. Efter fotokopiering ganske mærkbar. Enhed har en aftagelig enhed, der efter brug af farvesammensætningen let udskiftes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.