TravelingHoteller

Hotel "Crystal", Dmitrov: telefon, foto, anmeldelser

I denne lille artikel vil vi diskutere i detaljer oprettelse af "Crystal" gæst virksomhed, som ligger i Moskva-regionen, dens fordele, ulemper, og så videre. Klar? Så begynder vi!

beskrivelse

Dette hotel kan betragtes som en af de bedst beliggende i forstæderne.

Hotellet byder gæsterne velkommen fra alle hjørner af kloden døgnet rundt og check-in tid begynder ved 2:00 dagligt.

Placeret hotel "Crystal" i en af de mest lovende områder i Moskva, byen Dmitrov. Det tilbyder de besøgende sig af et behageligt ophold i de bedste betingelser og til den bedste pris!

Hvis du planlægger en forretningsrejse til Moskva eller Moskva-regionen, et simpelt eller bryllupsrejse hotel "Crystal" (Dmitrov) - en af de bedste små byer, hvor der kan være en gæst eller bosat i Moskva og Moskva-regionen!

interiør

Hotellet har et venligt og imødekommende personale, der vil give rige og farverige fritid til sine gæster.

Hotel "Crystal" (Dmitry) har 118 værelser fra økonomiklasse til VIP kategorier og "lux". Alle værelser gode møbler bør ikke kun skulle sove, men også velegnet til en god tid til en god bog eller se tv. Det indre af hvert værelse er individuelt farve. Badeværelserne er udstyret med den nyeste teknologi.

Dette hotel er ofte valgt for en familie ferie væk fra støjen fra en Megacity.

Der er også private værelser til honeymooners der kan markere begivenheden i en banket plads udstyret specielt til alle former for fester, eller bare bo i og tilbringe en uforglemmelig bryllup nat.

Hotel "Crystal" (Dmitrov), et foto er vist i denne artikel, vil du elske det! Tro ikke på mig? Og vi kan bevise!

tjenester

Hotel "Crystal" (Dmitrov) - er ikke kun muligheden for at bestille de hyggelige og komfortable værelser på forskellige niveauer, men også muligheden for at bruge institutionen administratorer og medarbejdere til at organisere en lys og uforglemmelig fritid - være, hvad han vil.

En af de mest ikke-standard ydelser her er alle former for sundhed behandlinger.

Og hvis til forhandlinger, eller gennemføre forretningsmøder, vil du har brug for plads, kan du leje en konferencesal til en ganske rimelig pris. Der er alt det nødvendige udstyr, som kan være nødvendigt at være produktive.

Hotellet har en swimmingpool og et SPA-center, hvor man kan slappe af efter en travl dag med forretningsrejse.

Ordren er rækkefølgen

Her er der generelt accepterede regler for opholdstilladelse, der skal overholde alle gæsterne.

For at flytte til et hotel får brug for et identitetsdokument. Betaling ved ankomsten i lokalet skal ske i fuld overensstemmelse med den takst planen, etablerede regler hotellet. Ellers gæstens ophold vil ikke blive givet, selv om han har gjort et forskud på halvdelen af beløbet.

Børn under syv år bor på hotellet gratis mod forevisning af bevis for alder. For eksempel kan en fødselsattest.

Betaling for overnatning er modtaget under visse timer. De kan også være flere detaljer besøge den officielle hjemmeside.

Daglig plads til at opretholde orden skiftende sengetøj og håndklæder, trash fjernelse. Så hvad serviceniveau, du skal ikke bekymre dig - alt er overladt til tilfældighederne, og logi for besøgende sikret en komfortabel og værdig.

Brugere udtalelser

Feedback og forslag kan du altid lade de boganmeldelser og forslag, som er ved siden af receptionen.

Hotellet rygning er strengt forbudt på alle værelser og områder.

Til påvisning (installerede overvågningskameraer) rygning besøgende i uhensigtsmæssige steder med de lejere vil blive pålagt en bøde, der er godkendt i forbindelse med loven om at forbyde rygning på offentlige steder.

De fleste af de besøgende, der har besøgt hotellet, er tilfreds med, hvad de siger i deres positive svar, som de efterlader i bogen af klager og forslag, samt på hjemmesiden for hotellet.

For at sikre, at den service og indkvartering på hotellet har den højeste kvalitet, undersøger en sådan institution som hotel "Kristall" (Dmitrov), af det, og de andre oplysninger i denne artikel. Tro mig, vil du helt sikkert ønsker at bo i det!

fordele

Dette hotel de fleste af de besøgende er ikke forgæves betragtes som en af de bedste hoteller i Moskva, fordi hvile på sit område og enhver tur vil virke ægte eventyr.

De vigtigste fordele:

  • Hyggelige værelser med fantastisk interiør i de mest moderne europæiske tendenser;
  • overkommelige priser og de bedste betingelser for et behageligt ophold;
  • gratis transport fra lufthavnen til hotellet;
  • mulighed for at tilbringe deres fritid i en række forskellige spil og sport;
  • gratis internetadgang;
  • giver alle de nødvendige detaljer, såsom nåle, tråd og mere;
  • tilkalde en ambulance i tilfælde af behov;
  • kun de mest rimelige priser for alle tjenester og rekreation;
  • forbindtligt og velvillige receptionister og andre hotel personale.

Og hvis du ønsker at tilbringe en ferie (bryllup, jubilæum, fødselsdag, virksomhedernes, og så videre. D., og så videre. P.), De er alle lyse og uforglemmelig i et af de bedste hoteller i Moskva.

På alle spørgsmål af helligdage, så ring og blive enige om alle muligheder med hotel manager, samt finde ud af prisen på ydelser.

Hotel "Crystal" (Dmitrov), hvis telefonnummer: 7 (495) 286-49-11, tager opkald fra dine potentielle besøgende døgnet rundt. Hotel ledere er altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende indkvartering og booking hotelværelser.

Hvis du planlægger en tur til Moskva eller Moskva-regionen, hotellet "Kristall" (Dmitrov) - en af de bedste og mest komfortable løsning for gæster, og til overkommelige priser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.