FinanserFast ejendom

LCD "Moskovskie Vorota" (St. Petersborg): lejlighed layout, bygherren og anmeldelser

Som en del af projektet til renovering af bydelen den nordlige hovedstad Moskva, nu under aktiv konstruktion af LCD "Moskovskie Vorota". "LSS", der fungerer som en bygherre, har udformningen af den komplekse gjort alt muligt for at huse det er helt i overensstemmelse med den arkitektoniske koncept af distriktet, som er domineret af bygningen, bygget i Stalin æra. Selv om huset er bygget ved hjælp af moderne teknologi, men deres ydre fremtræden falder harmonisk ind i det eksisterende historisk dannede ensemble.

Om udvikleren

Byggefirmaet har været i drift i markedet for fast ejendom fra 1987. I virkeligheden er det en kæmpe holdingselskab, som har mere end 60 afdelinger i sin struktur. En af dem er "LSS". St. Petersburg - en by med en specifik arkitektonisk udseende, og derfor ikke alle udviklere er beæret over at fortsætte sit arbejde i historiske områder, som er den og Moskva. Selskabet "Etalon", som omfattede funktioner og "LSS", menes at være ansvarlig og respekteret udvikler. På hendes konto - mere end 150 afsluttede projekter, skal alle objekter være altid til tiden og uden fejl. Holding en samlet tilgang i sine aktiviteter, i forbindelse med, hvad der er et projekt fra start til slut: fra datoen for valg af lokalitet og udformning af komplekset, før du sætter det i drift. Overnatning tilbydes af selskabet har en fremragende kvalitet, og de aktiviteter, den har modtaget adskillige statslige priser.

Så hver potentiel køber, købe et hus i boligkompleks "Moskovskie Vorota" (St. Petersborg), kan ikke bekymre sig om gennemsigtighed af transaktionen.

Om at bygge

Moderne boligkompleks "Moskovskie Vorota" - en storstilet projekt, som involverer konstruktion af seks højhuse. LCD ligger ved siden af metrostationen af samme navn, og i umiddelbar nærhed af byen. Parallelt med opførelsen af huse under opførelse objekter af infrastruktur, desuden de første etager i alle bygninger vil blive bragt til erhvervsejendomme. Boliger i LCD "Moskovskie Vorota" henviser til en klasse af komfort og komfort +, og derfor i hjem domineret primært store og mellemstore lejligheder.

Byggeproces

Siden opførelsen af boligkompleks er en storstilet projekt, forventes at skifte idriftsættelse af alle faciliteter. Det første hus begyndte at bygge i 2014, er byggeriet ved at blive færdiggjort, vil sagen blive sat i drift i andet kvartal af 2016. Der vil være 240 lejligheder. Siden 2015 er opførelsen af bygninger af den anden og tredje fase, antallet af boliger - 629 og 288 lejligheder hhv. Fuldt i drift for at blive indført i slutningen af 2010. I øjeblikket alle værker er i nøje overensstemmelse med tidsplanen.

økologi

Økologisk miljø-området, som er beliggende i centrum af byen, kaldet sikkert er næppe muligt. Ved siden af LCD der er motorveje, og CHP og industrivirksomheder. Selvfølgelig nævner og ikke følger Clean Air Act. Så dem, for hvem spørgsmålet om økologi er altafgørende, er det nødvendigt at se på de nye bygninger i forstæderne. Lejligheder i boligkompleks "Moskva Gates" er mere velegnet til dem, der bekymrer sig om prestige af huset og behovet for at holde sig så tæt som muligt på centrum af storbyen.

Imidlertid er miljøet vil noget forbedre udvikleren, planlægger at afholde en massiv grønnere værker i komplekset. Hertil kommer, beliggende nær Kolmovsky Roshinsky og haver, samt en stor flåde af "Dynamo".

infrastruktur

Med hensyn til de genstande af sociale og shopping og underholdning infrastruktur, alt er i skønneste orden. At i princippet er forståeligt, fordi det sted, hvor kompleks ligger, - det er næsten midt i storbyen. Her mangler og store supermarkeder og små convenience butikker, der er et stort indkøbscenter og underholdning og sportsfaciliteter, apoteker, hospitaler. Det eneste, der kan betragtes som en ulempe - det er en lille mængde af tilstødende skoler. For som modtager han til tider ikke særlig god LCD "Moskva Gates' kommentarer. Men denne ulempe vil fjerne udvikleren, bestilt sin egen e / s og skole.

transport

Beskrivelse af området, hvor bygningen er placeret, ville være ufuldstændig uden en omtale af sin transportinfrastruktur. Men i dette tilfælde kunne gøres uden det, fordi alle ved, at stort set Centre Peter måske ikke at lide af dårlige transportforbindelser. Ud over den eponyme metro station, som går fra tærsklen af huset fem minutter, kan lejere LCD "Moskva Gates" drage fordel af offentlig transport (sporvogne, taxaer, busser). Stopper er tæt på bygninger. Som for vejene, er de også bugne - det Ligovskij og Moskovsky Prospekt gaden. Zastavskaya. Før de forlader på ZSD - kun tre km. Men i myldretiden bliver nødt til at stå i trafikpropper.

Lejlighed layout, udgifter til

Som nævnt ovenfor, blev LCD "Moskva Gates" designet med begrebet arkitektur Stalins æra. Jeg fandt det ikke kun afspejles i udseendet af den komplekse, men også i layoutet af lejligheden. Alle boliger er kendetegnet ved tilstedeværelsen af store køkkener (i nogle lejligheder i området op til 20 "firkanter") og høje (2,8 meter) lofter. Uanset størrelsen lejligheder, hver med en balkon eller terrasse. Også er de karakteriseret ved en stor hall. Studierne og "odnushke" (men ikke alle) badeværelser kombinationer, i alle andre lejligheder - separat.

Designerne af virksomheden har arbejdet pænt og forudsat kommende lejere et udvalg af layouts. Og de, jeg må sige, en hel del. This 5 typer etværelses, 29 to-værelses, 56 to-værelses og 7 fire. Så at alle kan finde en passende løsning.

Areal af bolig lokaler 29-112 "firkanter", den cost - af tre og en halv til 15 millioner rubler.

Den første bygning er afleveret med en ru overflade, alle efterfølgende - for at afslutte.

Køb en af de automater lejligheder kan være i dag på basis af lighed og ved lave indledende omkostninger.

LCD "Moskovskie Vorota": anmeldelser

Hvad folk siger om et boligkompleks? Det skal sige, at nok, og entusiastiske reaktioner og kommentarer, fuld af negativitet. Med hensyn til gode. Naturligvis, alle med én stemme roste placering RC "Moskva Gates." Alligevel er det stadig centrum for denne pragtfulde by, ligesom St. Petersborg. Folk som det faktum, at tæt på hjemmet, kan du købe næsten alt, ned til møbler, behøver ikke at gå nogen steder. Fremragende føler og al transport struktur af distriktet. Nærheden til metrostationen - også et stort plus. Reagerer godt på potentielle købere og lejlighed layout, imponerede mange, og at konstruktionen er en velrenommeret udvikler, der bruger ejendomsmarkedet respekt. Byggeproces er heller ikke anledning til problemer.

Nu, med hensyn til minusser. I første omgang - dårlige miljøforhold. Faktisk er denne ene ikke skjule. Som de siger, ikke kan lide det, kigge efter muligheder uden for byen. Centrum af byen er ikke på forhånd kunne behage beboerne rene rum huse. Ikke helt tilfreds med noget af det faktum, at lejlighederne i det første hus er kun et groft finish. Andre er det, tværtimod, tilfreds. For det første vil lejligheden være billigere, og for det andet, alt det kan gøre på egen hånd, i stedet for at klage over farven på tapetet fra bygherre eller kvaliteten af døren. Minus som mange tror, at nogle små bygninger og skoler d / S, men denne ulempe, som allerede nævnt, udvikleren elimineres ved opførelsen af sine egne faciliteter.

Med hensyn til prisen på boliger, især oppustet ingen tror, som hele bygningen refererer til segmentet klasse komfort for der, som du ved, nødt til at betale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.