Hjem og familieTilbehør

Hvad er den bedste fyldstof til tæpper: typer og forskelle

I betingelserne for den russiske klima kan ikke undvære tæpper. For nylig blev det besluttet at overføre strøelse arvet. Men tider med knaphed gik, og producenter tilbyder et stort udvalg af forskellige tæpper til enhver smag og budget. En køber, der kommer ind i butikken, skal du vælge produkter ved forår type og størrelse. Men det er nødvendigt at være særlig opmærksom på fyldstof, fordi i valget tæpper det vigtigste kriterium. Så hvad bedre til at fylde tæpper?

udvalg af varer

Producenter tilbyder et valg af en række forskellige fyldstoffer. Traditionelle naturmaterialer som uld, ned, fjer eller silke, er førende på markedet. Plant bambus fyldstoffer, boghvede avner og urter er stigende popularitet blandt forbrugerne. En menneskeskabt, såsom silicone, hollofayber, polstring polyester, er i stor efterspørgsel på grund af sin gode resultater og relativt lave omkostninger.

Kunstig eller naturlig?

Hvad er den bedste fyldstof til tæpper, forbrugeren vælger, fordi alle har deres egne præferencer. Et varmt og minus 30, mens andre er koldt på den varmeste sommerdag. Før du køber, bør du være opmærksom på de særlige kendetegn ved et materiale. Naturlig god varm, men ikke forårsager allergi, kunstige og billigere.

Naturlig uld fyldstof

Alle tæpper med uld fyld er holdbare. De er meget varm og samtidig er godt passere luften. Men de har brug for følsom pleje.

kamel-hår

I naturen, kan Kamel modstå store temperaturforskelle i ørkenen - fra varme til kulde. Under kamel tæppe i den kolde varme, og i varmt vejr er ikke varm. Uld er ikke elektrificeret, og under et tæppe, så søvn vil være behageligt. Især værdsat kamel hår for sin evne til at absorbere fugt og forbliver tørre.

For folk tilbøjelige til hyppige forkølelser, et tæppe er simpelthen uerstattelige. Uld har en stærk terapeutisk effekt: neutraliserer toksiner, lindrer ledsmerter, letter gigt og iskias.

Pleje tæppe af kamel hår er ikke kompliceret, kan vaskes i hånden ved 30 ° C eller underkastet tør rengøring. Når du køber bør lugte produktet. Hvis der er en vedvarende lugt af uld, er det bedre at afstå fra at købe - uld kommer ikke fuld rengøring cyklus er blevet brudt eller produktionsteknologi.

fleece

Tænker, som dækker bedre, hvordan man bruger et fyldstof sikrere, bør du være opmærksom på fleece. Salget er et tyndt tæppe egnet til kølige sommeraftener (densitet 150 g / m2), universal (densitet 300 g / m2), og meget varm (400 g / m2). Sådanne sengetæpper perfekt lække luft og holde på varmen, når de absorberer fugt. På grund af den naturlige krølle af får, deres uld lange holder sin form og ikke kage. Ulden er resistent over for mider og andre skadedyr. Desuden normaliserer hjerterytme, reducere gigt, muskel- og ledsmerter. Om nødvendigt kan dugen vaskes i hånden ved 30 ° C til opnåelse eller tør renses.

Ged ned, kashmir

Tæpper lavet af ged ned ekstremt let og varm. Adspurgt om, hvad fyldstoffer til tæpper bedre kundebedømmelser af kashmir eneste positive. De har alle de positive egenskaber ved uld fyldninger og ikke forårsager allergi. Sådan et tæppe kan ikke vaskes - kun renseri. For at gøre det vare længere, regelmæssigt luftning i skyggen. Sådan en overdækket én ulempe - den høje pris.

vegetabilske fyldninger

At vælge hvad der er bedst at købe et tæppe, som fyldte det vare længere, bør du være opmærksom på markedsudviklingen - tæppet med plantematerialer. Takket være moderne teknologi blev forbedret fremgangsmåder til behandling af fibrene, som tillader fra vegetabilske råstoffer at gøre strøelse med fremragende egenskaber.

  • Bambus - den hurtigst voksende plante på jorden. For sin dyrkning ikke bruger kunstgødning og kemikalier. Den bambus fiber bevarer alle de gavnlige egenskaber af denne fantastiske plante. Sådanne fibre absorberer og fordamper fugt, fremragende luftpermeabilitet og varme bedrift. Desuden bambus stand til at fjerne toksiner og radioaktive grundstoffer fra kroppen, muskelafspænding, stimulerer kredsløbet. Naturligt materiale ikke irriterer huden, forårsager ikke allergi, ikke absorberer lugte. Når de forlader en dyne kræver ingen besvær, kan det sikkert vaskes i maskinen ved 40 ° C Tør det anbefales i den udfoldede formular.

  • Boghvede skrog. Tæpper er fyldt med miljøvenligt produkt, der har en stærk terapeutisk virkning. Under denne tæppe er ikke varmt, er det ikke beregnet til kølerum. I andre tilfælde, sove komfortabelt nedenunder. Boghvede skallerne forårsager ikke allergi, har en let massage effekt på hele kroppen. Vask det naturligvis umuligt, men at fabrikanten har givet denne nuance og frigivelse boghvede tæpper i særlige dækker.
  • Bomuld, uld, eller blot er kendt i lang tid, er det vel holder varmen ikke bevarer fugt. Men der opstår problemer, når det er nødvendigt at vaske tæppet. I bilen, vil det ikke være på hans hænder ikke vaske - det er meget tungt og renseri er dyrt.

Tæpper lavet af silke

Velhavende mennesker spørger ikke, hvad bedre fyldstof til tæpper, og købe strøelse lavet af silke. Dette materiale har ikke de ulemper, måske, men en - pris.

Silke perfekt holder varmen, ikke kage, det ikke bliver vendt mider og allergier til silke er ekstremt sjældne. Til fremstilling af fibre ved anvendelse silkespinderens to typer - opdrættet specielt til industrielle produkter og naturen. Domesticerede slags dyre tæpper fra det tyndere og lettere. I udseende er det hvidt med en boblende glans. Wild avlen har en ru fiber, som er nødvendig at blege og undergår yderligere behandling. Denne fiber ikke skinne på slags hvide som uld.

Silke dyne skal luftes. Men vask kun i dyre renserier, der besidder specialiseret udstyr. Lysforurening eller pletter kan vaskes af i hånden med varmt noget vand med tilsætning af særlige midler til de sarte stoffer.

dyner

Tæpper fyldt med fnug - en klassiker. De er lette, praktiske og meget varm. Nu kan du møde og Svaneduun, og pingviner, og gås. De dyreste tæpper - af dyne. Men fjer dyner er vanskelige at vedligeholde, og også kan være en kilde til allergi.

syntetiske fyldstoffer

Den kemiske industri producerer en række forskellige materialer, som er let at vedligeholde, billig og holdbar. I dag har mange forbrugere ikke klar over, hvilken slags fyldstof til dyner den bedste, og vælg kunstig.

sintepon

Den billigste af alle mulige former for fyldstoffer. Men produkter fremstillet af det hurtigt slides op. Desuden skrupelløse producenter bruger sintepon billige (det er lavet af genbrugte plastikflasker), hvilket ikke er nok, der er af høj kvalitet, og kan endda være giftige.

hollofayber

Det er den mest populære af syntetiske fyldstoffer. Tæpper fyldt med en lys, luftig og varm. Ifølge nogle indikatorer, de selv overgå uld og ned. Hollofayber brandhæmmende og antistatisk, betyder det ikke absorberer fugt, og udskriver det ud. Materiale absolut ikke fremkalde allergi og er ideel for dem, der lider af astma. For at se alt for nemt for sådan et tæppe. Den kan modstå gentagen maskinvask ved moderate temperaturer under anvendelse af rensemidler. For at forlænge levetiden umuligt at vride tæppet, det tørrer så hurtigt i den friske luft.

Komforel

Silikoniseret materiale i form af perler. Tæpper sådant fyldstof ikke absorbere lugte og støv modstå høje temperaturer, er det ikke giftigt. Komforel holder fin form og holder på varmen. Tæppe kan nemt vaskes ved 30 ° C i maskinen, presning og ensartet tørring. Efter vask er det nødvendigt at udvide på en flad overflade og flade fyldstof.

viskose

Dette fyldstof er til rådighed til en pris, der absorberer fugt, men hurtigt kollapser og bliver ubrugelig.

Bare et par tips til at vælge tæpper

Det er umuligt at sige med sikkerhed, med nogle fyldstof er bedre at købe et tæppe. Kundeanmeldelser varierer efter individuelle præferencer. Men når du køber bør være opmærksom på flere aspekter.

  • Det skal lugte tæppe, før de køber. Ingen fremmed lugt fra sengelinned bør ikke være! Hvis lugten er, det taler for skrupelløse producenter.
  • Down produkter skal sondere for drillerier. Selvfølgelig standarden tillader tilstedeværelsen af fnug fjer, men ikke mere end 2% af den samlede vægt. Hvis ved at bide hans fingre følte penne, betyder dette produkt ikke opfylder standarderne.
  • Størrelsen af tæppet skulle være lidt mere end en seng, 5-10 cm.
  • Hvis folk sover i samme seng med forskellige temperaturer fornemmelser (den ene er altid koldt og den anden varm), er det bedre at tage to separate dyner med forskellige fyld.
  • Koefficienten af varme tæpper på etiketten point. Fem point - den varmeste.

baby tæpper

At købe et tæppe til baby - er et særskilt spørgsmål. Knappe kan ikke fortælle deres forældre om det ubehag eller besvær. Derfor bør du vælge omhyggeligt et tæppe til baby. Fra hvilke fyldstof er bedst - det er forældrene. Under uldne barn vil være varm og komfortabel, men hvis et barn har en tendens til allergi, bør du vælge silikone eller bambus tæppe.

Valg af individuelle tæpper

Hver person er forskellig, og derfor absolut sige tæppet med hvilken fyldstof er bedst at vælge, du ikke kan. Alle vælger varerne under deres egne præferencer, for din bekvemmelighed. Men, at vælge den strøelse, er det nødvendigt at overveje alle faktorer, herunder sundhed. Køberen afgør for sig selv, hvad der er bedst fyldstof til dyner, alt efter kravene til emnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.