LovStat og lov

Sådan legalisere ændringer til lejligheden?

Tilføjelse deres egne ændringer til boligprojekt - fornøjelsen er besværlig og dyr. Men det forhindrer ikke borgerne til at udføre i deres hjem en betydelig ændring, gør ombygningen. Efter alt, komfort hjem - det er en nødvendighed og en måde at udtrykke. Og til dem, der kommer til at udføre sådanne handlinger, opstår spørgsmålet: hvordan man legalisere ændringer til lejligheden? Så lad os se, hvad du skal gøre for at tilbringe resten af denne procedure korrekt og undgå alle mulige problemer.

Så den første ting, der er nødvendigt, er at få en særlig rapport, der bekræfter det tekniske design af dit hjem. Til dette dokument, er du nødt til at tiltrække en specialist, der undersøger den bærende konstruktioner lejligheden. Efter inspektionen eksperten konklusion vil være, at ombygningen ikke vil påvirke din sikkerhed.

For det andet angår spørgsmålet om, legitimere re-planlægning: selve planen ændrer også skal legaliseres. Så tage sig af udviklingen af et design projekt. Du kan gøre dette selv, eller bede om hjælp i et særligt selskab, der leverer sådanne tjenester. Denne plan skal være certificeret i sanitære kontrolmyndigheder, brand tilsyn, distriktet Planning Authority, og i Gorgaz Gorenergo. Desuden bør det berolige og ejerne af huset.

Hvis alle ovenstående myndigheder godkendt projektet, får du den officielle tilladelse til ombygningen. Nu kan du trygt gå videre til reparation, der er planlagt.

Vi har overvejet sagen, hvordan man legalisere ændringer til lejligheden før starten af anlægsarbejdet. Og hvad hvis omregningen af bygninger eller lejligheder blev udført uden ordentlig dokumentation?

Hvis der findes offentlige myndigheder uafhængig ombygningen, så ejeren bliver nødt til at betale en bøde. Derefter får han 3 måneder for hvilke der skal legaliseres ændringerne. Hvis ejeren ikke modtager alle de nødvendige dokumenter for denne periode, straffen igen. Ved detektering af manglende overholdelse bliver nødt til at vende tilbage til den oprindelige type af boliger. I tilfælde af manglende overholdelse af denne forpligtelse lejligheden vil blive solgt på auktion.

Og hvordan man kan legalisere samostroy? Hvad hvis bygningen blev bygget uden officiel tilladelse? Retten til at bygge, skal registreres i BTO. For at gøre dette, kan du gå til retten med støtte fra en kvalificeret advokat. Det er den mest legitim måde. domstolens afgørelse vil bidrage til at undgå bøder for ulovligt byggeri.

Du kan også kontakte GASC. Der kan være to muligheder. Du betaler alle bøder og modtage et certifikat af parathed eller dokumenter på en forenklet procedure for nevysotnyh bygninger. Du kan også benytte sig af formidlende virksomheder. De afvikle alle de sager uden din deltagelse. Det vil blive dyrere, men du vil være i stand til at løse selv de mest komplicerede sager.

Som du kan se, er det bedst at få alle de nødvendige dokumenter, selv før reparation eller anlægsarbejde. Og så behøver ikke at tænke over, hvordan man kan legalisere ændringer eller BZ'er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.