BilerLastbiler

Design og specifikationer "Fiat Doblo" er ganske anstændig

Bil "Fiat Doblo" ... Specifikationer bæreevne og et attraktivt design af denne italienske vogn kendt af mange bilister, ikke kun i Europa, men også i Rusland. Selvfølgelig betyder denne maskine ikke besidder den hastighed ydeevne. Alligevel de lave omkostninger, enkelhed af vedligeholdelse, nem administration og stor kapacitet (ca. 3.000 liter) er tvunget til at være opmærksom på det. "Fiat Doblo" kombinerer alle de positive egenskaber ved bymæssig "glas transport", som han var og er elsket af mange bilejere. Så lad os se nærmere, hvad dette er en lille varevogn.

design

Uden italiensk minibil udmærker sig ved sin lyse udseende. Store forlygter, store kølergrill, massiv kofanger med integreret luftindtag - alt dette giver den italienske en lidt aggressiv look. Med hensyn til den bageste del, har det ingen sådanne attraktive dele som foran. Det pryder bagsiden af bilen en moderne lysarmaturer, samt monteret i den bageste døre stoplys.

salon

Indvendigt er bilen ikke har nogen særlige kendetegn i form af finish - hele panelet er dekoreret med lav grå plast, lidt ru at røre ved og meget modstandsdygtig over for ridser. For føreren, har producenten forudsat indbyggede kopholdere og små nicher for små ting. Meget belejligt hylder til papirer og anden dokumentation, samt en rummelig handskerummet.

Vil du ønsker at vide om de tekniske karakteristika for kroppen? "Fiat Doblo" har en meget stor bagagerummet. De fem-sæde passager bundling maskine kan rumme op til 750 liter bagage. Af den måde, kroppen giver føreren mulighed for at øge lastrum til 3000 liter, hvis du folder den bageste sæderække. Samme kapacitet (3 kubikmeter) er også observeret i lasten van.

Hvad kan du sige om den tekniske specifikationer? "Fiat Doblo" tredje generation, desværre, vil ikke have et stort udvalg af motorer og gearkasser. Oprindeligt er maskinen udstyret med en 4-cylindret benzinmotor med en kapacitet på 77 hestekræfter og et arbejdsvolumen på 1,4 liter. Dens drejningsmoment ved 3000 omdrejninger i minuttet er kun 115 N / m. Men på trods af en sådan præstation, "Fiat Doblo" kan accelerere til så meget som 148 kilometer i timen. Bemandet med lastbil kun én transmission - en fem-trins manuel gearkasse. Også værd at bemærke er, at bilen er god motor. "Fiat Doblo" er ganske økonomisk i form af brændstofforbrug - på 100 km den bruger kun 7,4 liter i den kombinerede cyklus. tankkapacitet, uanset konfigurationen af 60 liter, hvilket gør det muligt ikke at fylde op med benzin til 400-450 km.

udgifter til

Den gennemsnitlige pris for en ny "Fiat Doblo" varierer fra 365 til 455 tusind rubler. Denne prispolitik har en positiv effekt på populariteten af modeller i Rusland, hvor den aktivt at erhverve mange forretningsfolk og virksomheder.

Afslutningsvis bemærker vi, at på trods af den beskedne præstationer, "Fiat Doblo" er et glimrende alternativ til indenlandsk transport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.