Kunst og underholdningLitteratur

Rating gode bøger. Bedste bøger af All Time

At vælge hvad de skal læse, mange før købet visning bedømmelse af gode bøger om forskellige fora og shopping sites. På den ene side er det forståeligt: prisen er ikke altid muligt at smide penge til vinden og blive den stolte ejer af papiraffald, selvom smukt indrettede i lyse dækning. Og på den anden side skal vi ikke glemme, at de smager af alle mennesker er forskellige. Dette gælder for litteratur. Nogle mennesker foretrækker at kun klassikere, bortset fra alt andet er skrald og grafomanstvo, mens andre ikke har noget imod at læse romantik romaner og fiktion, at finde en anstændig produkt fra forfatterne af denne genre. Så, ser på alle former for toppe og lister, glem ikke, at som dig. Ellers stedet for et behageligt ophold, kan du få en servering af kedelige opgaver.

"The Adventures of Thomas Sawyer og Huckleberry Finn"

Ja, bogen anses for at være den børnehave, men det ændrer ikke sin charme. Denne historie er for dem, der ikke er bange for at virke mærkelig og genopleve eventyr af to drenge. Og at dømme efter, at produktet er i top "Bedste bøger" (læsere bedømmelse indikerer gode resultater), der er mange.

En lille amerikansk by lever chinnoy og respektable liv. Mess den med jævne mellemrum gør en tolv-årig barn, administrerende trods alle forbud relative, for at få uønskede venner. Og hvor venner, er der altid et sted på eventyr. Her og bestyrer Tom og Huck vidne til mordet og få frygtelige fjende af Injun Joe, fare vild i hulen og fandt en reel skat.

"Harry Potter"

Tales of kærlighed til alle: både børn og voksne. Derfor er historien om den engelske forfatter George. Rowling om guiden drengen er helt sikkert blandt rating af gode bøger.

Hovedpersonen Harry Potter og hans venner - ikke almindelige drenge og piger. Nej, de er udstyret med magiske kræfter, så studerer i en specialskole. Men ud over udviklingen af videnskab af trolddom, vil de vide, hvad ægte venskab, kærlighed og samtidig besejre den onde troldmand Lord Voldemort.

"The Lovely Bones"

Elis Sibold roman, der udkom i 2002, var den første i TOP "De bedste bøger af året". Rating læsere og kommentarer stadig holde bogen i høje stillinger.

Fjorten år gammel Syuzi Selmon blev myrdet og parteret af en nabo. Hendes morder ingen har fundet, da kroppen de fleste piger. Efter hans død, Susie i 10 år våger over deres kære fra din personlige paradis, ser familien gradvist ødelagt.

Den kan ikke gribe ind i, hvad der sker, og det er fortsat kun som observatør, kun et par gange før vist pårørende.

"Chokolade"

Rating af gode bøger i forskellige lister er høj, men ofte nogle af værkerne ikke er værdsat. Novel "Chokolade" mange sammenligner med filmen, men det er to forskellige værker, så, forventer at se Johnny Depp sider, og ikke at finde det, tage point. Og med god grund.

Dzhoann Harris tager læseren ind i en ekstraordinær verden. Det ser ud til, at dette er middelalderen, men i virkeligheden - en moderne provinsby i Frankrig. Atmosfæren er fascinerende, er det let at tro på magi.

Vian Roche beslutter sig for at slå sig ned i et nyt sted og starte et nyt liv med sin datter Anouk med en ren tavle. Håber på det bedste kvinden åbner sin egen chokolade. Men ikke alle har smag af en ny beboer, vant til altid at være i søgelyset. Med fremkomsten af hendes beboere er under forandring, og de sædvanlige målte liv kollapser. Og det Vian simpelt som at forsøge at blive vist?

"Wuthering Heights"

Novel engelske forfatter Emili Bronte ikke kun fik en rating af de bedste bøger af hele tiden, men betragtes som den bedste romantiske historie nogensinde er skrevet.

Unge Heathcliff, samlet op på gaden og bragt op til mesterens børn, forelsker sig i datteren af hans velgører Katherine Ershno. Pigen er smuk, egenrådig og stædig. I stedet for at anerkende deres følelser til den unge mand, begynder hun at spotte ham og vælger en anden bejler - uddannede og velhavende Edgar Linton, for hvem skal giftes. At dette var den komplikation tragisk historie, der strækker sig ikke til endnu et årti.

Heathcliff, da han hørte om planerne elsker forlader ejendom til at gå tilbage et par år senere blev rige. En ung mand ønsker at tage hævn over sin modstander og klar til denne meget. Hans ægteskab med søster til Linton fat i ejendom "Wuthering Heights", endda død, gjorde Catherine ikke stoppe ham. Heathcliff kommer ikke til at være overbærende selv til børn, bruger dem til deres egne formål. Og kun kærligheden mellem hans datter Catherine og søn, Hindley, Heathcliff så minder om en ung mand, rolig hjerte forbitret mand.

"De Tre Musketerer"

I rækkefølgen af de bedste bøger nogensinde, indsamlet fra læsernes mening, er det blevet berømte værk Aleksandra Dyuma om eventyr af de modige Gascon D'Artagnan og hans venner.

Medieval France, intriger, sammensværgelser ... Hvordan man ikke at fare vild i den geniale unge Provinciales Paris? Hvordan man lærer at skelne venner fra fjender, ikke at blive fanget i fælden smart placeret modstandere, finde kærligheden, og samtidig spare gode navn dronningen? Ikke så det er svært, viser det sig, hvis der er dem, der er villige dig gennem ild og vand, og på den fest.

"Never Let Me Go"

I ethvert topkarakter af de bedste bøger af dette arbejde er konsekvent placeret Kadzuo Isiguro. Bogen er svært, til tider forfærdelig fordi den trykkende følelse af håbløshed. Men det er absolut værd at læse.

Hovedpersonerne - tre unge mennesker (Kathy, Ruth og Tommy), der voksede op i en kostskole. For dem, deres liv er ikke usædvanligt, den anden de ikke har set og er blevet forberedt på fremtiden, fremstillet af fødsel: at blive organdonorer, og før det til at hjælpe eksisterende donorer ... Lyder skræmmende? Nej, hvis tanken om dette som den eneste sande løsning hamret siden barndommen. Men pludselig, foran fyrene en chance for at ændre rutinen. De er glade for at klamre sig til ham, men ... Desværre, de var ikke heldig, og alt er tilbage til normal.

"The Stepford Wives"

Karakteren af gode bøger omfatter fiction thriller skrevet af Ayroy Levinom i 1972, men han har stadig ikke mistet sin relevans og er af interesse for læserne.

Den lille by Stepford tåler. Men det lader til, kun hvis du er i det i lang tid levende, eller bare køre forbi. For nylig flyttede her med sin mand og børn Joanna Eberhart alt er nyt. Især en kvindes forbløffende adfærd lokale damer. De - den perfekte værtinde. Hver af dem bekymret om at opretholde komfort kun i reden. Underholdning uden for hjemmet opfattes næsten som en dødssynd, mens mændene i aften forsvinde i visse møder i Sammenslutningen af Male. Indgå forholdet til naboerne er simpelthen umuligt. Det ser ud til, at den eneste normale i hele byen - en sjusket Bobby Markovets.

Hvad er overraskelsen Joanna, når stedet for den sædvanlige ru Bobby hun ser en raffineret og diskret dame. Kvinden beslutter sig for at finde ud af, hvad der foregik, og det er for sent, flygte fra Stepford.

Værker af Stephen King

Hvor mange bøger eller skriftlig, men slog konge i at opfinde alle mulige rædsler ingen har lykkedes. Alt for slags fantasi i moderne mystiker konge og tråde påvirket dem meget dybere, end de ser ud ved første øjekast. Ja, i hvert arbejde ud over den eksplicitte modstand af godt og ondt, er der også en mørk side, hvor alle kæmper for sig selv. Det definerer - den person, du er eller ikke er. Vampyrer, zombier, udlændinge og oprørsk udstyr - ikke mere end en baggrund.

De bedste af de bedste konge af rædsel

Det er svært at nævne den bedste Kongens bog. Rating de fleste af dem om det samme. Fans af vampyr tema er værd at være opmærksom på "partiet": blodsugere hærger i de bedste traditioner i Bram Stoker, efterhånden at overtage magten i hans lille by i Amerika i dag. For nylig populære roman "Under kuplen", omhandler emnet for udlændinge og overleve under kummerlige vilkår. De, der ønsker en mere dystre udsigter og detaljer, bør læse "The Tommyknockers" - ligegyldig vil ikke blive. Nej, i denne bog er der ingen floder af blod, men de kvalmende øjeblikke tilstrækkeligt. På trods af at udlændinge allerede er døde, kan de stadig påvirke de andre. Og resultatet af deres indflydelse er forfærdeligt.

Tja, det ikke udlevere de positioner, som blev en klassiker "Pet Sematary". Alle historierne om kong temmelig kildre dine nerver og gøre dig tænke over den menneskelige natur.

Det er svært at vælge de bedste bøger. Liste, Ratings & Evalueringer opfordre læserne til at se nye tendenser og noget af "en gammel" næsten glemt eller endnu ikke læst, dels ved at hjælpe til at forstå, jeg ønsker at læse det eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.