Selv-dyrkningMålsætning

Hvordan man lærer selvkontrol: hemmelighederne af the Titans vil

Mange næppe kaldes Titans vil? Hvorfor i det daglige liv er så lidt "supermænd" og "Steel Lady"? Mennesker med en stærk vilje, uanset den naturlige potentiale, som regel en masse tid er afsat til udvikling af disse kvaliteter. Og et godt niveau for kontrol er vigtigere for succes i livet end intellekt. Vigtigere end fordoblet. Hvordan man lærer selvkontrol? Tankeløs test i sig selv vil ikke hjælpe.

Fordelene ved metaforer

Den første ting du har brug for at kende fremtiden "Terminator" - evnen til at opbygge magt interaktion kan sammenlignes med muskler. Metafor er anslået, men er både positiv og negativ effekt. Den første - arbejdet med en mulig øge styrken af "muskel".

Anden - denne muskel er træt ejendom - og manden er ikke længere i kontrol. Af denne grund er det slankende angreb køleskab aften. Ikke fordi de kalorier i den tid mere attraktivt eller at have "lagt det stereotype billede af aftensmaden." Og fordi viljestyrke er drænet væk af aftenen, manden tog for mange beslutninger - og bare træt. Udviklingen af selvkontrol er stærkt hæmmet, hvis du hårdt arbejde. Hvad skal man gøre? De alvorligste løsninger migrere om morgenen, når en person har en masse "viljesbestemt ressource", og forsøge at afsætte aftenen bare slappe af. Vi må huske på, at viljestyrke dosering træning, men det gradvist øger belastningen efter at træthed. Derfor kan du gå efter en løbetur, og derefter tvinge dig selv til at gøre noget meget ubehageligt. Rengøring, uinteressant stykke arbejde, eller måske et opkald til helpdesken, som ikke ønsker at hjælpe? Der er mange muligheder.

Sult - en dårlig rådgiver

Den anden vigtige regel: blodsukker bør være på et anstændigt niveau. Hvordan man lærer selvkontrol? Hvis der er pludselige ændringer i sandsynligheden for "fiasko" af opgaven vil være for høj.

Det viser sig, at når vi er sultne, er selvkontrol stærkt reduceret. En del af hjernen er ansvarlig for beslutningstagning, er for lidt "ressourcer". Hun er den mest perfekte og sårbare. Men "fodre" hendes sidste. Fordi spørgsmålet om udvinding ressource er bedre til at løse den gamle følelsesmæssige område. Og sult kostvaner mislykkes. På grund af at blive anorektiske bulimikami. selvkontrol færdigheder er under angreb, hvis hjernen er sulten. Hvad skal man gøre? Må ikke få sig selv til en tilstand af svaghed, og afmålte at give hjernen "langsom" kulhydrater.

Med alt ske

Den tredje regel -nauchitsya tilgive sig selv fiaskoer. Overtrædelse af den etablerede ordning skal være fuldt "opladet", ellers vil personen være meget vanskeligt at genvinde tilliden til sig selv. Positiv Tænkning - kontroversiel idé . Men generelt, tænke positivt nyttig, hvis den ikke ignorere problemet. Vi skal holde i syne og vanskelig, men at fokusere på de tilgængelige ressourcer og kapaciteter. Det er, hvad Donald Trump gik ud af konkurs flere gange. Hvordan man lærer selvkontrol? Vi skal erhverve evnen hvis det er nødvendigt at trække sig tilbage.

Hvorfor gider?

Den fjerde regel - fatning dannes som et produkt af den fysiske udvikling. Det er derfor vigtigt at besvære sig selv på stadion eller i gymnastiksalen. Mængden af belastning, at en person er i stand til at modstå en regelmæssig basis på grund af sin karakterfulde funktioner.

Hvis du er utilfreds med fatning, starte med kroppen. Og udholdenhedstræning er bedre end kraft. Tiden er kort? Så lærer metoden af interval træning. Effektiv og nyttig. Men vær forberedt på det faktum, at det er meget vanskeligt efter en træning for at få dig selv til at gøre noget. Husk regel nummer et? Så du har tid til at planlægge meget nøje, så i første omgang det ikke var meget alvorlige tilfælde efter træning. Og det er - et stærkt argument imod favorit af mange "løb om morgenen." Om morgenen, vi bare have en lille warm-up, ikke mere. Ellers så vil du føler dig udmattet. Denne risiko er ikke at få arbejdet gjort. Derfor, for at køre bedre efter det vigtigste vil blive gjort.

På vegne af værdier

Den femte regel - Fortitude stærkere virkning, når du stræber til højere ting. Dette er netop tilfældet, når en stærk svar på spørgsmålet "Hvorfor?" Krydser alle kompleksiteten af svaret på spørgsmålet "hvordan?". Og manden er meget lettere at forsøge ikke at sig selv, men for andre. Derfor et værdigt mål, der vil hjælpe mange, vil motivere en masse. Og anspore viljestyrke uden yderligere stress. Medtag naturlige mekanismer til at vedligeholde det. Så det viser sig at fokusere, selv hos mennesker med opmærksomhed underskud - er helt klart en patologisk tilstand.

Kontrol og selvkontrol er nært beslægtede. Kan lede andre eneste, der kan være din egen chef. Og det er ikke kun en positiv eller negativ eksempel. En mand med en stærk vilje til at tænke mere klart og er i stand til at holde sig til de beslutninger, der allerede er truffet. Hvordan man lærer selvkontrol? Dosering belastning, har de rigtige kulhydrater, tilgive dig selv, praksis og tænke, i navn af, hvad du har brug for at genere. Den sidste tip - den vigtigste og hjælper selv i "håbløse" tilfælde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.