Nyheder og SamfundNatur

Hvem kan besejre løven? Tigre og bjørne - en værdig modstander

Mennesket fra fødslen af natur nysgerrig, alt, hvad han ønsker at vide. Af særlig interesse er hans verden af dyr. De lever med os, men forbliver som gådefulde og mystiske. Hvor mange år zoologer studerer dyr og fugle, men den dag i dag vores yngre brødre ikke ønsker at fuldt ud at oplyse om alle deres hemmeligheder. Mange gange, for eksempel, diskuterede emnet: hvem er den stærkeste blandt jord rovdyr? Rejser et svar med det samme - en løve, han er kongen af dyr. Hvem kan besejre løven? Nej - det er nok det forkerte svar, værdige modstandere dette dyr er der stadig - en tiger og en bjørn.

Lion - konge bæster!

Stolt smuk mand med en frodig manke, en stor aggressiv kat, lydløst bevæger sig gennem det høje græs savanner i Sydafrika - en løve, fortjent kaldes dyrenes konge. Hædre så det blev for det meste på grund af den tykke, virkelig kongelig, manke.

Dette er et dyr af kattefamilien er den næststørste i første omgang sidder en tiger. Denne enorme røde kat kan nemt klatre i et træ. Det ser ud til, at med sin størrelse er det vanskeligt at gøre. Lion i længde op til tre og en halv meter, givet måleren hale. Skulderhøjde - 1,2-1,4 meter, en voksen mand vægt i gennemsnit - 160-270 kg, selvom der er større enheder af denne art.

Hvem kan besejre løvens kløer, hvis det endda betyde frygtelige og farlige -. En længde på op til 10 cm Lion Claw siden oldtiden som et symbol på magt og storhed. Ved europæisk tradition, der stadig inkarnerer han kraften i solen og ilden. Billedet af løve - er den stolthed, mod, triumf! I heraldik det symboliserer værdighed og adel af kongen.

Hvem kan besejre løven?

Blandt terrestriske rovdyr truer dyrenes konge kan være en tiger eller en bjørn. Hvem kan besejre løven af disse to dyr? Det er et spørgsmål, der ikke kan besvares entydigt, kan vi kun spekulere. Du er nødt til at overveje mange faktorer, at forudsige udfaldet af kampe: tigeren og løven, løven og bjørnen.

Der er mange forskellige slags dyr. For eksempel, hvis du tager en bengalske tiger, er det meget stærkere end normalt. Det er det samme med bjørnen - grizzly langt mere aggressive, større og kraftigere end normalt. Det er klart, at de eneste kandidater til titlen på dyrenes konge - bjørnen og tigeren. Virkelig ser vinderen i de påståede slagsmål en grizzly bjørn, men stadig forsøge at overveje yderligere muligheden for disse rovdyr i kampen.

Tiger og løve

Combat kapaciteter er enorme tiger! Denne tabby gennemsnit vejer 225 kg, mens den vægtgennemsnitlige lion - 190 kg. Styrken af en tiger bid, igen mere end løven tiger - 70 atmosfærer, løven - 40 atmosfærer. Ved karakteren af den stribede rovdyr er meget hårdere løve angreb hurtigt, stående på bagbenene, to forreste strejker.

Spørgsmålet om, hvad udfaldet af tigeren kæmpe med løve, har længe plaget af naturforskere og jægere. Selv i det gamle Rom blev afholdt kampe mellem disse gigantiske katte er næsten altid vundet ud tigre. I slutningen af det nittende århundrede, en indisk adelsmand besluttede han at finde ud af hvem der er stærkere end en Løve, og arrangeret en kamp rovdyr. Tiger vandt, til stor ærgrelse for arrangøren, som en rig mand selv gjorde et forsøg på løven.

Ifølge observationer af naturforsker John Varty, vinder Tiger mærkbart før en løve. I naturen, kunne han se, hvordan stribet atlet bryder skallen af en stor leopardskildpadde med en sådan lethed, som om det var halm. På samme forsøg på løven ikke virkede. John er sikker på, at i en normal, sund tilstand eller Ussuri tiger Bengal sikker på at vinde den afrikanske løve. Den samme opfattelse kom SCT personale, der beskæftiger sig med bevarelse af kinesiske tigre.

An mod Løven

Hvem kan vinde i en kamp - en løve eller en bjørn? Igen, vil det afhænge af typen og dyrenes tilstand. Men stadig forsøger vi at overveje muligheden af gennemsnittet af både dyr.

Bear, selvfølgelig hårdere løve, der vejer omkring et ton, det kan simpelthen knuse modstanderen. Leo, selvom lettere, men mere adræt, kan lynhurtigt angreb afgøre udfaldet af kampen på et øjeblik.

Bjørn Toothy løve, han har så mange som 40 tænder, mens en løve, som en normal kat, har bare 30. Men igen, det er værd at bemærke, hvis en løve greb først i bjørnens hals, den klodsede kæmpe kollapser, og hans tænder ikke længere er nødvendige.

Af stor betydning i kampen har den kraft af virkningen. Forskere har bevist, at bære hans enorme pote med skarpe kløer kan være en enorm slag at bryde bagsiden af en elg. En sådan kraft kan modstå løve hoppe hastighed og rækkevidde. Kæmpe rød kat vigtigste ting - at komme til modstanderens hals, løven kan øjeblikkeligt skære halsen af antilope.

De største land rovdyr

Resultatet af vores forskning: spørgsmålet om, hvem der kan slå løven, forblev åben. Alle tanker om dette emne - det meste teori, men i virkeligheden, store land rovdyr såsom løve, tiger, bjørn, leopard, hyæne, snarere forsøge at undgå en kamp, i stedet for at mødes i kamp. Hver af disse rovdyr kan nemt brødføde sig selv, at kæmpe for et stykke kød, så at lide af sårene - hvorfor? Disse dyr er ikke dum, men ekstreme tilfælde gør forfærdelig hugtænder dyr til at kæmpe med hinanden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.