ForretningLedelse

Management som en aktivitet i strukturen af den moderne virksomhed

Menneskelig aktivitet er kompleks og mangesidet, og er grundlaget for dens eksistens. Udførelse af de fleste typer af arbejde kræver inddragelse af arbejdskraft indsats er ikke en proces med de enkelte arbejdstagere og arbejdskraft kollektiver. Processen med målrettet kollektiv brug af sin organisation. Således ledelse som en særlig form for aktivitet af det administrative personale betroet med funktionen af foreningen, koordinere, harmonisere handlinger enkelte medarbejdere, grupper, teams, forretningsenheder med henblik på at opnå en effektiv og produktiv ydeevne.

Management som en slags administrativ aktivitet er en integreret del af et effektivt økonomisk system, der er designet til at lette en effektiv allokering af ressourcer i virksomheden og målrettet fælles arbejdsindsats rabotnikov.Menedzhment som en aktivitet er en form for arbejdsprocessen, og kendetegnet ved følgende elementer:

Labour -predmetom (information);

arbejdskraft -means;

-trudom (ledelse som en slags administrativ aktivitet falder ind under kategorien af mentale arbejde og tager form af psykologisk indsats);

-resultater af arbejdskraft (management løsninger).

Management som en form for aktivitet tyder på, at i processen med at samarbejdet mellem ledelse og delsystemet kontrol vil uundgåeligt opstå en række ledelsesmæssige relationer. De kan klassificeres efter forskellige kriterier. Så med hensyn til indhold management relationer kan opdeles i økonomisk (opstå, når der beskæftiger sig med økonomiske spørgsmål), sociale (menneskelige anliggender), organisatoriske (organisatoriske spørgsmål), information, konsultatsionnye.V inden for management system af de øverste niveauer i organisationen til det lavere kontinuerlig kædeled underordning, resultat, kan der være relationer underordning og koordination mellem de forskellige administrative niveauer. underordning forhold på grund af de rettigheder, som følger i hovedet, give ordrer og instruktioner i overensstemmelse med den officielle pligter slave og kræve deres gennemførelse. For sin del, er det underordnet forpligtet til trofast udføre sin opgave i overensstemmelse med betingelserne anført af hovedet, og reglerne for disciplin.

Således, ledelse som en aktivitet indebærer fremkomsten og regulering af forbindelserne tilbagetrædelseserklæringer mellem de strukturelle enheder i kontrolsystemet, samt mellem ledere og underordnede på forskellige niveauer. Forholdet koordinering i organisationen kan forekomme både vandret og lodret. Koordineringen mellem de strukturelle enheder, der ikke adlyder hinanden, er forholdet kaldes horisontal koordinering. koordinering af lodrette relationer dannes mellem enheder af forskellige ledelsesniveauer ierarhii.Eti koordinering relationer formaliseret ledelse af selskabet i bestemmelserne om strukturelle underinddelinger og jobbeskrivelser af medarbejdere. De afspejler de funktioner, rettigheder og ansvar i forhold til andre forretningsenheder og rabotnikam.Takim måde, ledelse som en aktivitet designet til at løse følgende opgaver:

-formulirovanie specifikke mål (strategiske og operationelle), der skal sikre overlevelse af virksomheden, dens udvikling og vækst;

-Udvikle måder (strategier) for at nå deres mål, effektiv organisering af produktion og salg virksomhedens aktiviteter på grundlag af at studere markedet og forbrugernes efterspørgsel;

en kontinuerlig søgen efter nye markeder og udvikling af effektive distributionskanaler;

-implementering overvåge aktiviteterne i virksomheden og opnåelse af mål.

Forvaltning som en aktivitet i stigende grad anvendes i moderne fabrikker som øger økonomisk udbytte fra produktionen og dermed øger aktiviteten opnået som et resultat af overskud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.