SkønhedHår

Sådan farve dit hår?

Hår farve - en favorit hobby for mange kvinder, men ikke hver eneste af dem gider at gå til salonen til erfarne herre. Og det er forudsigeligt, fordi salget af så mange farver, der er beregnet til brug i hjemmet, og naturlige farvestoffer ikke fjerne fra konti: henna og Basma er så mange kvinder.

Faktisk ser det ud til, erklæringen - en klar svar på spørgsmålet, hvordan man kan farve dit hår - er knyttet til hvert bundt. Nok til at følge den, og alt vil være fint. Men det er ikke sandt. Desværre har mange kvinder ikke tage hensyn til de grundlæggende funktioner. Lejlighedsvis første gang et tilfredsstillende resultat er opnået farvet blond. Den omstændighed, at bleget hår lettere at absorbere farvepigmenter, således at den nødvendige tid til maleriet er meget mindre.

Overraskelser kan venter dem, der fejlagtigt identificerer deres oprindelige farve eller det tager ikke hensyn til. Og bliv ikke overrasket, kan din egen hårfarve bestemmes korrekt. Det faktum, at den samlede vægt af håret altid ser mørkere. Så behøver du kun at tage en streng og anser det for lys.

Det giver mening at overveje teknikken med at arbejde med maling, henna og Basma. Sådan farve dit hår? Mange forsøger at købe en professionel maling, i betragtning af at kvaliteten er bedre. Dette har sin egen logik, men bør huske på, at de professionelle maling og kræver en professionel tilgang, herunder det forhold, at jo højere koncentrationen af disse aktive stoffer.

Generelt er det vigtigt at huske, at de fleste farver indeholder ammoniak, som blødgør håret, hvilket letter indtrængningen af farvestoffer i hårcellerne. Uden ammoniak og stoffer lignende i aktion for at gøre, når du maler vanskelig, på den anden side, kan de alvorligt skade håret. Derfor er det nødvendigt at vælge en maling med et indhold af ammoniak minimum.

For at undgå overraskelser med resultatet af farvningen er vigtigt og korrekt valg af farver. Alle farver er markeret med to tal: det første angiver tonen, den anden - skygge. I vores tilfælde, er sat til én: tonen skal være forskellig fra kilden er ikke mere end 2 cifre. Ellers vil farven resultatet være vanskeligt at forudsige. Lær tone kan være på bordet, for eksempel i en butik.

Det menes, at for at få de resultater, du forventede at male er bedre ikke at rense hår, og den næste dag efter vask. I så fald vil den naturlige sebum beskytter hovedbunden fra malingen eksponering.

Sådan farve dit hår? Det er bedst at finde en mage, fordi at fordele malingen alene er svært på bagsiden af hovedet. Maling kan ligge ujævnt.

Hvordan kan farve dit hår med henna? Og hvorfor, i virkeligheden, så mange kvinder vælger det? Henna ikke kun hjælper kvinder til at ændre farven, men også til at genoprette håret, gør dem skinnende. Det er ikke kun naturlige farver, men også en fremragende hår maske. Det menes, at henna er harmløs, men det er ikke så, det er lidt tørrer hår, og hvis de er tørre af natur, så er du nødt til at være forsigtig.

Iranske henna giver en rød nuance, Indien - rødlig. Endvidere til hår giver forskellige nuancer af rød kan være gennem en række tilsætningsstoffer såsom nelliker eller kamille. Henna hældes i en porcelænsskål og hældes varmt vand. Vandtemperaturen bør ikke overstige 70 grader, det kogende vand fra pulveret sintres og mister sine farvegivende egenskaber.

Henna er meget vigtigt at fordele i håret. Så hovedet til at bære en plastik hætte eller pose og indpakket hoved med et håndklæde.

Den endelige farve afhænger af, hvor lang tid det opbevares. specifikke tidsfrister ikke: nogle kvinder endda gå i seng.

Basmoj kan farvet hår, blandet med henna. Men rent basmoj-ikke det værd, giver hun solo radikal grøn. En blanding kan opnås nuancer fra lysebrun til næsten sort. farvning teknologi er ikke forskellig fra den ovenfor beskrevne.

Sådan farve dit hår? Forhåbentlig vil denne artikel beskæftige sig med dette problem for dem, der ikke ønsker at tilbringe tid i kabinen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.