Hjem og familieTilbehør

Hvordan til at bestemme årgang af symaskinen "Singer". symaskine serienumre Singer

Alle husker indvielsen Vladimira Mayakovskogo: "Til kammerat Nette, skibe og mand" Tilsvarende for almindelig bevidsthed "smeltet" i navnet på en gammel Singer symaskine og dens grundlægger Isaac Singer. Og udsøgte vintage maskiner til sidst skubbet i baggrunden et portræt af ejeren af produktionen.

Den højeste pålidelighed forsamlinger giver selv efter mere end et århundrede til at udstede en ideel linje, der arbejder med alle materialer - fra de fineste stoffer til ru hud. Det er ikke tomgang er ejer af en interesse i, hvordan man fastlægger året for fremstillingen af symaskinen "Singer".

Mr. Singer, symaskinen og en forretningsmand

Præcision og punktlighed producent teknologi vil hjælpe os, når vi er bevæbnet med tålmodighed og søge bistand fra andre moderne universel - Internettet, fastlægge fremstillingsår syning Singer maskine. Du spørger, hvordan? Meget simpelt! "Alle bevægelser er skrevet", som en velkendt litterær helt. Detaljeret "Talmud" med serienumre af sorte skønheder syersker pænt gemt i Bogføring zingerovskoy selskab og derefter i forkortet form er blevet overført til vidder af internettet for alle de nysgerrige ejere, samlere og jægere gamle syteknik.

Af alle de regnskabsmæssige registreringsdatabasen magasiner utilgængelige analytikere var kun dokumenter fra årene 1851 (året for den første udgave af de berømte biler) og 1870 minutter. Sådanne samvittighedsfulde detalje dokumenter til det sidste halve århundrede er en kredit til enhver produktion! Derfor, lad os sige en talentfuld opfinder og hans efterfølgere "tak" for muligheden for at møde den tørst efter viden om emnet: "?" "Hvordan til at bestemme årgang af symaskinen" Singer

Bedøvelse produktionsmængder

Ud fra de oplysninger, vi kan lære, for eksempel, at i begyndelsen af 1871, forlader serienummeret af samlebåndet syteknikker var 611 tusind i starten af næste år - 914 tusinde, i 1973 - 964 tusinde, og så videre. Som du kan se, at efterspørgslen på biler var ikke den samme i forskellige perioder, og cirkulationen af deres år for udstedelsen af året ændret sig, er ikke konstant.

Singer millioner blev udstedt allerede i 1873, de to milliontedel instans refererer til slutningen af 1875, ti-millioner blev foretaget i 1891. I 1899, den næstsidste i århundrede, blev afsluttet på figuren af 16.831.099.

Zingerovskie grene

Ud over at løse spørgsmålet: "Sådan fastslås årgang af symaskinen" Singer "" 1900 kan installeres, takket være alfabetiske mærkning det sted, hvor blev gjort en særlig mekanisme.

Bogstaverne M, P svarer til produktionen i Skotland, N - i USA New Jersey (Elizabeth City). Med 1904 markerer den anden er føjet til B (under det blev udgivet lidt over en halv million symaskiner) til den amerikanske fabrik.

Vi er interesseret i at optræde i 1906 antallet af russisk-made i Podolsk, der begynder med bogstavet S, T (siden 1908 har erstattet bogstavet E, 1911 - A). Udover Podolsk, eksisterede zingerovskie grene i den preussiske Wittenberg, samt i staten Connecticut (Bridgeport).

Det er indlysende, at for eksempel, kan en symaskine Singer 1904 frigivelse kun være en udenlandsk produktion er sandsynligt amerikansk. På det russiske marked "Fabrik Company Zinger" (aktiv fra 1863) var til stede allerede fem år efter afskaffelsen af livegenskabet. De høje omkostninger ved forsendelse udstyr fra udlandet førte femogtredive år senere til fundet produktionen af Podolsk. Byggeriet blev påbegyndt i 1900, men oprindeligt fra 1902 fabrikken kun trænet et par reservedele til familie symaskine.

Fordobling breve

I 20-erne af XX århundrede førte masseproduktion til label produkt nummer, efterfulgt af to bogstaver kode. Fabrikker blev bygget i Colombia Bogota, Buenos Aires, Mexico, Chile, Peru, Brasilien, Quebec, Canada, Australien, Japan, Taiwan og Filippinerne. Tættest på produktionen af Rusland ligger i den tyske Karlsruhe, den italienske by Monza, fransk Bonnières, i Istanbul, Pakistan.

I USA i denne periode åbner en anden fabrik i South Carolina (Anderson), som supplement til den traditionelle produktion i New Jersey.

Historien om russiske "Singer"

Direktør for virksomheden bygget i Podolsk indtil revolutionen i 1917 år blev opføre hans ingeniør Walter Frank Dixon. I 1913, som besluttede at sammenligne de positive resultater af sovjetisk konstruktion, den daglige produktion af symaskiner var 2 500 per dag, mere end 600 tusind om året. Virksomheden nød alle præferencer Leverandør af Imperial Household. Omsætningen steg med syv gange mod originalen, blev 3000 mærkevarebutikker åbnet hele Rusland, generalstaben, som oversteg 20 tusinde mennesker. Produkterne er ikke ringere kvalitet end udenlandske, indenlandske køber forudsat i rater. Det er derfor, den Singer symaskine findes den dag i dag i næsten alle familie.

Podolsk fabrik i de tidlige år af sovjetmagten producerede små forbrugsvarer - jern gryder, strygejern i kul- flyve, dåseåbnere og pander. Senere blev han igen forvandlet til en one-of Union virksomheder, der producerer symaskiner "Podolsk", og i 1994 vendte tilbage til favn grave "Singer". Produktionseffektivitet opretholdes samarbejde med transnational virksomhed "Syv-Tech".

Myter og sande historie "Singer"

Et problem i, hvordan man bestemme året for fremstillingen af symaskinen "Singer", er ikke kun uegennyttig og historisk aspekt, men også en mærket "farvetone skattejagt." Der er en myte, at de enkelte dele af mekanismen (herunder aksel) skabt af designerne af de sjældne ædle metaller (palladium og lignende).

Med sådan en misundelsesværdig sjældenhed, tilsyneladende repræsenterer familiens værdier, ikke har tillid til folk, der passer til hans "forskning" med en magnet i hans hænder i forventning, at ikke jern materialer symaskinen ikke vil vise attraktive egenskaber.

ikke jern metaller er til stede hovedsagelig i rammen af begrænset parti af mund symaskiner fremstillet i midten af 30'erne. Højt indhold af molybdæn gør dem lidt mere værdifuld "skrot".

Tendensen til at sensationsjournalistik iboende i et samfund i en tilstand af uro, førte til offentliggørelsen i den nationale presse en mere falske oplysninger, at nogle serienumre af symaskiner Singer, forlagt i det område af Rusland, løftet om en gevinst på $ 1 million. Jeg tror, det giver ingen mening at aflive disse børns fabel.

Sandheden er, at blandt de handlende i vores pre-revolutionære idé om Fædrelandet modnet producere under samme mærke en meget lavere kvalitet falske, hurtighed og pålidelighed som noder er dårlig. Et tegn på en sand "Singer" - en oval messing plade med inskriptionen "TNE Singer Manfg Co», placeret på rammen. Individuelt nummer, der begynder med bogstaverne i det latinske alfabet, der skal søges på brættet.

Det bør teste funktionaliteten du ejede en symaskine, der forårsager master til at kontrollere mekanismer. Efter alt, selv opfinderen Isaac Singer når hele dagen, "kæmpede" på den første, netop indsamlet barn, forsøger at få en perfekt flad linje. Det viste sig, ingeniøren på grund af træthed har simpelthen glemt at justere spændingen af overtråden. Måske bringe i fungerende tilstand du ejer sjældenhed værd meget minimal indsats!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.