TravelingRejsetips

Den længste svævebane i verden, i Europa, Rusland (fotos)

I dag, over hele verden, især i bjergområder, populære svævebaner som en form for transport. Den første blev åbnet i 1866 i de bjergrige områder i Schweiz. Med dens hjælp turisterne flyttede til observation dæk med fantastisk udsigt over det omkringliggende alpine landskab.

generelle oplysninger

Mellem begyndelsen af aktiv udvikling af vintersport, i anden halvdel af det XX århundrede, begyndte det aktiv konstruktion af svævebaner i verden. Med en sådan struktur af vejen hvert år blev mere komfortabel forbedret.

Nu er de ved at blive bygget, selv i de mest vanskelige og utilgængelige for den lokale befolkning. Blandt det store udvalg af svævebaner rundt om i verden er der ganske imponerende, den fantastiske former, placering og længde af strukturen.

Denne artikel findes med forskellige typer af svævebaner og finde ud af, hvilken er den længste svævebane i verden. Blandt en række forskellige designs har de mest slående og usædvanlig. Et hurtigt blik på nogle af dem.

De mest spændende og spektakulære svævebaner i verden

Kina svævebane i Zhangjiajie National Park - den mest spændende. Bjergene her er ligesom svævende i luften. De er så høje og stejle, at deres toppe i tåge set nogen grund. Fra svævebanen hytter tilbyder en fantastisk udsigt, at selv observerede tilfælde af turister falder i svime. Selvfølgelig er meget af det faktum, at her på grund af trykket spikes bønder ører og kraftigt reduceret lufttemperatur.

Det er ikke tilfældigt, at kablet stien hedder "Vejen til himlen": stigningen i nogle segmenter har en hældning på 70 °. Det lader til, at hun støder ind skyerne.

Sternensauser (skisportssted Hoch-Ibrig) i Schweiz - mest skræmmende kabel bil i verden med hensyn til bevægelse. Anlægget er udspændt af en 75 meters højde mellem platforme kabel. Den længste svævebane i verden af denne type er som følger. Passagerer bevæge sig under det under vægten af hans krop, strapped bælter og iført hjelme. Der er også en stolelift, i løbet af bevægelse, som passageren kan bevæge sig med stor hastighed (90 km i timen). Dette skaber en uhyggelig og samtidig en spændende følelse af fri flyvning.

"Genting" (Malaysia) - den hurtigste i verden af vejen i et reb og en reel imperium af underholdning.

Det er dette område på det højeste punkt på bjerget (2000 m), så det er synligt fra en afstand og om eftermiddagen (konturerne af strukturer og bygninger) og om natten på grund af den overflod af neonlys). Her på toppen, er der hoteller, en vidunderlig forlystelsespark og den eneste lovlige kasino i Malaysia. Her er svævebanen, der kører på ekzotieskimi jungle, hvor du kan chatte med svævebanen at se de smukke planter, meget smukke blomster og aber scurrying i tætte krat. Vej gennem den ufremkommelige jungle blev bygget i 1997.

Vietnamesisk svævebane

"Vinpearl" i Nha Trang strækker sig fra meget hovedstad Khanh Hoa provinsen til øen Hon Tre (Trans. Som "Bamboo Island"), hvor den verdensberømte eponyme vej forlystelsespark. Dette er en af de foretrukne steder besøgende til landet og den vietnamesiske selv.

Siden idriftsættelsen i 2007, denne facilitet af denne type - den længste svævebane i verden. Over vandoverfladen det strækker sig 3320 meter. Og dens højde varierer fra 5 til 75 m.

Vejen blev bygget af repræsentanter for det schweiziske selskab. Hele strukturen er enorme kolonner støtte "kabel bil". Om aftenen er det meget smukt belyst. Konstruktionen er indrettet i form af Eiffeltårnet.

Cabin plads til 8 personer og tidspunkt for bevægelsen tager cirka 10 minutter. Til sammenligning skal det bemærkes, at på færgen til øen kan få over 20 minutter, og på en båd til 7.

Tidligere øens befolkning rejste kun på vand - på den tilsvarende transport.

Den længste svævebane i verden over havet har en enorm kapacitet - 1500 personer i timen.

Den ældste kabel tjekkiske vej

På nuværende tidspunkt er den ældste i verden er at løfte løfte passagerer på Petrin Hill i Tjekkiet. I løbet af de 120 år af sin eksistens, dets vogne transporteres til bjerget for mere end 56 millioner mennesker.

Det hele begyndte med, at tjekkiske turister Club medlem i 1889 gik til Paris og blev meget forbløffet og glad med udsigt til Eiffeltårnet. Hendes kopi blev senere bygget på bakken Petrin, og efterfølgende mindre end et år, er blevet bygget, og svævebanen. Trailer på sporene med overraskende lethed løftet til en højde på 102 meter til 50 passagerer i 1 gang. Det særlige ved det var, at rebet spinning vand hjulet. I forbindelse med den første verdenskrig i 1916, vejen for første gang suspenderet sit arbejde, og kun i 1932 blev det startet igen, men med en elektrisk motor og en lidt udvidet (op til 551 m).

I 1965 jordskred ødelagde en del af jernbanesporet, og først efter 20 år den historiske kabelbanen tjente igen. Siden da, det virker og er en del af hele byens transportsystem.

Den længste svævebane i verden: fotos

Der er i Armenien, nær byen Goris, fantastiske kloster (IX-XIII århundreder), kaldet Tatev. Indtil 2009 lang tid det blev opgivet, og efterhånden begyndte at forfalde. Ifølge programmet godkendte projekt under navnet "Tatev Revival" reb-måde blev bygget her i 2010. Det førte til denne smukke kloster, beliggende i klipperne. Næsten umiddelbart efter åbningen af den svævebane kaldes "Wings of Tatev" det er blevet registreret som den længste svævebane i verden, listen over Guinness World Records. Dens længde - næsten 6.000 meter. Det forbinder to landsbyer - Tatev og Halidzor.

320 meter af sin maksimale højde over kløften. Den maksimale hastighed af kabinen imødekommende en passager på samme tid 25 - 37 km i timen. Hele vejen hun løber lidt mere end 11 minutter.

Før dette vejen til Tatev folk rejste langs stejle, der passerer langs klinten med en hældning på 45 grader, Serpentine, som om vinteren er ofte sløret. Tatev I dag kan du besøge hele året rundt. svævebanen billetpris for lokalbefolkningen gratis.

Den længste tovbane i Europa

Længden af den måde rebet er 3661 meter. Det skal bemærkes til sammenligning, at vejlængden af bilen er syv gange større og cirka 27.000 meter.

I Nizhny Novgorod bygget i dag den længste tovbane i Rusland. Det er den eneste i Europa, med længden af spændvidden over vandoverfladen 861.21 meter i denne sammenhæng og indgår i Guinness Book of Records i Europa og Rusland.

Alle kabiner vil automatisk fremhæve og udstyret med radio, - 28, og hver af dem kan rumme 8 personer. Bevægelsen udføres ved hastigheder op til 22 km i timen.

Den største svævebane i Europa (se foto. Ovenfor), den længste spænd over vandoverfladen skabt for bekvemmelighed lokale beboere. Road forbinder byen Bor og Nizhny Novgorod, som ligger på de to modsatte banker af Volga.

konklusion

Indtil da gik fremskridt! Hvem ville have troet, at i sådan en relativt kort periode kunne forekomme fantastiske strukturer, som gør det muligt for folk at flytte til de mest utilgængelige og ufremkommelige steder: mellem de store toppe, over junglen, mellem ovennævnte vandoverfladen af havet og selv i byerne øer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.