TravelingRejsetips

Casa Vicens, Barcelona: anmeldelser og fotos

Antonio Gaudi - den catalanske arkitekt af det XIX århundrede, kendt for sin nytænkning. Det er derfor, han var i stand til at skabe sådanne genstande, som stadig tiltrække øjet, selv hvis man ser den anden vej. Casa Vicens er en tidlig Gaudi-projekter. Og alligevel er det de mest levende og mindeværdige attraktioner i Barcelona. I efterfølgende undersøgelser, arkitekten ignorerede de rette linjer og, som det synes, alle fysikkens love, og huset har en klar rektangulær form. Antonio Gaudi var udstyret med fænomenal evner - han aldrig har arbejdet med tegningerne, er alle beregninger foretaget udelukkende i tankerne.

Til opgave at tegne et privat hus

I 1878, Antonio Gaudi arkitekt modtager et diplom og fortsætte med udførelsen af ordren Vicenç Manuel - ejer af fabrikken til produktion af mursten og tegl. Industrimand ønskede et hus, der skulle tjene som sommerresidens for ham, så Gaudí beslutter sig for at fokusere på haven. Af den måde, Vicens hus er meget forskellig fra den senere af arkitekten, fordi den har rene linjer og en rektangulær form.

Han led strukturen i vejkanten, skyldes som formåede at udvide området af haven visuelt: et lille område for udvikling, men dette problem blev håndteret af Gaudi fremhævet.

Casa Vicens (Antonio Gaudi): beskrivelse af arkitektens tidlige arbejde

Selvom den stærke kontrast af det første seriøse arbejde på opfølgningen, denne struktur er bemærkelsesværdigt, da der er så mange interessante og fascinerende se detaljer. Bygningen skiller sig ud smukke tårne og elegante karnapper, udskårne balkoner og overraskende usædvanlige facader.

Kombinationen af farver - et separat spørgsmål. Det ser ud til, at den bedste farver fusionen simpelthen ikke komme op. Desuden er de farverige bygninger ikke bare farve tiltrækker opmærksomhed og skaber illusionen af volumen. Facade broget, men det ødelægger ikke det. Tværtimod har huset viste sig nogle "varm".

Som enhver anden arkitekt, Gaudi søgt at sikre, at huset Vicens (Barcelona) skiller sig ud fra de andre bygninger omkring objektet. Alle af dem er lavet i den eklektiske stil, Antonio besluttede at nå sit mål om at henvende sig til modernitet.

Det er vigtigt, at hvert element har sin plads, og selv de mindste detaljer harmonerer perfekt med hinanden. Med andre ord, hvis noget er slettet, vil billedet ændre sig dramatisk. På facaden kan ses billeder af de mest populære i Barcelona farve - morgenfrue. De blev plantet i haven, så arkitekten formået at opnå harmoni mellem struktur og jordstykke. Det var som en udvidelse af boligen.

Casa Vicens blev afsluttet i 1885. I 1925 ejerne besluttede at gøre genopbygningen, hvorunder fjernede en del af haven. Så rev han ned hegnet, fjernede rotunde og et springvand med en kaskade. Derfor, for at denne dag uberørt skønhed af den tidlige arbejde af Gaudí levede ikke. Bekræftelse af, at der vil i første omgang i forhold til efterfølgende foto.

Rollen af huset Vicens i catalanske arkitekt karriere

Mange tror, at dette projekt er blevet en form for udgangspunkt i karrieren for den da ikke meget kendte arkitekt. Efter alt, før Gaudí modtaget ordren, deltog han i forskellige konkurrencer, der ikke er omfattet, og var en ordfører i den arkitektoniske hovedstad bureauet. Generelt denne mand havde netop at vise, hvad han kan gøre, og Vicens, interesseret unge talenter, give det en chance. Gaudi, er det værd at indrømme at bruge det til fulde.

Hvor er Casa Vicens?

Bygningen er beliggende i Barcelona (Spanien), gaden Carrer de les Carolines, bygning 24. GPS-koordinater: 41,40353435822368, 2,15064702698362.

anmeldelser

I 2005 huset udnævnt til et UNESCO World Heritage Site. I dag ved det ikke passere enhver turist - han stopper altid at sætte pris på de mindste detaljer i det ydre og nyde mesterværk, produceret til at tænde den unge catalanske arkitekt. Hver person i tilbagekaldelse forsøger at beskrive med egne ord det indtryk, han var ude på Casa Vicens (Gaudi). Nogle folk rådes til at afsætte en hel dag til at komme rundt alt det arbejde af Antonio i Barcelona. I løbet af sådan en lille tur til hovedstaden er det muligt at vurdere ikke blot arkitekturen, men også hvordan man ændrer Gaudi stil - deres egen, enestående og unikt. Det er umuligt ikke at vide, hvad der har gjort på baggrund af master, og du kan være sikker på, at en oprettet intellekt og fantasi Gaudi straks slog.

Også understrege turisterne, at projektet arkitekt er meget anderledes end alle de andre. Men den lyse facade i alle tilfælde henleder opmærksomheden, og det kombinerer Vicenç hus med andre objekter. Det eneste negative - den manglende evne til at indgå i og inspicere det indre af sommerresidens.

Nogle anmeldelser udskiller et interessant faktum (men absolut intet er bekræftet) som den første store kunde var ejer af Gaudis fabrik til produktion af keramiske fliser, i sine efterfølgende værker af arkitekten er ofte nok til at foretrække dette materiale.

Andre berømte værker af Gaudi

Antoni Gaudí - Master med et stort bogstav, og dets projekter er faktisk fortjener særlig opmærksomhed. For at evaluere arbejdet i arkitekten, behøver ikke at gå nogen steder - stort set alle faciliteter er beliggende i Barcelona. Så efter inspicerede pensionat Vicens, kan du gå til den næste skabelse. Disse omfatter følgende:

  • En af de vigtigste bygninger og den mest berømte troldmand - La Sagrada Familia (Sagrada Familia).
  • Park Güell - en rigtig eventyr. Projektet er domineret af en fresko, hvorfra skabte springvand, skulpturer og meget mere. Hvis man ser på billedet, parken virker lidt futuristisk. Der er også en vinkælder Güell pavilloner Güell herregård og palads Güell.
  • Casa Batlló (eller knogler) - i dette projekt er mest tydeligt ses den næsten fuldstændige mangel på lige linjer, bølget skitserer kun.
  • Casa Mila - er ikke kun smukke arkitektur, men også innovative ideer. For eksempel en naturlig ventilation og muligheden for bevægelse af indvendige skillevægge.

Så når i Barcelona, den første ting du skal udforske skabelsen af den store arkitekt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.