SundhedMedicin

Og hvor er dit sundhedscenter i samfundet og hvordan man finder den?

Mange mennesker husker de dage, hvor hver byerne beboer var forpligtet til at kontakte klinikken eller anden institution om hjælp kun i byen eller område, hvor det er registreret. Nu er alt er blevet meget lettere, fordi den obligatoriske sygesikring politik giver dig mulighed for at gælde for enhver medicinsk institution. Og med den politik for at finde en klinik i samfundet er nemt. Især når du besøger andre sundhedsmæssige agenturer til patienten kan træffes for at sige det mildt, ikke rigtig etisk. Dette gøres nogle gange med vilje, fordi lægerne ikke er villige til at acceptere yderligere patienter, der ikke bor på deres site. I dette tilfælde er det bedst at bestemme klinikken i samfundet og besøge hende.

Den, der søger altid finder

Lær hvor Naho din klinik, repræsenterer ikke nogen problemer, i en alder af teknologiske fremskridt er ikke at være problemer, og hjælp kan komme online. du kan altid finde den nøjagtige adresse fra den behandlende institution i Department of Health hjemmeside. I nogle tilfælde kan det nærmeste sundhedscenter i samfundet forholde perfekt til resten af byen, og der simpelthen ikke kan tage patienten.

I mangel af hjemmesiden alle de nødvendige oplysninger til at hjælpe kan komme alle de samme internet, det, så i hvert fald har de oplysninger. Hvis der ikke er adgang til internettet, skal du ikke sørge: få hjælp fra bekendte eller venner, og især de ældre naboer, der besøger dette sted med misundelsesværdig regelmæssighed. Ud over den enkle placering af sådanne informanter kan findes endda timer modtagelse af en specialist.

Ønsker en klinik i samfundet, og registreringen er ikke

Der er situationer, og ganske ofte, når en person bor i samme by, men der er registreret i en anden, men det er nødvendigt at besøge klinikken, hvad enten bare eller baseline lægeundersøgelse registrering af sygefravær. Ganske enkelt, er dette problem løst i studerende, som ofte stavet ud i samme by, og er indskrevet i en anden. Hvert universitet har en særlig fast klinik, hvor der er kort og personlige data for hver elev. For at besøge den ønskede spetsiaista, du bare nødt til at give et studiekort, og kan være et pas eller en forsikringspolice.

Ellers behovet er kun vil få heldige og blive dirigeret til den nærmeste læge eller skadestue. Hvis der er et bevis for midlertidig registrering, så er der lettere. Clinic i samfundet er simpelthen forpligtet til at acceptere en sådan patient.

Alt kan ændres

I mangel af registrering eller foreløbig registrering af forhindringer for at registrere med poklinike bopæl, nej. Selv hvis opholdsstue tjener et medicinsk institution, og ønsker at besøge en anden, så registrere med kompleksiteten vil det heller ikke være. Det er kun nødvendigt at observere en formalitet og en relevant ansøgning til overlæge på navnet på klinikken, og derefter få ham et anerkendende signatur. Men før denne klinik i samfundet bør give en brevstemme til at være sammen med ansøgningen og politikken for tvangsmæssig sygesikring til at præsentere den nye klinik. Hvis en anmodning om at ændre placeringen af den videre behandling af den person, vil blive nægtet med henvisning til den manglende registrering, neobhdimo kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling og kontoret for forsikringsselskabet, der har udstedt politik.

Partiet, selvfølgelig, er godt, men hjemme er bedst

Uanset hvor god den anden i klinikken, men det er bedst at løse dit distrikt hospital for at finde ud af. Clinic i samfundet til at deltage meget mere bekvemt: ikke at gå (trods alt, i stedet for hende avlet optimalt matchet), og de fagfolk, der tjener dit websted ofte i årtier, kender meget bedre ambulante kort sundhedstilstand en patient. Brug af ydelser fra sin medicinsk facilitet i temmelig lang tid, ikke indsamler rutine doc for at ændre det.

Før besøget bør være forberedt

Kun i det tilfælde, hvor der ikke er nogen flugt eller i din klinik er ikke en bestemt specialist, kan og bør søge lægehjælp i et andet område. Det er vigtigt ikke at vente, og dermed give progresirovat hans lidelse, men i tide til at se en specialist. Lige før, er det vigtigt at bestanden op på deres sygesikringsbeviset, det er i denne låste vigtige informationer næsten fra fødslen af en person, og det kan give en betydelig bistand til lægen i at gøre en diagnose og recept eller korrektion af behandlingen, specielt hos kroniske sygdomme. Tilstedeværelsen af hans klinik placering skal passe på forhånd, og telefonnummer register vil bidrage til at afklare oplysninger om modtagelse timer af en professionel, du ønsker at besøge, samt at udskyde det forskud billet til receptionen eller ringe til lægen hjemme i tilfælde af manglende mulighed for at besøge det selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.