HjemlighedKonstruktion

Indgangsdøre: standardstørrelser, forskelle og muligheder

Nogle gange indgangsdøren til lejligheden eller kontoret bestemmer vores holdning til sine ejere. Som du ved, det første indtryk er den mest stabile og mest holdbare. Men i dette tilfælde, er spørgsmålet stadig, der overrasker og chok: dine gæster eller skruppelløse mennesker, der ønsker at komme i besiddelse af din ejendom? Korrekt udvalgte døre - din prestige og sikkerhed.

Hvad skal døren?

Indgangsdør til et moderne hjem bør kombinere skønhed, elegance, individualisme med robusthed og pålidelighed. Vi må heller ikke glemme alt om sådanne kvaliteter af interiøret, ligesom brandsikkerhed, varme-og lydisolering. I dag, forbrugermarkedet et stort udvalg af metalprodukter i nogen former. Køberen kan vælge for sig selv ikke kun de forreste døre, standard størrelser er tilgængelige i næsten enhver bygning afdeling, men også for at bestille produktionen af dørbladet på de enkelte parametre.

Tykkelsen af dørfløjen

I handelen der er et tilstrækkeligt antal ståldøre, er lavet med hensyn til sikkerhed, brandsikkerhed og holdbarhed. Under de nuværende standarder, kan den totale tykkelse af metallet af dørbladet være fra 2 mm til 6 mm. Til afstivning konstruktion mellem stålpladerne kan placeres såkaldte "ribber". På samme stål fra stål i henhold til GOST skal overholde etablerede sikkerhedsstandarder.

Dimensioner indgangsdøre

Alle døre er standardstørrelser, som kan findes uden problemer, erhverves først efter endt åbningen vil være færdig. Baseret på dette og vil vymeryat størrelser, fordi de kan være forskellige fra dem, der blev oprindeligt udtænkt. I dette tilfælde er det bedre at henvende sig til kvalificerede fagfolk, der kan hjælpe med at måle og installere kniven korrekt. For at bestemme de nøjagtige dimensioner af åbningen til installation af nye døre, kan du kun efter opløsningen af den eksisterende dørkarm. Kun en specialist kan fortælle dig, hvad er bedre at vælge en dør indgang metal.

Standardstørrelser af indgangsdøre

Grundlæggende sæt standard størrelse fordøre og døråbninger kan du lære ved at kigge i vejviseren bygningsreglementer og statslige standarder i Den Russiske Føderation. Nedenfor er eksempler på nøgleparametre.

Standardstørrelsen indgangsdøren i mm: 2000h600, 2000h700, 2000h800, 2000h900. For dobbelte hængslede døre er på størrelse med hvert blad - 2000h600 mm.

døre, kan standard dimensioner variere, er der både indenlandske og europæiske producenter. Hvis du åbner en brugerdefineret størrelse, kan du kigge efter den dør i Kina. Dimensioner på ydeevne og dimensioner sælges metaldøre fra Kina har betydeligt flere muligheder end indenlandske producenter. døre, standard dimensioner, de har eller ej, skal ikke kun være stærk og af god kvalitet, men også passer til den overordnede stil i rummet. I dag, for mange, denne faktor er afgørende for valget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.