HjemlighedKonstruktion

Afslut blokhus. Typer blokere hus og mount teknologi

Moderne byggemarked er i konstant forbedring. Det ser meget komfortable produkter til reparation og udsmykning af huse. Mange af dem kan bruges til at dække vægge med indvendige og udvendige sider. Efterbehandling blok hus - et relativt nyt materiale - var kun et par år siden som muligt. Lad os se på det nærmere.

Fremgangsmåden til efterbehandling strukturen fremstilling

Analoger blandt efterbehandling byggematerialer er tilstrækkelig. Således kan blok-house sammenlignes med foring. Udgangsmaterialet til fremstilling af sidstnævnte er en flad bord. Kernen i det nye produkt er hele loggen.

En blok hus "træ" er en struktur, opnås på de maskiner til bearbejdning af træ. Dens produktionsprocessen er at gennemføre ordningen "firkant i en cirkel." Udgangsmaterialet - log - behandlet for at opnå firkantet profil. Skær med en halvcirkelformet fly formular er tomt for produktionen af en blok hus.

Yderligere emne arbejdsemnet skæring, slibning, udstyret med lock-typen fjer og not og særlige indhak på bagsiden. Fordele ved det nye materiale er som følger:

 1. Til fremstilling af en blok-house panel anvendte naturmateriale - træ med egenskaber af høj kvalitet.
 2. Den lethed og enkelhed af designelementer interconnect giver det en betydelig fordel i forhold dens modpart - Lining.
 3. Paneler blok-hus giver huset en slags log tekstur.
 4. Let at samle og et omfattende system af paneler sammenkobling tillade plating hjemme på egen hånd, uden inddragelse af specialister.

Typer og tildele blok hus

Wooden moderne element i dekoration blokhus fås i forskellige størrelser. Dimensioner definere retningen og tykkelsen af dens anvendelse:

 • Panelet til udvendig trim med en bredde på 19 cm eller mere, bør dens tykkelse være mindst 3,6 cm.
 • Blokhus til boligindretning lokaler har en smal form. Bredden af disse elementer kan være mindre end 9 cm.
 • Bred blok-hus - udenfor - bruges ikke kun i udsmykningen af huse. For alle bygningskonstruktioner, der kræver isolering, kombineret med det udvendige design, kan du bruge det her.

Bortset fra forskellige former for træ, der blev lanceret produktionen af en blok hus lavet af plast og metal, der simulerer træ og selvfølgelig forskellige i værdi. Så hvis vi tager vinyl blok hus under en log, vil dens pris starter fra 200 rubler per kvadratmeter. Dette meget let materiale, der anvendes til beklædning af pavilloner og udendørs caféer, er i stor efterspørgsel.

Og på en metal blok hus prisen er mindre end naturlige træprodukter, men højere vinyl modstykke - fra 500 rubler per kvadratmeter.

Egenskaber og fordele ved blok-house

De, der starter opførelsen af huset, for at finde besparelser, kan vi tilbyde det til grundlaget for billigere materialer, efterfulgt af foring en færdig boligmontering materialer, der simulerer naturligt. Af de mange forslag, den mest populære og relativt billig, anses det for efterbehandling blok hus.

Panel blok hus har en masse fordele:

 • Den høje styrke, modstandsdygtighed over for mekaniske skader.
 • Æstetisk udseende af lokalerne efter vender blokhus.
 • Nok letvægts panel skaber ikke en stor byrde på grundlag af huset fundament.
 • Giver en god beskyttelse design af huset, det hjælper til at bevare varmen inde i det.
 • Det giver kvalitet efterbehandling af facader af huse, bade, kældre, dorne.
 • Det er modstandsdygtigt over for temperaturændringer, uden at påvirke det udvendige udseende defekter såsom revner, deformationer på grund af voks behandling.

Hertil kommer, at dato, efterbehandling blok hus derhjemme kræver færre finansielle omkostninger sammenlignet med andre, der har lignende karakteristika.

Ulemper facademateriale

Som enhver byggevare blokhus kendetegnet ved nogle ulemper:

 1. På trods af de enkle principper for installationen er nødvendigt at observere foring teknologi, for at undgå omkostninger i form af deformationsprocesser.
 2. Lav dampgennemtrængelighed indeks. Som et resultat af dens indvirkning på den indvendige overflade af panelet kan akkumulere kondensat.
 3. Ultraviolet stråling reducerer levetiden af blokken-house.
 4. blok hus panel kan anvendes som dekorativt materiale til foring. Karakteristik af isolering det ikke har nogen væsentlig. Om ønsket efterbehandling blok hus med opvarmning, er det nødvendigt at anvende yderligere varmeapparater - naturlige eller syntetiske.
 5. Kræver krævede vedligeholdelse under driften, eftersom støv, snavs aflejret på overfladen vil ødelægge det generelle udseende.
 6. Den høje grad af brændbarhed.

til det ydre hud panel

Bloker hus på markedet leveres i plastemballage. Valg af substratet materiale er ret forskellige. Afhængigt af dine indstillinger kunden kan vælge paneler fra fyr, gran, lærk eller eg.

Dimensioner på følgende bestyrelser:

 • længde boards - 2 meter eller 6 m;
 • bredde og tykkelse område - med en bredde på 90 mm og en tykkelse på 20 mm, 140 mm bredt bord har en tykkelse på 30 mm, og den bredere panelet har en tykkelse på 45 mm.

I øjeblikket efterbehandling paneler leveres til forbrugeren i en form, klar til installation, dvs den er udstyret med den nødvendige monteringsbeslag. En blok hus i en sådan udformning forenkler og fremskynder foringen overflader.

Præparater til hud

Kom godt i gang med træpaneler udsigt, er det nødvendigt at udføre nogle indledende operationer:

 1. Behandling træelementer antiseptisk forberedelse advarsel rådnende træ og ekstra brandhæmmende behandling, hvilket vil øge den brandmodstandsevne og meldug. I øjeblikket er producent involveret i markedsføringsmateriale allerede passeret en sådan behandling.
 2. Film dampspærre materiale er monteret på omkredsen af huset med en lille overlapning, fastgørelse hans seler, ved hjælp af en hæfteklamme pistol.
 3. Oven på dampspærren udstyre kasse, ved anvendelse af brædderne. Til en facade af træ eller ler fastgør dem med skruer, og den anvendte base til mursten frame dyvler. Fastsættelse stænger lavet efter kontrol af deres horisontale niveau. Det tjener som en base til montering af en blok hus.

Dette efterfølges ved at lægge isolering blokke fremstillet drejning celle.

Værktøj og skruer til montering af facaden

Metal blok-hus, prisen er meget højere end andre typer af paneler, har vundet popularitet på grund af virkningen af eksterne facader af private huse. For at klare dette materiale står med hænderne, uden inddragelse af fagfolk, skal du have en grundlæggende viden i byggeriet, evnen til at beherske instrumentet.

Så før du begynder at arbejde, du har brug for at sikre, at du har de nødvendige værktøjer, møtrikker og materialer:

 • stabelfibre og fibrøst isolerende materiale (mineraluld) til bevarelse af varme, lyddæmpning og en dampspærre (anvendes i form af plader);
 • særlige materialer for at beskytte vægge og isolering mod fugt. Det anses for den mest praktiske kraftpapir folie eller film;
 • stænger af træ til dannelse lægte (dimensioner af disse elementer, 40 x 50 mm, 30 x 50 mm);
 • hammer til at arbejde med galvaniserede søm;
 • bore med skruetrækker funktioner;
 • et værktøj til dannelsen af træstykker størrelse, sav, stiksav eller en simpel nedstryger;
 • Vand bygning niveau;
 • Hæftemaskine til hæftning bygning isoleringsmaterialer;
 • elementer af fastgørelse: skruer, søm, klyaymery.

Trinvise stadier af facadebeklædning

Montering blok hus paneler på ydervæggene er foretaget på den forberedte overflade. Betjeningen er den samme for alle typer vender materiale:

 1. Før du begynder hus vinyl enhed under en log, hvis pris er til rådighed for husejere med moderate midler, der er fastlagt i rummet for at tilpasse materialet til omgivelserne. Denne procedure bør anvendes på enhver form for beklædningsblok hus, for at forhindre svind og vridning kapaciteter af det færdige trim. Det anbefales at gøre kun om sommeren tørt vejr. I vinteren fristen paneler blok-hus lige inden det opvarmede rum.
 2. Vægflader skal renses for gammel hud og snavs.
 3. Fremstillet overfladebehandlet facade damp isolerende materiale, at fastgøre det til væggen klæbende konstruktion tape.
 4. Oven på en dampspærre under anvendelse pinde af træ på størrelse med 50x50 mm, gør installation af drejning. En mursten overflade det er fastgjort dyvler og skruer, der anvendes til træ facade.
 5. Trækasse bør behandles med særlige lægemidler, der beskytter træet rådner og skadedyr;
 6. I dreje- celler isoleringsplader er placeret og fastgjort på det en fugtabsorberende film.
 7. Gør installationen mere kasser af bars size 30x40 mm. Dette er at sikre ventilation mellem lagene af varme, damp, fugtisolerende og plating blok hus.
 8. Paneler blok hus begynder at stable på toppen, efter mærkningen del grænsedragningen, beregnet til at fungere. Det første element er fastgjort vandret på væggen, da det udgør grundlaget for udpladning. Dette er markeret med et vaterpas.
 9. Efterbehandling blok hus facadeplader kræver placeringen af slots ned, hvilket udelukker indtrængning af fugt under huden, vil det beskytte den indre del af forfald og øge levetiden.
 10. Følgende komponenter i panelet skubbes, lokalisering tungen i noten i en vinkel på 45 °. Dem til kassen med skruer eller søm, er omhyggelig med ikke at beskadige stykke.
 11. På huden klar til at foretage yderligere aktiviteter er nødvendige for at maskere skruer og plugs pasta fremstilles ved blanding af savsmuld og lim.

Panelerne kan udføres på skruer og søm, efterfulgt af proceduren i deres forklædning. Den anden udførelsesform for konstruktionen ved hjælp klyaymerov - særlige metalplader med en platform med et beslag til fastgørelse af en af de tilstødende groove dele.

Elementer blokere hus har huller til skruer eller søm og en fod til indstilling tappen blok khauz i tidligere panel rille. Forberedelse til monteringsblokken hus på klyaymery, består i fastsættelse sidstnævnte på kassen.

Lukning strimmel blok hus anbefales sikret via skruer eller søm, hvilket giver den mere pålidelig, robust fiksering.

Gør det ydre hjørne blok hus facade

facadebeklædning fuldender clearance vinkler. Kompleksiteten af dette trin er, at når forbindelsespaneler ende mod ende, kræver en særlig skærende enderne af blokken-house. Denne operation kræver brug af specialværktøj. Endvidere stram docking danne frie deformation problem paneler ved skift omgivelsestemperatur. Det vil sige, at udføre docking vinkel blok hus kun eksperter kan på facaden.

Ved uafhængig udførelse af arbejde skal være parat til at drage fordel af koblingselementer - strimler og hjørner. Disse oplysninger kan være lukkede samlinger blokere hus på hjørnerne af facaden. Vedhæftet speciel lim sammensætning, de er hermetisk lukkede fælles og udføre en dekorativ funktion.

En anden udførelsesform er afrundet træbjælker, 50x50 mm.

Gør tarme

En anden ting, vi har brug for, når de står huset er design tarme. Dette element af huset har en dobbelt funktion:

 1. Vindue dekoration, udsmykning af facaden, hvilket skaber en personlighed uden for hjemmet.
 2. Maskering slidser yderligere metode til opvarmning det indre rum områder, at beskytte den mod støv og fugt udkast.

Til facaden var færdig udseende, vinduer og døre indrammet af gerigt. De kan være flade, U-formet og formet. Sikring af strukturen på den sædvanlige måde, vinduet indramning overliggende stænger. Den anden metode er mere perfekt, har en speciel udformning med fremspring, der er beregnet til fastgørelse på en vinduesramme.

Betingelser for pleje til hud facade

Bloker hus, efter afslutningen af installationsarbejdet er nødvendigt at forberede for langsigtet drift. Dette gøres ved at:

 • overfladebehandling materiale antiseptiske og pletter farveløs voks-baserede eller alkohol;
 • lak eller en speciel blæk, der er designet til at beskytte træet mod UV opfriske basislaget;
 • forarbejdning sandpapir fuldt tørrede belægning;
 • Yderligere overfladebehandling lag af lak (maling).

Afsluttede operationer vil beskytte huden mod ydre hjem klimatiske forhold, at forlænge dens drift.

Blokhus til boligindretning efter afslutning af arbejdet er udsat for den samme behandling i fem år, efter en foreløbig undersøgelse af belægningen. Konstateret en skade skal elimineres, før du opgraderer facaden overflade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.