SkønhedNegle

Hvor længe og hvorfor mænd dyrke deres negle på lillefingeren

Smuk velplejet manicure - en normal ting for kvinder. Selvom nogle gange fundet hos mænd. Du kan se, hvordan den stærke køn ikke vokser helhed, og kun én søm på hver hånd. Det meste af dette er ikke kun misbilliger piger, men de forstår ikke. De får ikke træt til at undre sig , hvorfor mænd dyrke deres negle på lillefingeren.

Udflugt til fortiden

Forsøger at forstå, hvorfor mænd dyrke deres negle på lillefingeren, skal gå tilbage til det 17. århundrede. På det tidspunkt var der en tradition blandt franske aristokrater. Retten etikette krævede ikke banke (som vi gør nu), og ridsede forsigtigt døren inden de kommer ind i lokalet.

I det 18. århundrede, en lang søm kunne på den lille finger hurtigt udskrive breve, hvis hånden ikke var en særlig anordning. Samtidig lod han vokser primært på venstre, da hendes finger, der bruges mindre ofte. Derfor, jo mindre er sandsynligheden for skader på neglen. Denne skik varede indtil begyndelsen af det 20. århundrede. Senere tradition er blevet irrelevant på grund af det faktum, at laksegl blev erstattet med et konventionelt klæbemiddel.

I begyndelsen af det 20. århundrede i apotekerne kan du købe kokain uden problemer. Han var en meget kraftig bedøvelse, så det er godt at slippe af med en tand eller en hovedpine. Men nogle mennesker brugte den til andre formål. De snusede kokain for at overvinde depression, toning, forbedre den mentale ydeevne og vågenhed natten. Til disse formål, den medicin, der bruges i de vigtigste kreative mennesker: musikere, kunstnere, digtere. De havde brug for en vis dosis for at få den ønskede effekt, ikke overdrive det på samme tid. Den nødvendige mængde kokain er bare pæn pasform på indersiden otraschennogo søm. Der var endda et mål for vægt søm (fra engelsk - "søm").

Så praktisk "enhed" for kokain havde en kreativ intelligens, så det er klart, hvorfor mænd dyrke deres negle på lillefingeren. Så de ønsker at vise, at de hører til denne gruppe af mennesker. Det var under indflydelse af ønsket om at udmærke mode for lang fingernegl. Hun forblev indtil 80'erne i det 20. århundrede. Senere, disse mennesker efterhånden "uddøde".

Hvorfor mænd dyrke deres negle på lillefingeren er nu

Det synes at være klart, hvorfor neglen på lillefingeren af hans mænd var nødvendig i de seneste århundreder. Men hvad er det for dem nu? I dag, når og kokain er allerede forbudt, og ingen laksegl, og sådan en mode har bevæget sig væk lange fingernegl mænd kan se morsom og fjollet. Men det til tider stadig kan ses. Han er en slags tegn på tilhører tyvene kaste folk. På den ene side, så det var muligt at påvise sin uskyld til fysisk arbejde. På den anden side blev det antaget, at neglen kan anvendes til åbning af låse. Disse færdigheder, ved den måde, havde Ostap Bender.

Nu mænd sjældent vokse en lillefinger negl. Hertil kommer, hver af dem styres af forskellige årsager. Nogle mener, at det kan være praktisk at bruge i stedet for skruetrækker til at stramme op små skruer og bolte. Andre hævder, at det er fantastisk i stedet for en blyant på en byggeplads, for at markere risikoen for linoleum, gips eller bord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.