Mad og drikkevarerOpskrifter

Den klassiske fyld til tærter fra hytteost: en opskrift på gærdej

Fyldt med hytteost for cheesecakes fra gærdej ekstraordinært let at tilberede og kræver et minimum af ingredienser. Dej til bagning at købe eller ælte selv. Under alle omstændigheder viser det sig meget velsmagende. Overvej et par opskrifter til cheesecakes.

Klassisk cheesecake

At tale om f.eks bagning, for ikke at nævne den klassiske opskrift, hvor produktet er fremstillet i herlighed første gang. Denne indstilling er ideel for uerfarne husmødre, men råde dem til at bestanden op på klar-hævet dej. Erfarne lave mad selv normalt ælt dejen. Fra den opskrift, vi nu vil præsentere på outputtet bør få 10 til 12 cheesecakes.

Cheesecake: udstopning. opskrift klassiker

Vi blev enige om, at gærdej, vi færdige. Lad os bare forberede fyldet. Her er den komplette liste over nødvendige ingredienser:

 • hytteost - 300 gram;
 • smør - 50 g;
 • sukker - ¼ kop;
 • fløde (20% fedt) - 2 spiseskefulde;
 • æggeblomme - 2 stk.

At cheesecake med hytteost stopning havde en ensartet, er det nødvendigt at slippe af overdreven korn. Tag en blender og male vores vigtigste komponent. Smør er nødvendigt at smelte. Derefter tilsættes flødeost, når alle de ingredienser: sukker, æggeblommer, creme fraiche og smør. Hvis huset har en vanillin, kan du tilføje til den resulterende sammensætning knivspids. Nogle gange, på anmodning af den værtinde, en fyldning til tærter fra hytteost krydret med en håndfuld dampede rosiner. Nu kan du grundigt blande komponenterne og forpligte sig til byggeprodukter.

fremstillingsmetode

Vi husker, at vi skal have 10 eller 12 cheesecakes. Tag gærdej og klar til at klippe det betød antal portioner, skal hver værdi være ca en hønseæg. Rullende bolde og når vi flytter dem på en smurt bageplade i en afstand fra hinanden. Vi giver en test 10 minutter, så det er kommet. Bolde mindre stigning i volumen.

Tage glasset og i midten af hver del danner en lille fordybning, let at trykke ned dejen. Det bør få en fladtrykt fordybning. Det blev dannet i rillen og bør være egnet til cheesecake fyldning af hytteost. Til bunden af koppen ikke klæber til dejen, brug ukompliceret hemmelighed: drys bunden af et glas mel. Endelig dannede cheesecake er nødvendigt igen at gå i 10 minutter. Til toppen af den søde bagning brunet når stegning, smazhem sin blanding af pisket æg og en spiseskefuld mælk. Skib bagning i en forvarmet ovn ved 180 grader 30 minutter.

Fyld til tærter fra hytteost butterdej

Vores dej er også gær, men skællet. Køb i butikken grundlag, optøet og vært til produktion af fyld. Her er en liste over ingredienser, som vi har brug for at forberede en batch:

 • butterdej gær - 0,5 kg;
 • gennemsnitlige fedtindhold hytteost - 300 gram;
 • frisk kylling æg - 2 stk;
 • sukker - 1/3 kop;
 • appelsinskal ;
 • bær frisk hele - 1 håndfuld;
 • vanilje og frugt essenser til at smage.

Denne fyld til tærter fra ostemassen kan tolkes som en sød tand. Doseringen af sukker kan øge antallet og bær erstattet af dampet rosiner.

Forberedelsen teknologi

At arbejde. Det første vi skal pund hytteost og slippe af med overskydende korn. Det behøver ikke at gøre, hvis du har på bordet ostemasse. Bland den vigtigste ingrediens, sukker og æg, der tjener som et forbindende element og ikke spredes på en bageplade ostemasse under bagningen. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele grundigt. Det er alle vores frugt og bær fyld fra ost til ost kager af gærdej er forberedt.

Nu accepteret for dannelsen af produkter. Køb butterdej har en kvadratisk form, så jeg ikke vil "opfinde hjulet" og sender den valsede lag i firkanter på størrelse med 10 ved 10 centimeter. Det færdige produkt vil også få en kvadratisk form. Sætte fyldet i midten af et kvadrat af hver spiseskefuld, derefter fastgørelse af hjørnerne af ostekage på foret Curd tværs og dannede slidser zaschipyvaem.

Du kan bage denne opskrift som cheesecake runde form, bare bruge den kage pan. I dette tilfælde skal du sørge for, at dejen er forpligtet til at strække sig ud over kanterne af formene.

bageprocessen

Dernæst følger vi det samme princip som i den første opskrift. Reserve formede genstande 10-15 minutter til imprægnering, smører æg, kogt spredes på en bageplade og sende i en forvarmet 180 grader ovn i en halv time. Du kan gøre følgende: opvarme ovnen til 220 grader, til at sende i gryden efter 10 minutter til at bremse varme til 170 grader og bages i ca 15 minutter. Se for tilgængelighed. På anmodning af den færdige fedt bagning smør.

Nyd din te!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.