ModeShopping

Hvad er på mode dette forår? Forår: mænds mode. Moderigtige sko (forår)

Moderne mænd betaler deres udseende ikke mindre opmærksomhed end kvinder. De er også interesseret i de nyeste trends og prøver at se respektabel og kreativ. Derfor er spørgsmålet om, hvad der er på mode dette forår, så mange er interesseret i de stærkere køn.

Trends Spring 2014

Når du opretter et fashionabelt billede opmærksomhed til selv den mindste detalje, ikke bare sko og tøj. Billedet skal være grundigt gennemtænkt som et upassende element i garderoben kan helt ødelægge helhedsindtrykket. Som svar på spørgsmålet "hvad er på mode dette forår", er det først nødvendigt at være opmærksom på en række forskellige dragter, uden hvilken det er simpelthen utænkeligt billede af det moderne succesfuld mand. Også i denne sæson vil være populære ting lavet af læder, malet i forskellige nuancer. Alle ved, hvad en farverige og lyse forår. Mænds mode i 2014 tilbyder en bred vifte af tøj, som er domineret af en række forskellige prints, lavet i forskellige farver. Forskellige versioner af mændenes tøj diskuteret nedenfor.

mode frakke

I denne sæson, de velkendte mærker tilbyder en bred vifte af tøj til mænd. Repræsentanter for de stærkere køn oftere vælger at oprette en respektabel billede af et fashionabelt pels. Foråret er præget af ustabilt vejr, så på kølige dage, vil det være uundværlige. Coat kan have en klassisk, sofistikeret snit eller formes som en grøft sport. modeller er også i efterspørgslen i retro og militær. Mac'er er meget populære, Crombie (frakke lige snit), skjult uld. Relevant vifte af farver. Coats kan være beige, grå, brun, blå eller endda hvide. Er meget populær alle nuancer af blå og rød, sennep og khaki. Coats kan gøres ikke kun fra uld, men også lavet af syntetiske stoffer, bomuld, naturlige og kunstige læder.

kostumer

Hvad er på mode dette forår? Mange designere til at skabe deres kollektioner lagt særlig vægt på de snehvide jakkesæt til mænd. Men nogle kalder for brug af kjolen forkortet (3/4) af ærmerne og bukser (chinos). Desuden anbefales det at bruge en række tekstur stof. Således under linned kulør, kan du bære en skjorte lavet af bomuld eller silke. Også, strikket T-shirts velkommen. Under den hvide dragt kan du bære den hvide skjorte, hvilket skaber en helt monokromt billede, og lyse eller pastel nuancer af ting.

Må ikke miste deres relevans og dobbelt-breasted dragter. Deres farve kan være grå, sort eller pastel. Designere foretrækker monteret silhuet, der har brug for tætsluttende form.

Hvad er på mode dette forår endnu? Populære mærker som Moschino, YMC, Valentino, Miharayasuhiro, Wooyoungmi, tilbyder mænd jakker og dragter i en stor horisontal stribe. Selvfølgelig, sådan beklædning ser meget rart, men nedenunder det er nødvendigt at vælge omhyggeligt en skjorte og sko. Som for farver, der er som regel, foretrækker produkter fremstillet af materialer i tone stribe trop.

Beskåret bukser (chinos)

Fashionistas har lange slid sådanne bukser, men det stærke køn bare være opmærksom på dem. I foråret samlinger af modehuse som DKNY, Michael Bastein, Nautica, de indtager en hædersplads. Ikke nødvendigvis købe korte bukser. Du kan blot rulle op de sædvanlige bukser. Deres farve kan være noget vigtigt - at de kombineres med andre elementer i billedet. Typisk er disse bukser bæres med tøj i afslappet stil. Disse er perfekte mokkasiner.

Trendy jakke foråret 2014

Mange mærker præsenterede deres samlinger, som indtager en vigtig plads i den populære verden-bombefly jakker. De er blevet almindelig i de fjerne 50'erne, flyttede fra US Air Force i garderobeskabe i den daværende dandy. Designere tilbyder bombefly af stof, læder, uld og andre moderne materialer. Denne behageligt tøj er perfekt kombineret med jeans.

militær stil

For to på hinanden følgende sæsoner ud af modetøj med en camouflage print. Det kan være en række forskellige nuancer. Oprettelse af en hel billede i denne stil, bør du være særlig opmærksom på valget af sko og andet tilbehør. Dette forår vil være fashionable tasker og rygsække med en camouflage mønster. Men tøj bruger ikke alt for mange lyse elementer. For at skabe en succesfuld billede er nok til at bære en jakke eller t-shirt med print, og bukser skal være monokrom (i tonen camouflage).

Tøj blomstret

Fantasy designere har næsten ingen grænser. Så denne sæson, de tilbyder mænd shirts, sweatshirts, T-shirts og endda dragter med forskellige blomster print. Således kan de være både store og med små billeder. For at oprette en stilfuld billede vil være nok af en beklædningsgenstand med et mønster. Mens den resterende del skal være ensfarvet. Sådanne kjoler er mest hensigtsmæssigt for ferien.

læder

Hvad er på mode dette forår fra huden? Absolut alt! Designerne har overrasket alle, der tilbød at mænd frakker, jakker, frakker, bukser, skjorter, kitler og selv T-shirts og shorts lavet af fint læder. Deres farve kan være meget varieret: fra beige og sort til blå og karamel. Bemærk: denne sæson gik ind for en glat og lakeret materiale i stedet for ruskind.

Moderigtigt Sko Spring 2014

Indsamling af herresko i den nye sæson tildeles en original tilgang til sit design. Der lægges særlig vægt på de forskellige dele. Således er form, materiale, farve og efterbehandling af fodtøj til formål at understrege individualitet af hver mand. Designere foretrækker de kortere modeller af sko i en minimalistisk stil. Meget populære forskellige sportssko. Det er muligt at være både klassiske sneakers og farvet deres fortolkning med en lys finish. Populære denne sæson og sko. De kan gøres med blonder eller i biker stil. Der foretrækkes en kontinuerlig lav-såler sko.

Når du vælger sko bør se på ikke-traditionelle modeller (sko, Lofer, sveller og mokkasiner). Mange designere tilbyder en model, kaldet "Chuck".

Dette forår vil være populære produkter fremstillet af krybdyr hud eller efterligning af moderne materialer. Også i efterspørgslen fodtøj fra nubuck og ruskind. Mange designere tilbyde sine produkter til deres kombination med den glatte eller laklæder. Farver kan være anderledes. Meget populære sko med en kombination af flere nuancer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.