Mad og drikkevarerOpskrifter

Vælg en opskrift på stuvet grøntsager. Enhver af dem nyttige

Grøntsager er afgørende i den menneskelige kost. De er gode og nyttige for både frisk og kogt og stuvet. Disse kurser bringe kropsfedt, vegetabilske proteiner og fedtstoffer, samt vitale sporstoffer. Derfor er formålet med denne artikel er at beskrive måder at forberede grøntsager, der passer til forskellige aldre og konsistens, og indholdet, og fordøjelighed. Lav kalorie - den ubestridelige fordel af sådanne fødevarer til resten af de kulinariske lækkerier.

Den mest populære opskrift på stuvet grøntsager dag kaldes ratatouille. Den er udarbejdet af mange, men ikke altid kender de sande navne på retter. Fransk oprindelse af ordet, men forberede det overalt, så hvor der først blev fremstillet i ratatouille, vil vi ikke argumentere. Bedre bare at tage tyren ved hornene og starte madlavning stuvet grøntsager med denne metode.

Til denne parabol af kogte grøntsager passer næsten alle grøntsager er kendt til i dag, og er altid tilgængelige på hylderne i markederne. Køb 1 lille squash, 1 auberginer, 1 løg, 3 pomidoriny, 1 peberfrugt (farve betyder ikke noget), skal du være tørret basilikum og krydderier. Stadig brug 2 fed hvidløg og 3 spiseskefulde olivenolie.

Madlavning stuvet grøntsager begynde med, vask aubergine og zucchini. Hvis zucchini skræl tyk, så det bør fjernes. Disse grøntsager skæres i skiver 1,2 cm tykke, og derefter yderligere opdelt i 4 dele, blandes og saltet og rengøres i et kort tidsrum at presse saften, der skal tømmes, da det vil indeholde bitterheden fra aubergine. Nu er denne blanding, skyl, dup dem tørre med et håndklæde, og her allerede skåret det vaskede peber kvadrater 2x2, efter fjernelse af frø og stilken. Samme melchatsya hakkede tomater og løg og hvidløg er knust (bemærk: ikke mundkurv). Bradepanden eller stegepande varme olien, hvor den bløde løg indtil den er klar. Så du tilføjer oven i alle de andre ingredienser, som du har forberedt på forhånd, bortset fra tomater. Tilsæt salt, peber, tilsæt krydderier til din smag og kog blandingen med låget åbent på alle sider, omrøring ofte, cirka 10 minutter. Nu er turen kommet til tomater, sætter du dække vegetabilske mix med et låg og lad det simre indtil kogt ratatouille. Dette vil kræve tid, lidt mere end 10 minutter. det viser sig lækker ret, der er på bordet ikke forsinkes.

En anden opskrift på stuvet grøntsager, som vi anbefaler at vedtage dem, der er bekymrede for overdreven vægtstigning - skål kogte grøntsager, kogt i ovnen. Komponenterne i fødevarer er følgende: 2 aubergine, zucchini 1 (unge), 300-400 g tomater, løg 2 lille størrelse eller en stor én, 3 spsk af enhver vegetabilsk olie, salt og krydderier til smag (normalt anbefales til denne ret Khmeli Suneli ). Som ekstra ingredienser, der forbedrer smag og egenskaber af de retter, opskriften på stuvet grøntsager tyder på, at det indeholder nogen form for kål, som er kendt for at date, gulerødder, pureret gennem en stor rivejern, peberfrugt, skåret i små firkanter og et par fed hvidløg.

Hvordan til at forberede: aubergine og zucchini min unge, skrællet og skåret i tern. Da tomater skal skrælle (at lette processen bør skoldes med kogende vand) og skæres i vilkårlige stykker. Løg fint skåret, de resterende komponenter tilsættes afhængigt af tilgængeligheden. Tilsæt salt, peber, smag, mix, og alle stablet i en varmebestandig skål (kan være i banken), forsikring mod sprøjt juice placeres på en palle. DONE start i kold ovn, der opvarmes gradvist til 220 grader, og kog grøntsager præcis 1 time.

Brug denne opskrift på stuvet grøntsager, vil du holde kommer tilbage til det. Vi kan forsikre dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.