TravelingRejsetips

"Cherry Mountain" (Saratov) - Hotel og park

I dagens verden er det blevet værdsat natur, og den tid, der bruges uden for byen, anses uvurderlig. Men ikke altid har mulighed for at gå ud af byen, så kom til de støtteordninger steder, der er i stand til at kombinere en arbejdsgruppe tur og friluftsliv. For eksempel, hotel "Cherry Mountain". Saratov klar til at modtage dig.

Funktioner af komplekset

Hvis du har brug for at nå frem til nogle tilfælde i Saratov, Hotel Park "Cherry Mountain" lykkeligt tage dig. Det er lidt af et hotel og underholdning komplekse, hvis højdepunkt er panoramaudsigt over byen, der giver dig mulighed for at se på det mest maleriske sted i Saratov.

Dette sted anses for at være ideel til en ferie med familie og kammerater, samt til sport med venner. Måske endda forretningsmøder, firmaarrangementer til ære for de ferie, bryllupper, jubilæer og endda seminarer. Og alt dette kan kombineres med sundheds-forbedring og sport og aktive udendørsaktiviteter.

For at vælge imellem, de besøgende har mulighed for at besøge en bowlingbane og billard. Om vinteren, åbne to skiløjper, udstyr på samme tid kan lejes.

tjenester

Base "bjerg kirsebær" (Saratov) på sit område har forskellige typer af tjenester:

 1. Café. Gæsterne kan leveres med et valg af en af de to haller. Europæiske retter præsenteres i menuen. Du kan også holde et forretningsmøde, tilpasse den til den forretningsfrokost.
 2. En balsal. Til store fester forudsat plads til op til 70 personer.
 3. Bowling. Det tilbyder 6 professionelt niveau spor, belysning plads effekt og neonlys. Desuden er sporene udstyret med store skærme, der viser den lyse skærm, hvis der ikke er spillet. Keglespil anvendes fluorescerende. For at deltage i spillet kan selv de yngste besøgende, fordi sporene er beskyttet af særlige flanger, der opererer i automatisk tilstand.
 4. Sommer terrasse, hvor du kan smage lækker i grillspyd og grill.
 5. "Cherry Mountain" (Saratov) - det er også et hotel, der består af 46 værelser i forskellige kategorier.
 6. Privat parkeringsplads for besøgende med køretøjer, der er bevogtet døgnet rundt.

Hotellet har

Den by, hvor hotellet ligger "Cherry Mountain" - Saratov. Besøgende kan vælge et nummer, der svarer til deres behov og økonomiske formåen:

 1. Standard værelse. Dette er en normal dobbeltværelse, som har alt for et behageligt tur Aktivitet: dobbeltseng, natborde, air-condition, et klædeskab, en sofa er endvidere tilvejebragt. Pengeskabe er tilgængelige i tilfælde af behov. Prisen inkluderer morgenmad.
 2. Værelse Standard Superior, eller familie. Denne type værelse kan rumme tre eller flere gæster. Givet et ekstra sæde.
 3. Junior Room. Ud over den sovende område, der er en zone beregnet til rekreation. altan kan være til stede i nogle værelser.
 4. Suite. Det vigtigste træk ved denne type af hotelværelser er tilstedeværelsen af to værelser: et soveværelse og en hal.

Alle værelser har et badeværelse med alle toiletfaciliteter, som kan være nødvendige for vandbehandling. Derudover er der gratis trådløs internetadgang, minibar, køleskab, pengeskab og morgenmad.

Den komplekse infrastruktur

Hotel "Cherry Mountain" (Saratov) omfatter to spor for skiløjperne, konfigurationen af hvilke forskellige. Østrigske høj kvalitet elevatorer bruges til deres vedligeholdelse. Gæster med børn vil der også være noget at gøre, fordi der findes en børns elevator, som er placeret på en skråning, der er designet til begyndere.

For at forberede skråninger til sæsonen benytter et specialiseret system af kunstig osnezhneniya. Takket være hende, begynder sæsonen længe før gå naturlig sne. For at aktivere det lige under nul lige nok temperatur.

Selv om natten skråninger er fulde af ønsker at opleve skipisterne, som udviklerne har tænkt grundigt over lysanlægget af skiløjperne.

For at sikre anvendeligheden af sport både om vinteren og i de varmere måneder, er der en mulighed for at leje sportsudstyr, såsom cykler, ski, snowboard og sne slange.

yderligere tjenester

Enhver besøgende, uanset hvilken type af rum, hvor han boede, kan nyde en række ekstra tjenester, som hotellet:

 • faciliteter og forskellige arrangementer;
 • ATM, som er placeret direkte på campus;
 • ryger område ;
 • pool (indendørs eller udendørs), dampbad, sauna, spa;
 • parkering og parkering tjenester;
 • roomservice.

Park Hotel "Cherry Mountain", som er placeret på 1. Dacha, d. 11, uanset destination i den herlige by Saratov bliver et sted, der skaber en meget positiv første indtryk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.