BilerBiler

Chevrolet Spark. anmeldelser

Chevrolet Spark anden generation - det er et reelt gennembrud i udviklingen af den lille bil. Få mennesker finde ligheder mellem denne bil og dens forgænger. Firma General Motors har fungeret fantastisk godt, frigiver en ny generation af sportsvogn med et godt udseende, en stilfuld indretning og en kraftig motor.

Skarp og rydde kanten af kroppen give det den aggressivitet, og løvens gitter, skjulte dørgreb, spoiler konvekse optik og perfekt fuldstændig den sporty image af Chevrolet Spark. Anmeldelser af mennesker, der beskriver deres indtryk af udseendet af bilen er meget lig min mening.

Det samme gælder for det indre. Det vigtigste efterbehandling materiale er plast, men temmelig god kvalitet. styrepinde er meget behageligt at røre ved. Den ene er ramt af en dashboard, der ligner motorcykel panel. Generelt viste det sig lidt kantet, med en rektangulær skærm, som fusionerede med "spand" speedometer. Mikrocomputer viser oplysninger om motorens omdrejningstal, mængden af kilometer, før den næste påfyldning, afstand, temperatur overbord og måske alle. Manglende information på displayet på den gennemsnitligt brændstofforbrug på Chevrolet Spark. Anmeldelser bare gjort mig tænke over det.

Det gode er, hvordan flittige producenter bekymret over sikkerheden i fremtidige bilejere. Så hvis du ikke spænde, vil du høre i kabinen en karakteristisk skarp knirke. interiør funktionalitet er meget overraskende. Der er en masse af nødvendige og unødvendige lommer og afdelinger for at gemme forskellige detaljer. Men den bagage rummet meget lille, kun 170 liter. Det eneste, der kan redde situationen, er det folde sofa. Den maksimale mængde bagage på samme tid vil stige til 568 liter, hvilket ikke er dårligt.

Køretøj toppen af området fra 1,2-liters motor og en manuel transmission er i stand til at accelerere køretøjet op til 100 km / t ikke er mindre end 12,6 sekunder. Den samme model, men med en 1 liters motor accelererer langsommere.

Til bykørsel disse motorer har nok, selv om det er klart ringere end andre biler på vejen. Men det er karakteren af Chevrolet Spark. anmeldelser chauffører, som vi står over for, på dette punkt nævnes ofte. Men at købe en bil, du abonnerer på, at du vil savne farende frem. På trods af dette, kan det sikkert holde hastigheden på 120-130 km / t på motorvejen, men hvis du ønsker at overhale passerer lastbiler.

Har Chevrolet Spark og en anden ulempe. Inde i maskinen, meget støjende, som forhindrer føre en stille samtale i kabinen, og musikken fra starten nødt til at gøre højere. Bilen er ikke rigtig beregnet til skarpe trykke på speederen, og giver det forstod et klart hylende efter svigt af dets anvendelse. For aktiv kørsel er det ikke engang en kendsgerning, at brændstofforbruget meget hurtigt springer op til 10 liter pr hundrede, er det 3 liter mere end angivet i passet Chevrolet Spark. Anmeldelser af ham stadig ganske god, især når man sammenligner med tidligere modeller. Producenterne har gået på et interessant skridt, hvilket gør det Bole dimensionelle, men uden at miste nogen bonusser subcompact. Dette er primært evnen til at komme ud af de mest ubehagelige situationer på vejen, i den anden - evnen til at forcere kantsten.

Loftshøjder Chevrolet Spark, anmeldelser siger, er nok, selv for en temmelig høje mennesker som den forreste del af køretøjet, og i den bageste del. Høj siddeposition giver føreren mulighed for at føle den fulde køretøj. Bilen blev mere alvorlig, som giver hende mulighed for at slippe af med de stereotyper af "kvinde" bil. Nu ikke kun pigerne ønsker at komme i besiddelse af Chevrolet Spark. Karakteristik af ham, selvfølgelig, ikke imponere mænd, men stadig nogle foretrækker sådanne biler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.