Nyheder og SamfundKultur

Hvad er det billede galleri? Billetter til Vatikanet Pinakothek i Tretyakov Gallery

Tretyakov Gallery har taget udstillingen med titlen "Mesterværker i Vatikanet Pinacoteca." Den passerer fra 2016/02/19 om 2017/02/19 år. Hvad er det Pinakothek, hvad er dens betydning for befolkningen i Rusland, kan vi lære af artiklen.

hvilket betyder

Pinacoteca - et begreb, der stammer fra en fusion af to græske ord. Den første del af ordet betyder "bord", der er "maleri", og den anden - "repository" Det er ikke svært at gætte, hvad billedgalleri. I det gamle Grækenland de kaldte det rum, hvor det naturskønne billede blev gemt. Efterhånden har den betydning ændret sig.

Hvad er det billede galleri i fortid og nutid

Den athenske Akropolis bygning er der, i venstre, der gemmer billeder, bragt som en gave til gudinden Athena. De blev placeret i flere seks-rooms. Indsamling bestod af forskellige værker malet. Det var til rådighed for visning deres borgere i Athen. Det første katalog, som begyndte at systematisere lageret blev oprettet Polemon i Athen i den tredje - det andet århundrede f.Kr.. e. Der Pinakothek på øen Samos, i Heraion (Temple of Hera).

Romerske borgere brugte udtrykket til at henvise til hallen, som huser kunstværker.

I renæssancen udtrykket bruges til at betegne formålet samling af malerier, der har været åben for offentligheden.

Hvad er Pinakothek i dag? Udtrykket omhandlede gallerier. Et godt eksempel er en af de mest berømte Pinakothek verden.

Vatikanet Pinacoteca

Indsamling af Vatikanets maleri dukkede et par hundrede år siden. Dens grundlægger anses for at pave Pius sjette. Efter et par årtier, i 1797, de fleste af malerierne blev sendt til Paris. Bestil det gav Napoleon. Af 1815, samlingen tilbage til Vatikanet. Beslutningen om at returnere værdier blev vedtaget på kongressen i Wien, som blev afholdt efter Napoleonskrigene.

maleri værker havde ingen permanent sted for indsættelsen. De blev overført fra en hal til den anden, indtil de blev placeret i en fløj af Belvederepaladset. Publikum var i stand til at se kun Pinakothek i 1908.

Fireogtyve år for indsamling bygget en særlig bygning. bygning kunde blev pave Pius ellevte, og arkitekten L. Beltrami.

Indsamling består af ca. 460 malerier, som er placeret i atten værelser i kronologisk rækkefølge. Det omfatter værker om religiøse temaer. Dette er først og fremmest arbejdet med italienske mestre.

Eksempler haller:

  • Det første værelse viser værker af middelalderlige skole mestre som Nikolo Dzhovanni.
  • Ottende hal indeholder værker af Raphael Santi, herunder gobeliner, lavet efter hans designs.
  • Den tiende sal repræsenterede skolen af Raphael og venetiansk maleri.
  • Tolvte hal består af maleri i den barokke: værker Nikola Pussena, Caravaggio, Guido Reni.
  • Attende værelse indeholder ikoner og mosaikker af det femtende-sekstende århundrede.

Besøg Pinakothek er at købe en enkelt billet til indgangen til Det Sixtinske Kapel og Vatikanmuseet. Omkostningerne var i 2016 seksten euro.

Siden november 2016 Vatikanet Pinacoteca åbnet i Tretjakovgalleriet. Hvad er repræsenteret i samlingen bragt, og hvad er dens betydning for de beboere og gæster i Moskva?

Mesterværker af Vatikanet Pinacoteca i Tretyakov Gallery

Udstilling (Vatikanet Pinacoteca) består af fyrre malerier. Det virker ved Giovanni Beliini, Caravaggio, Raphael og andre mestre i det tolvte til det attende århundrede. Det vil fortsætte indtil 2017/02/19 år.

Billetter til Vatikanet Pinakothek vil koste fem hundrede rubler per person. Udstilling session er tredive minutter. Du kan købe billetter på ethvert tidspunkt på den personlige hjemmeside Tretjakovgalleriet.

Ifølge udstillingens kurator, Arcadia Ippolitova, udstillingen er en slags forklaring på ideen om "Moskva -. Den tredje Rom" Den Pinakothek koncentreret historie Kirkestaten i syv århundreder. Institution af pavedømmet, sagde han, er sammenhængen mellem den europæiske civilisation og den antikke verden.

Udstillingen begynder med de tidligste ikoner af Rom "Kristus velsigner", som stammer fra det tolvte århundrede. Den blev skrevet under indflydelse af Byzans. Ikon holder minderne om den ene kirke, der viser den samme rod, hvorfra den udviklede kunsten Italien og Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.