ComputereComputerspil

Indtil Dawn: et overblik, karaktererne og passagen

Nyt hit efter den berømte spil Heavy Rain er blevet mere interessant version kaldet indtil daggry. Gennemgangen omfatter den mest interessante historie. Det skal bemærkes, at de handlinger og valg af spillere dramatisk kan ændre scenariet og føre til en ny slutning.

Faktisk hvert medlem af den uerfarne læser denne information, bør forstå præcis, hvad spillet indtil daggry anmeldelse er forholdsvis nøjagtige og sande. Her beskrives alle de interessante elementer og endda nogle hemmeligheder.

Selvfølgelig er det interessant og vigtig pointe er i Indtil Dawn udgivelsesdato. Spillere begyndte at teste det i slutningen af august 2015. Rusland har åbnet en ny forfærdelig verden for dine egne spillere 26. august mens USA og Japan - 25. og 27. August.

Indtil Dawn: et overblik

Selve spillet er gratis at manipulere de reelle menneskelige følelser, det er i stand til at tvinge og tvinge spilleren tvunget til at træffe foranstaltninger, der efterfølgende vil være til gavn for ham. Gennemføre det bliver ikke let, fordi der nødvendigvis eksistere unødvendige ting og skabe, der forhindrer udførelsen af hans plan.

Alle de innovative ideer, der anvendes af forfatterne i dette spil virkelig har potentiale og kan være en unik standard for nutidens eventyr genrer.

Spillet kan spilles mere end én gang. Efter fuldstændig transmission har en mulighed for at starte forfra og finde nye bevægelser, figurer og andre måder at lære mere.

Start historie

Udover at spillet indtil daggry anmeldelse er interessant i sig selv, det indtager en særstilling, er plottet. Dette er en virkelig interessant historie, som allerede har formået at erobre en masse spillere, både nybegyndere og professionelle.

Det første billede af spillet slår umiddelbart efter handlingen begynder i toppen af en smuk sneklædte bjerge. Her hovedpersonen har evnen til at se dig omkring, mens alle andre fest til ære for en god ferie.

Alt blev dækket med mørke og rædsel. Beruset bror til hovedpersonen nu jagter kapløb med sin egen død i en mørk skov, indbyggerne i denne region er i frygt, og lidt utryg at se på reklamestandere indianere sagde ikke noget rart.

første valg

Som i andre spil, er den første rulle anmelde om de tegn og placeringer af kommende problemer. Derefter spilleren ret til at kontrollere, og det første skridt er at undersøge den flaske, der indeholder noten, givet valg. De korrekte indstillinger bør være som følger:

  1. Gå på jagt efter andre tegn (du bliver nødt til at trykke på de knapper, der vises på skærmen).
  2. Hurtigere rute (igen, skal du trykke på den rigtige knap, der vises på skærmen, således at tegnet var i stand til at springe ud og ikke ødelægge noget).
  3. Følg i fodsporene på.

I den første handling af spillet indtil daggry Aktery viste al sin magt til fulde. Så de straks gav udtryk for evnen til at ændre ansigtsudtryk, tænke logisk og undgå pinlige fejl.

Efterfulgt af ti dele, der har individuelle knudepunkter med ganske interessant passage. Her ser vi kun de mest vanskelige øjeblikke, hvor virkelige menneskelige logik kan tage en lille smule, eller bare finde en anden løsning, ikke forudset af forfatterne af spillet.

Den første del

Den første del af spillet indtil daggry passage tyder på en temmelig nysgerrig. Her vil spillerne mødes med sådanne helte som Sam, Chris, Jessica, Matt og Ashley.

I dette kapitel kan der opstå vanskeligheder fra Chris, som er tvunget til at udforske vejen til kabel station. Den højre pind er forpligtet til at flytte synet. Hvis du trykker på den højre knap vil skudt. Der bliver brug for udelukkende at skyde på banker og poser. Efter at være blevet ramt af en flaske protein synes, og så er det spilleren får et valg: at sigte mod et protein eller fortsætte med at skyde i poserne.

Da de nåede hjem, helten opdager en plakat om søgning. Det må nødvendigvis tage med dig og for hele spillet konstant indsamle sådanne beviser.

stationen døre skal brydes, gå ind og se dig omkring. Derefter kan du gå til Sam.

Muligheder i det andet kapitel

Spil discs og downloadet fra internetudgave af indtil daggry PC især ikke anderledes. I den anden del er ikke set store forskelle mellem de officielle og piratkopierede versioner, så passagen vil være den samme overalt.

Chris, Matt, Mike og Sam bliver sendt til at udforske den mørke jord af den berømte ejendom. Matt mission ved første øjekast synes det simpelt nok til at udføre, men ikke alle vil være i stand til at give det så hurtigt. Pigerne pludselig begynde at udvikle en konflikt med hinanden, og spilleren lige igen får valget til at såre en af dem eller helt at afdramatisere situationen. Spillerne kan vælge deres egen og foretage enhver handling. Det vigtigste her - at afdramatisere situationen og at forsøge at forlige pigerne.

Efter dette, bliver hovedpersonen Mike, der slutter sig til en trio bestående af venner og taler med en af pigerne. Så de gør et par billeder sammen, som følge af tvisten er løst.

Nu skal du bare vandre gennem lander i boet, til at indsamle alle de spor er til stede der. Trin bestået.

Passage af den tredje del

Her Indtil Dawn Aktery, kan vi sige, har overgået sig selv. De har vist deres sande ansigt gamere og reelle muligheder. Så hver af dem lagt ud på fuld kraft.

Her og der var en spøgelsesagtig tredje kapitel. Ashley går på biblioteket, og hvor den nye del begynder.

Venner besluttede at benytte en Ouija bord. Som for spillet, vil der også nødt til at træffe et valg: enten at tage dette tænkte ganske alvorligt, eller at vise alle, sin egen ligegyldighed og letsindighed show. Bedst af alt, selvfølgelig tages alvorligt til den generelle idé. Og så spøgelset vil blive vist, som du har brug for at spørge om, hvem der har brug for hjælp.

Nu er der én mere karakter - Hannah. Det er nødvendigt at præcisere, om det er nødvendigt at yde enhver bistand. Så Ashley ved, hvad der skete med spøgelset, og som var skyld denne mands død.

Så er det nødvendigt at komme ned. For at få sin vilje, Chris. Det ville være et værelse med en masse bøger. På dette tidspunkt, vil Ashley kun behøver at klikke på den angivne knap. Så en lille pige ville være bange for at gå først, så dets rolle i dette kapitel er overstået.

Rejser i det fjerde kapitel

Ikke kun teenagere, men ældre spillere er interesserede i denne genre af interaktive eventyr. Derfor i det øjeblik mange af de samme populære legetøj.

Mike udforsker kabinen og finder en masse interessante ting og nye eventyr. Så er der alle de samme rute, så det er det værd, og holde sig til det. Ødelagt bro på vejen kan overvindes kun med hjælp af springet. riffel syn vil blive en assistent på jagt efter Jesse, der gennemsøgning langs en fastlagt rute gennem sneen.

Du er nødt til at hoppe ned, klamrede sig til filialen, og gradvist går ned til jorden. Knap, pop-op på din skærm, gør det. Men vi skal være meget forsigtige her og gå ikke glip af nogen nøgle, da det er sandsynligt, at miste sundhed. Efter en vis periode helten kommer til bygningen, som du ønsker at indtaste. Denne sti vil gå gennem trapper og stier gaffel, hvor du vil dreje til venstre og køre på.

Jessica helten er forpustet, men stadig det kan gemmes. Dette vil kræve en rulle ned ad skråningen, finde fjenden over og skyde ham. Kun en kugle i panden stand til at dræbe ham, men med sådan en stor afstand endnu intet kommer ud. Fordi yderligere scramble pænt langs væggen, holder en sikker rute. På toppen af helten begynder at jage fjenden og skyde ham, men kuglerne pludselig kommet til en ende.

Dernæst går styringen allerede til en anden karakter og film fortæller, hvad der skete på toppen, og hvordan man kan vende situationen til Jessica.

Interessant femte kapitel

Indtil Dawn på pc'en nu virkelig populær hos både drenge og piger. På trods af alle de frygt og rædsler, der finder sted i dette kapitel, er det alle interesserede i dette emne.

Svært test på dette tidspunkt vil være Sam. Han er stadig i den samme herregård. Sam kommer ud af badeværelset og går ned. Røde balloner skjule sig på de hvide pile, der viser retningen og den måde, som du har brug for at komme videre.

Rummet vil være en sindssyg fra det straks skulle løbe væk. kører ikke under sengen, og så vil det kun være spillerens valg. Du kan bare gemme sig i et ikke synligt sted, og du kan løbe ind i kælderen.

Breaking døre vil være til nogen nytte, behøver du kun at vælte kasser med flasker. Zatvorkoy dør lukkes, og den tilstødende dør er nu muligt at bryde.

Hvad skjuler den sjette del?

Chris i dette kapitel er beliggende i et gammelt hotel, men det er ikke én, men sammen med Ashley. De er bundet stramt til stolen, og de øverste glider ned saven, som kan dræbe dem. Chris har en pistol i lommen, og han har et valg: at skyde Ashley eller mig selv. Men ingen handling er bedre ikke at tage, for hvis han dør, vil den overlevende har en vanskelig vej alene.

Fade til sort, mens baggrunden er tydeligt høres skrig pigen. Så helte er kommet til lægens kontor som forelæsninger sindssyg. Denne situation efterlader børnene ligeglade, og de tænke over, hvad de skal gøre næste.

yderligere passage

I Indtil Dawn passerer alle de efterfølgende dele ville ikke være så svært. Der er simpelthen nødvendigt at bruge tip de foregående seks dele, og derefter den logiske løsning på problemet vil komme til spørgsmålet om spilleren.

tegn

En masse interessante fakta om spillet er der indtil daggry. Tegn, for eksempel, der er bemærkelsesværdig. Overraskende, de har en stor ansigtsudtryk, alle følelser, og passer godt ind i de komplekse drejninger af denne frygtelige verden.

Alle af dem er helt unge og smukke, og desuden vil deres unikke karakteristika ikke tillade spilleren at komme i problemer. Disse unge mennesker kan ændre det banale script og gøre resultatet mere interessant.

Vil der tilpasses til personlige computere Indtil daggry spil? PC-versionen hedder i dag en af de bedste, men massiv fan af kvalitet spil er på vej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.