FormationHistorie

Den fjerde amerikanske præsident James Madison biografi, politiske synspunkter

I amerikansk historie, var der mange præsidenter, der havde en betydelig indflydelse på udviklingen af landet i løbet af de næste årtier. Et godt eksempel - Dzheyms Medison. Han var den fjerde hersker i USA.

Grundlæggende biografiske oplysninger

Født i 1751, døde han i 1836. Fjerde præsident er stadig berømt i USA, fordi han var en af grundlæggerne af forfatningen for staten. Det menes, at lyset optrådte han i byen Port Conway (Virginia). Det skete den 16. marts 1751. Uddannelse Dzheyms Medison oprindeligt modtaget privat (ligesom mange i sin tid). I 1769, han nemt kommer til Princeton University.

På det tidspunkt, denne skole blev kaldt College of New Jersey. College graduering - 1771. Samtidig bliver han medlem af Whig Diskussion Club, som forudbestemmer hans fremtidige politiske karriere og overbevisninger. Med sin historie i USA er næsten starter fra bunden, da Madison har gjort meget for at skabe alle funktioner og sofistikeret magtstruktur.

I begyndelsen af sin politiske karriere

For første gang tiltrak den amerikanske kommende formand opmærksomhed de revolutionære i 1775. Han blev udnævnt til formand for Den Revolutionære Komité Sikkerhed i Orange County. Samtidig, Madison blev kendt som forfatter til en række pjecer og taler, hvor han fordømmer kraftigt den britiske regering.

Det er ikke overraskende, at han i 1776 blev udnævnt til formand for Den Revolutionære Komité Virginia. Det var ham, der forbereder et udkast til resolution om rettighederne, samt gør en masse i ledelsen af organisationen personale. Af den måde taler, er Dzheyms Medison meget kendt i kirkelige kredse som denne mand insisterede på en fuldstændig adskillelse af kirke og stat kontrol først, og derefter - staten.

Også han skabte den første regering i Virginia og var et fremtrædende medlem af den første samling. Ikke desto mindre, for endnu en embedsperiode blev han ikke valgt, men i 1777 den kommende præsident er en del af guvernørens Rådet. De mere bemærkelsesværdige Dzheyms Medison? Demokrati i ansigtet fået en politisk figur, der gjorde meget for dannelsen af den socio-politiske system eksisterer i form, som vi kender i dag.

Kongressen kontinentale

Blot tre år senere valgte den faste repræsentant hjemstaten af kontinentale kongres. I perioden fra 1780 til 1783 år er en meget aktiv medlem, har gjort meget for hele organisationen. Det var Dzheyms Medison han er forfatter til en lang række ændringer, som gav kongressen magt til at opkræve skatter fra alle stater, samt fordelingen af renter på statsgælden på dem, i forhold til antallet af indbyggere. Hertil kommer, James fortaler stærkt fuld fri sejlads på Mississippi-floden.

Andre politiske resultater

For disse resultater blev han valgt til formand for deputeretkammeret i hele Virginia. I 1786 opnåede han en lov om fuld religionsfrihed, og har opnået fuld uafhængighed af kirke og stat. Sidstnævnte har ikke tilføjet Madison fans, men væsentligt svække britisk indflydelse i den unge stat.

I samme år bliver han den "anstifter" forfatningsdomstolens kongres i Philadelphia, og gik der som repræsentant for deres tilstand. Hovedsageligt på grund af arbejdet i Madison blev skabt og ratificeret den amerikanske forfatning i 1787, da amerikanerne husker hvert år.

forfatningsmæssige aktiviteter

Da Madison var meget rolig og selvsikker person, han var i stand til hurtigt at vinde respekt og tillid hos mange parlamentsmedlemmer. Han spillede rollen som mægler mellem de konservative og tilhængere af den nye føderale regering, som kunne gøre landet stærkere. Deputeretkammeret anbefales enstemmigt i Virginia James konføderal parlament, men fordi i årene 1787-88 arbejdede han i New York. Han skrev en række papirer, som opfordrede til oprettelse af en ny forfatning.

Således den amerikanske forfatning etableret i 1787 med den direkte inddragelse af den intelligente og energiske mand, der forstod at forhandle og "stansning" sine egne ideer, selv i et miljø, som de ikke er accepteret.

Forskellige synspunkter om styreform

Alle disse materialer, underskrevet af pseudonymet "Publius", blev offentliggjort i en bog med titlen "The føderalistiske", offentliggjort lige før proceduren for ratifikation af forfatningen. I dag er denne udgave kendt som "Dzheyms Medison, føderalistiske noter." Det er i dette arbejde af Madison for første gang at formulere de postulater, der nu anses for at være grundlaget for moderne pluralisme.

Også den kommende præsident til talsmand for republikanske styreform, argumenterer, at en sådan magt ville skabe et stort og dynamisk udvikling tilstand. Vi kan sige, at denne person er USA begyndte en historie, som i dag undervises i amerikanske skoler. Hvis det var op til Madison, snarere, ikke en selvstændig stat, og fællesskabet af revolutionære, hans virksomhed tvunget til at regne med de unge landets andre spillere i den internationale arena (herunder Storbritannien).

Stien til formandskabet

I 1788 blev Madison valgt til Udvalget for ratifikation Virginia. Hans tilhængere forstå, at landet har hårdt brug for en sådan person: ro og persistens af den kommende præsident var et presserende behov for at ratificere forfatningen. En vigtig kvalitet i Madison havde evnen til at forhandle. Han var i stand til at overbevise selv de mest glødende modstandere af en retsstat, der har opnået, at der i den ti-punkts-dokument, nu kendt som Bill of Rights.

Sammen med Jefferson, skaber han den første republikanske parti, opfylde rollen som oppositionens blok. Jefferson, der snart bliver præsident, så glem ikke om rollen som Madison. Han tildeler sin partner til statssekretæren, en stilling, som han brugte i perioden 1801-1809. Historikere ikke tvivl om, at James og på dette tidspunkt have en betydelig indvirkning på udviklingen af landet, da Jefferson konstant høres med ham.

Således Dzheyms Medison forsvarede ideen om oprettelsen af den amerikanske styreform kaldes konstitutionel republik.

Han blev præsident?

Han blev valgt amerikanske præsident i 1808. Forud for dette, inden det republikanske parti blev der afholdt et slags "konkurrence", der er designet til at hjælpe udviklingen af de mest lovende kandidat. Ironisk nok, Madison havde aldrig lavet en forud for valget tale, og fremme har tilhængere i partiet. Som i mange tilfælde, James var i stand til at forhandle med nogle modstandere af hans nominering, hvilket gør vicepræsident 60-årige George Clinton.

Dette blev gjort som en hyldest, fordi at opfylde deres direkte pligter personen er fysisk ikke kunne. Allerede i 1812, er det erstattet af Elbridge Gerry, der viste sig som næstformand som en kompetent professionel.

Det vigtigste fortjeneste af den nye præsident

I 1808 amerikanerne havde en diskussionsemne - snak om den skade, som det forårsager en handelsembargo fra 1807, taget af Det Forenede Kongerige og dens satellitter. Faldt kraftigt eksporterer mange varer havde smuglet hvorfor deres omkostninger er reduceret betydeligt. Rederierne er forpligtet til hurtigst muligt at genoptage transporten, da ellers hele transportsystemet ville have visne i løbet af kun et par år. Dzheyms Medison (interne politikker dets anderledes vægtet) har gjort meget for at minimere skaderne ved at udvikle indenlandske handel og gradvist opnå embargoen.

På mange måder regeringens program for Madison påberåbt sig den såkaldte "økonomisk styring". Især mente han, at der er tale om en mulig militær konflikt i forfatningen ikke skal blande sig i selvstændigt arbejde af staten, men på den betingelse, at deres aktiviteter ikke skader den centrale bærer en føderal regering. Meget bemærkelsesværdigt var holdningen hos Madison til indianerne, som han sympatiserede og tilbød at yde bistand, herunder økonomisk kompensation! For dengang var det virkelig et gennembrud, men godkendelsen af det største parti, er denne idé ikke modtaget.

Der lægges vægt på landbrug og industriel produktion

Madison Jefferson fuldt delte overbevisninger om den højeste værdi af landbruget, men også erkendt, at yderligere ekspansion og styrkelse af USA ikke vil være muligt uden en stærk industriel basis. Nemlig udvikling af landbrug og industriel produktion er karakteriseret ved næsten al sin tid i embedet.

Hvilket førte til krig med Storbritannien?

Ønsket er ikke altid vil acceptere dette til gavn for præsidenten. Således dannes en ny regering, han var i høj grad er bundet af sine kontraktlige forpligtelser, og derfor i denne krop stort set indtastet middelmådige ledere. Undtagelsen var måske, at Albert Gallatin, resten af den gamle struktur i regeringen. Udenrigsministeriet var i stand til at få endnu Robert Smith of Maryland, der i 1811 er et presserende behov for at erstatte James Monroe på grund af fuldstændig fiasko, og muligvis demens.

Alligevel Dzheyms Medison (politiske synspunkter , der afviger breddegrad) har vist sig at være ganske energisk og afgørende hersker. Det var ham, der i 1810 offentligt annonceret en udvidelse af West Florida, som før tilhørte den spanske krone. Kort tid derefter, oprørerne beslaglagt ugenert spansk territorium og proklamerede oprettelsen af republikken. Allerede i 1811 meddelte formanden, at USA har en fordring til East Florida. I sidste ende lykkedes at forhandle med spanierne ... men ikke med de britiske, der på alle måder forstyrre denne proces. På grund af deres stædighed krigen begyndte.

Men samtidig præsidenten var stærkt imod en sådan udvikling. Dzheyms Medison, der citerer denne dag undervises i amerikanske skoler, ved denne lejlighed sagde følgende: "Af alle de fjender af offentlige frihed, bør det være mere bange for krig, fordi det indeholder kimen og blomstre af alle de andre." Men stadig nødt til at kæmpe.

Udbruddet af krig

I midten af 1812, er at få budskabet af den engelske minister udenrigspolitik i USA, at hans land ikke vil ensidigt annullere handelsembargo. I princippet det samme var ikke tilgængelig, og Napoleon, men fordi amerikanerne kunne erklære krig til to europæiske magter. Men forsigtighed stadig vundet.

Fra den britiske trussel kom mere tydeligt, og krigen på to fronter, ville den unge stat klart tegnet. I forsommeren, Dzheyms Medison (hvis biografi vi har kort set) siger Parlamentet, vil det have at erklære krig mod Storbritannien, som ... truer enhed og selve eksistensen af den amerikanske nation. Det blev anerkendt, at beslaglæggelsen af amerikanske skibe, kidnapning og mord på amerikanske borgere, samt tilskyndelse af indianerstammer er forbrydelser underlagt universel fordømmelse. På trods af vedtagelsen af krigserklæring afgørelsen blev givet det er ikke let.

Kongressen samling blev afholdt bag lukkede døre, journalister og reportere var ikke tilladt, som diskuteret spørgsmålet var for alvorligt. Blandt de medlemmer af parlamentet og regeringen var mange modstandere af krigen, der talte om "mangel på penge, professionelle soldater, krig skatter." På trods af dette, ved udgangen af juni 1812 Formand for Madison annoncerer officielt i begyndelsen af fjendtligheder mod Storbritannien.

en mislykket våbenhvile

Mærkeligt nok, snart briterne annoncerede suspension af handel med blokaden, hvorefter den amerikanske regering har foreslået at indføre en våbenhvile. Madison selv krævede ubetinget indstille fjendtlighederne på havet, sejlerne lad fanget og stoppe røveri af de kystnære byer. Men i slutningen af 1812 Storbritannien har afvist alle disse betingelser, så krigen fortsatte.

Centrale stater var yderst utilfredse med den igangværende kampe. Og fordi i vinteren Kommissionens genvalg Madison blev oprettet samme år. Men dette var ikke muligt, selv af de centrale stater i præsidenten ikke fik en enkelt afstemning. I 1814 efter to års krig, har placeringen af amerikanerne yderligere forværret, som i Europa, Napoleon overgav sig. Briterne var i stand til at overføre de frigivne divisioner, så Capitol og Det Hvide Hus blev brændt til jorden, og Madison og regeringen hastigt flygtet.

Positionen dog lykkedes snart at rette, og en fredsaftale blev underskrevet i 1815. Snart præsidenten træder tilbage, men det tager en aktiv rolle i opbygningen af den unge land. Hvad andet er kendt Dzheyms Medison? Politik, der historisk periode kender ham som en offentlig figur, der vedtaget en lov om fri selvbestemmelse negeren og retten til at vende tilbage til alle dem, der ønsker at Afrika. Det er karakteristisk: der var sådanne enheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.