Sport og FitnessFiskeri

Lake trout: foto, navn. På den sø ørred er bidende?

Sø ørred, hvis navn er ofte brugt som en generalisering for nogle ferskvandsfisk - repræsentanter for laks familien, er en pelagisk livsstil. Forskere mener, at det er en underart af ørreder.

beskrivelse

Under det fælles navn "ørred" forenet mange ferskvand form for laks slægten Salmo. Ofte såkaldt selv plettede croaker, som dog ikke har nogen relation til denne underart. Sø ørred, som foto viser den utrolige regnbuefarver af dens farver, er et rovdyr. Hun bruskovatoe slank krop, mørk i farven med en sølvskinnende skær på den øvre ryg, sølvgrå - på siderne og med en lille strejf af pink på maven. Det er især smuk i gydeperioden, for den sags skyld, og enhver anden fisk. Sø ørred har mange mørke pletter. Og i forventning om gydning og viser den lyse orange striber og prikker, blush lavere finner. Fra regnbue sø ørred udmærker sig ved fraværet af pletter på halen. Til gengæld de lyse sølvfarvede sider er bevis på hendes forhold til havørred.

livsstil

Sø ørred aldrig migrere. Hun forbliver i sin dam, hvor modnes og ganger. Nogle gange i søen kan findes eksemplarer veje op til ni kg eller derover i gennemsnit, men denne fisk vejer omkring syv hundrede gram. Farverne på ørred afhænger af dens særlige levested. Hvis dammen vand er mørkt, og det har en blanding af tørv, fiskene lever i det, også er mørk nuance, og sorte store pletter over hele kroppen. Omvendt, når ørred lever i søen med en lys sandbund, så hendes maleri er derfor lettere.

levested

Denne underart er en kold-vand laks. Han foretrækker at leve i et rent, klart vand. Optimale parametre for et medium, hvori væksten og udviklingen af de fisk mest succes testede er: et reservoir temperatur på 14 til 20 grader, og iltindholdet - 8,7 mg / l. Sø ørred, undgå stærkt oplyste områder, næsten altid gemmer sig i skyggerne og efterlader en dybde. Langvarig udsættelse for kraftigt lys fører hende ind i en depression, og hendes æg og yngel endda dø. Derfor er søørred er mest aktiv i de regnfulde og overskyede dage, samt aften og morgen.

En vigtig egenskab for den normale levetid af fisken er et konstant behov for nem adgang til vandoverfladen. Det skal til enhver tid fylde din air svømmeblære. Det er derfor, i lukkede bure, dybt nedsænket i vand, samt i sådanne reservoirer, som er langkædede is shell, kan søørred ikke leve.

I løbet af denne fisk gydning, at indtaste de bifloder - floder og vandløb, stiger op strømmen. Men det sker også, at hun lægger æg på stedet. Efter afslutningen af den gydende betydelig del er lidt sættefisk vender tilbage til sin fødeby sø, mens en lille mængde af det forbliver i floden og slutte mig til rækken af bækørreder.

område

Dette er repræsentativ for den laks familien fundet i Ladoga og Lake Onega. Dimensionerne af lake trout er direkte afhængige af foder der fortæres af det. For eksempel, ørred, der bor i en sten floder eller søer med et bredt udvalg af forskellige vandlevende insekter og krebsdyr, er normalt større end den, der er bosat i de oversvømmelser, når disse fodre meget mindre.

Ofte er det fanget i Karelen og på Kola-halvøen. Der er en masse koldt vand søer, hvor fiskene føler især god. Nogle former for denne fisk er fundet i højtliggende reservoirer i Kaukasus og Transkaukasien, hvor det lever hovedsagelig af små fisk, ikke ringeagt også insekter og deres larver.

fiskeri Egenskaber

Catching søørred - dette er en meget spændende og på samme tid er ikke en nem opgave. Nogle gange er det ud over kraften i den uerfarne lystfisker. Ikke at reducere antallet af ørreder fra denne sø, er det meget vigtigt at overholde alle betingelser for fangst regler - sæsonudsving, aldersgrænsen individer.

Dette fiskeri accepterer ikke travlt eller ballade. Sommetider uerfarne person, opfører sig meget uforsigtigt: velegnet støj til vand, justerer sin gear direkte fra fiskeri sted, samtidig med at en masse af pludselige bevægelser.

Alle disse handlinger kan føre til, at ørreden blev meget forsigtig, vil gå til et roligt sted i lang tid, vil ikke reagere på lokkemaden. Derfor fiskerne med mere erfaring ved: at forberede og justere gear behøver ikke at lukke til ti meter fra det sted, støbning. I ukendte reservoirer skal først inspicere den enkelte bank, og overfladearealet at lokalisere ørred. Først når alle perspektiver vil blive virkelig værdsat, skal du omhyggeligt og diskret, forsøger ikke at lave støj, gå til det sted for fiskeri. I nogle tilfælde har fiskerne flyttede selv kravle at forblive uopdaget i denne sky fisk. Men den første og ikke den forventede brud, som regel det ender poklevom tilstrækkelig stor instans.

hvor at fange

Plads til på søen fiskeri skal vælges under hensyntagen til mange faktorer - tilstedeværelsen af en strøm eller lille flod, i hans strømmende, lysninger blandt vandplanter, bunker af sten, etc. Det er nødvendigt at vælge de afsnit, der er mellem de stille og hurtige strømninger, dybe huller og vandfald, .. uregelmæssige strækninger, rolig bund med store sten. Det bør tage hensyn til behovet for maskering.

Generelt, er du nødt til at være baseret på viden om produktionen vaner, når de vælger et fiskeri sted. En grundig undersøgelse af reservoiret, som findes i sø ørred, vil ikke sikre en vellykket fangst. Hvis foråret fiskeri er nødvendigt at vælge de steder, hvor der ifølge de lokale lystfiskere, minedrift normalt tilbringer vinteren. Oftest denne pit, hvirvler eller kløfter placere på lavt flow, hvor der er nok foder. Med den stigende niveau af reservoiret, bliver det overskyet, så at finde hvor der er en ørred kan være vanskeligt på dette tidspunkt.

fisketid

Sæson, når det begynder at fange sø ørred, kan variere fra område til område. Mange russiske farvande, han falder i marts, hvor isen går. Fiskeri er muligt om vinteren på de isfrie farvande, men vi skal huske, at fiskene i kulden ikke er meget aktiv, så resultaterne er måske ikke helt forudsigelig.

Sø ørred povysheatsya aktivitet ved opbevaring i reservoiret tilstrækkeligt smeltevand. På grund af det faktum, at på det tidspunkt jorden stadig frosset, vandet er helt klart, og ikke uklar. Men i dette tilfælde er ikke forventes misundelsesværdig fangster.

tackle

Fange ørred på float, spinning eller fluefiskeri stang. Specifikke krav til gearet ikke strækker sig: det er nødvendigt at vælge kun en stang længe nok til at være i stand til lange casting lokker. Baseret på de særlige kendetegn ved sø ørred fiskeri, lystfiskeren under forsøget på at forblive ubemærket at stå i en vis afstand fra kanten af vand. Vægt stang bør vælges således, at ikke træt af den konstante holde den i sine hænder. Rart hvis Beguchev vil smække med enhver form for spole volumen og en arbitrær tromle.

Komplement snøren fiskestang med en diameter på 0,2-0,25 mm og en føring på omkring en meter i længden. Du skal bruge svag udgave, for eksempel, gennemsigtig blå. Typisk, i et snuptag at sætte Ørred kun én krog - nummer 6-8, men giver det mening at bruge to stykker på lystfiskeri i dammen med tørv eller mudret bund. Afstanden mellem snore skal være femten til tyve centimeter.

I tilfælde, hvor den nedre krog med madding er nedsænket i slam, den øvre forbliver stadig i arbejdsstilling. Som synk kan bruge standard pellets, ikke dårligt "arbejde" og små stykker af bly tape. De er fastsat til syv til ti cm over krogen, og når der er to presses - i mellem.

Erfarne lystfiskere anbefale at bruge en lille sø ørred flåd størrelse med dim farve og helst tenformet type.

Hvad er bidende

Sø ørred er bedst fanget på podlistnik eller gødning orm, den mest effektive røde sort. For små dyr og kvaliteten af agn størrelse er ikke relevant, så mange lystfiskere skubbes på krogen af den halve. Stor ørred foretrækker flytning af hele orme. Hvis der ikke er lige ved hånden, er det muligt at bruge insektlarver, de fleste produktions indmad, og hakket frisk fisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.