RelationerBryllup

Vinter bryllup og alt om det

Ganske mange brudepar foretrækker at tilbringe deres bryllup i den varme årstid. På den ene side, det er rigtigt, et bryllup om vinteren eller sene efterår forårsager nogle ubehag på grund af koldt vejr. Og hvis du venter på en varm sommer ikke vil? Og brylluppet, selv om, at spille hele året rundt. Lige når organisationer har brug for at overveje fordele og ulemper ved et bryllup i vinteren og til at forberede det.

Lad os starte med professionelle i vinteren festlighederne. Chief blandt dem - manglen på køer. Der er ingen grund til at bestille en restaurant for to eller tre måneder. Det gælder registreringsdatabasen kontor, du kan vælge, hvilken dag, selv en uge efter indgivelsen af ansøgningen.

Og priserne? Det handler ikke om produkterne, og de forskellige tjenester i brylluppet industrien. I mangel af hype og lavere efterspørgsel, de fleste virksomheder tilbyder betydelige rabatter for nygifte. Bryllup agentur, restauranter, brude salon, skønhed. Næsten overalt rabat! Og det er en væsentlig besparelse budget.

Bryllup fotooptagelse i vinter, tilbyder smukke og usædvanlige billeder: sne-hvid baggrund, sne på grenene af træerne. En professionel fotograf vil gøre store vinter billeder. I sommeren sådan skønhed er det simpelthen umuligt at skabe. Bryllup i vinteren - det er fabelagtigt smukt!

Nå, nu om minusser. Og priserne igen. Kun denne gang på produkterne. Vinteren bringer højere priser for frugt og grøntsager. Så bryllup menu vil koste dyrere end sommer-versionen.

Den største ulempe ved vinter - kold. På gaden i lang tid pobudesh, brudekjoler er ikke velegnet til dette formål, og at fange en kold i kælderen. Derfor er mange nygifte afvise vandreture og vinter festivaler, især bruden på hendes smukke højhælede sko og ekstra skridt vil ikke være i stand til at gøre. Tja, hvis bruden vil bære den på sine hænder.

Stadig, for at undgå frost vil ikke lykkes. Tillykke til de nygifte på registreringsdatabasen kontor, en fotooptagelse, men kun en kort gåtur. Alligevel er vinter bryllup ikke indebære en komplet mangel på respekt for at tilbringe tid udendørs. Derfor brud og brudgom outfits kræves af tid af året.

Vinter bruden tøj. At klæde skal du vælge en kort isoleret frakke eller en pels. For at spare det ikke er nødvendigt at købe de dataelementer på én gang, bør de være fint til senere brug. Hvis denne frakke, kan det være både kunstige og naturlige. Coat ser meget rart, hvis den er trimmet med pels. Yderligere tøj elegante pels muffe. Udendørs du kan købe hvide støvler, og i stedet for et slør til at bære pels eller strik hue eller en hat, afhente tonen i almindelig påklædning.

Groom købte en dragt af varme uld. Udendørs elegant jakkesæt pels tilføjer ridderlighed tørklæde-tørklæder, især hvis suppleret med en stilfuld hat påklædning.

Tegn på et bryllup om vinteren taler om velfærd for ægteskabet, i disse måneder. Siden oldtiden troede man, at brylluppet i vinteren, spillede i december, forudser evigt lys kærlighed par. Celebration i januar, lover en rig og interessant liv fuld af følelser. Februar bryllup giver unge fred og harmoni for et langt liv sammen.

Men det er ikke alt. Hvis den dag i triumf af sneen, så livet bliver økonomisk velstående. Vind siger blæsende ægteskab. Frysning lover fødslen af første barn, en dreng, afvigende robust godt helbred. Bryllup Carnival falls - livet vil være let, sjovt og velstand.

Om vinteren er der en vidunderlig ferie - Valentinsdag. Et stort antal af par drømmer om at tilslutte knude på denne dag, den 14. februar. Og så Valentine ville handle hos kærlighed hele et langt og lykkeligt liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.