HjemlighedVærktøj og udstyr

Pyrolyse kedler: anmeldelser og Praksis

Bestemt problemet med et land hus opvarmning stødt nogen, hvem han er. På det seneste er denne "hit" var konventionel mursten ovn. Selvfølgelig, de mødes i dag, men nu meget mere populære alternative opvarmningsmetoder.

For eksempel pyrolyse kedler. Anmeldelser tyder på, at de giver dig mulighed maksimere din brændstof, der giver maksimal effektivitet. Så vil selv en lille og billig kedel af denne type gør det muligt at opvarme temmelig stort landsted.

virkemåde

Selvfølgelig, hvis du kender en god fysik og kemi, den lange historie af princippet om handling er ikke nødvendig, men for resten nødt til at blive mindet om det. Den omstændighed, at afbrænding af træ i en konventionel brændeovn brændstof brænder hele sit volumen ved at tildele en betydelig varmemængde, hvoraf meget ... fluer i røret.

Men kedler Pyrolyse, som gennemgår beviser på nøjagtig det samme, baseret på "vidden" brænding. I dette tilfælde er lyset kun det øverste lag af træ, og den nedre lag udsættes for en høj temperatur i fravær af oxygen. Under sådanne omstændigheder, det begynder Carbonmonoxid (brændstof, ved måde), og spaltes delvist omdannet til trækul.

positive træk

Anmeldelser af entusiastiske købere viser, at selv et par favnen fuld af brænde frigiver varme, så det varer hele dagen. Dette skyldes det faktum, at brænde brænde, og frigjort fra dem kulilte. Kvaliteten af forbrændingen er sådan, at sod dannes, er ikke engang.

Desuden kedlerne pyrolyse, anmeldelser hvoraf ofte understrege denne omstændighed, producere en meget lille mængde aske. Du meget sjældent nødt til at rense skorstene og bugten til at indsamle aske.

nogle ulemper

Som med enhver teknologi, selv ved pyrolyse brændende, er der nogle negative træk. I modsætning til de klassiske ovne og ildsteder, de har brug for en forsyning af elektrisk energi. Det er nødvendigt for driften af den mekanisme for fjernelse af røg, som sædvanlig trækkraft til dette er simpelthen ikke nok.

Desuden kedlerne Pyrolyse (anmeldelser, som især understregning) har behov for høj kvalitet og helt tør brændstof. Selvfølgelig kan du bruge selv halvfærdige træ, men høje afkast i dette tilfælde kan du ikke vente. Og asken vil blive produceret meget mere.

Medlemmer hævder, at det er bedre at kaste ind i ovnen del af den normale træ, end at klage over den lave temperatur i huset.

udgifter til

Udbredt i vores land af sådanne varmeapparater forstyrrer deres omkostninger. Kvalitative udenlandske pyrolyse kedler koster fra tusindvis af dollars, så de har råd til, ikke hver ejer af et hus på landet.

Er det muligt at gøre det selv

Ironisk nok, men selv sådanne komplekse arrangementer kan ske i hjemmet. Selvfølgelig vil hjemmelavet Pyrolyseprodukter kedler ikke har en høj energieffektivitet, men stadig de er meget bedre end almindelige ovne. Det er overflødigt at sige, når produktionen er kun nødvendigt at bruge materialer af højeste kvalitet og gøre kun sæler, der vil forhindre indtrængning af luft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.