Kunst og underholdningFilm

Filmer med tvillingerne: "Både jeg og min skygge" "The Nanny" Film "Holiday in the Sun" 1994 Skuespillere tvillinger

I halvfemserne, i filmen er der en ny trend - filmene med skuespillere tvilling. På skærmen tvillingerne syntes nice og munter. Seerne straks tog dem begge interessante karakterer, hvorfra du kan få et godt grin og lære af deres fejl. Tvillingerne har altid været som én, deres venskab har tjent som forbillede for mange børn.

Selv om det skal bemærkes, at i de to-tusinde malerier over temaet tvillingerne ikke kunne findes, bortset fra sjældne undtagelser. Drama "The Legend" (2015), et levende eksempel.

Berømte skuespillere tvilling

I biografen en masse film, cast, hvoraf der er tvillinger. Her din opmærksomhed kun de mest berømte tvillinger af verdens biograf:

  • James og Oliver Phelps. Blev kendt for filmene "Harry Potter", hvor brødrene spillede George og Freda Uizli - rødhåret glædelig, ikke afskrækket selv i de mørkeste tider for troldmandsverdenen.
  • Mary-Kate og Eshli Olsen. Denne tandem kræves ikke af, fordi mange af jer er vokset op på komedier med disse to smukke piger. Olsen søstre har vist sig på skærmen næsten fra barndom og blev idoler for millioner af børn.
  • Christian og Dzhozef Kazinsy. Brødrene blev kendt for sin rolle i komedien filmen "The Nanny", hvor hun spillede to drenge, som på alle måder misbrugt deres lærere.

tvillinger i filmen listen kan fortsættes, men de andre tandem viste sig svagt i store filmatisering eller blive skuespillere i filmen, der er en eller to gange kigget på og lagt på hylden, og de nye filmprojekter med dem, og det var ikke.

Olsen søstre

Tandem, bør disse to skuespillerinder tvillinger være særlig opmærksom, fordi det anses for at være søster til Olsen tvillingerne berømte biograf, spillede i nogle meget populære komedie film. Mary-Kate og Eshli Olsen har haft en enorm indflydelse på popularisering af malerier med tvillingerne, og blev idoler for millioner.

Søstre født i juni 1986 og til at handle i film begyndte i det næste år, at få den rolle i tv-serien "Full House". Den første store rolle søster modtaget i 1995 - i filmen "To: Mig og min skygge", som lidt senere.

Kultfilm om tvillinger

På trods af en kortvarig mode til film sådan retning, cinematografi præsenteret for beskueren i det mindste forsøge demonstration film med tvillinger. Disse omfatter de følgende billeder.

"The Nanny" (1994 film) - disse sygeplejersker, du ikke har set

Hvis vi taler om film med tvillingerne, er det umuligt ikke at være særlig opmærksom på den komedie, som blev en kult ikke længere til en generation. "The Nanny" ud i biograferne i 1994, hvor tendensen er om tvillinger film har vundet popularitet.

Plottet fortæller historien om blot to tandem tvillinger Christian og Dzhozefa Kazins samt den store mand Peter og David Paul. Brothers Paul spillede to sygeplejersker, undervisere og helt mærkeligt - lidt forståelse i undervisningen af børn, men i betragtning af sin forfatning til at beskytte drenge mod enhver trussel. Brothers Cousins også spillet to lads, der bare lader, der gør grin med lærerne.

I historien, en fremtrædende forretningsmand ved navn Frank går langt kriminel myndighed, og som igen truer forretningsmand familie. Frank blev endda myrdet. Tilfældigvis Falcone brødre var på stedet og reddede Frank. De berørte evnen til at tage, hyrer dem for en masse penge som livvagter for hans tvillingesønner.

Peter og David er enig, men snart begynder at have ondt af sine handlinger. Tvillingerne er reelle chertyatkami, og på alle måder mock store mentorer. Men med tiden begyndte forholdet mellem de tegn til at forbedre. I en uventet øjeblik i huset angrebet af kriminelle og kidnappede drenge. Falcone brødre til at opbygge et team med det formål at frigive tvillinger.

"The Nanny" - en film i 1994, hvilket har kombineret flere genrer - thriller, og har været her med noter af kriminalitet thriller, komedie og elsket af alle, selv uden melodrama ikke har været let. Således skaberne af "barnepiger" tilfredsstille appetitten samt både børn og voksne, og så billedet blev en familie.

Filmen med de to brødre tjente enorme popularitet, ikke kun i USA, men også rundt omkring i verden. Et stort antal af fans samledes i SNG-landene. Nu komedien "Nanny" show på tv mindst en gang om året, og familier er også fortsætte med at gennemgå de eventyr af tvillinger.

Cult debut stjernernes tvillinger

Olsen Twins debuterede på det store lærred i 1995 med filmen "To: Mig og min skygge", hvor de er heltene i den foregående film, er ikke nær så dejlige, som de synes.

I historien, tvillingerne i filmen, selvom det ser ud som to dråber vand, søster er ikke, og fundet helt ved et uheld. Mellem heltinder straks slog op et venskab, hvilket ikke er overraskende. Og de pludselig udtænkt til at ændre livet for deres kære.

En af de heltinder - Amanda mistede sine forældre og blev rejst af hendes værge Diana - ja, en ung kvinde, der er på jagt efter den perfekte mand. Men Alice har en far, men for nylig mistet sin mor. Alices far - Roger, en meget rig mand, intelligent og uddannede, der kommer til at gifte sig med skønheden i Clarissa, som ikke kan lide piger.

Hotties udtænkt til at reducere deres værge og far sammen - det ville passe hver af parterne, med undtagelse af Clarissa, som Roger kun havde brug for nogle penge, selv om han ikke forstod det.

Alice og Amanda er vendt og begynder drift om tilnærmelse af Diana og Roger, samt afskaffelse af Clarissa.

"To: Mig og min skygge" igen - ikke bare en komedie, men også den romantik, der samles i nærheden af et stort publikum af skærmen. Som det er tilfældet med "The Nanny", en film om eventyr af søstrene Olsen er blevet en skat for børn fra hele verden. Maleri undervist ægte venskab mellem børnene og naturligvis mange fulgte eksemplet med de heltinder Olsen søstre.

Efter en vellykket modtagelse af kritikere og publikum komedie "Two: Mig og min skygge", Olsen søstre har opnået enorm popularitet og fortsatte med at blive vist sammen i et relativt succesfulde projekter, og senere stålproducenter.

Nylige ups Olsen søstre

Drejningsmoment ved 2001 Olson søstre var kendt tal i verden af biografen og naturligvis den foretrukne af millioner af børn verden over. Populariteten af dem bragte filmen "To:. Mig og min skygge" Vi taler om det lidt højere.

Som for deres mere voksen projekt - "Ferie i Sun" er ikke rettet mod børn, og på en teenage publikum, blev det ikke så godt modtaget af enten kritikerne eller fans - har modtaget gennemsnitlige vurderinger. Men det siger ikke, Olsen søstre igen i stand til at vise publikum en god skuespiller spil, spilles god komedie og lærte igen, det grundlæggende i venskab.

"Holiday in the Sun", af tradition, tale om to tvillingesøstre, der har besluttet at slappe af sammen på en tropisk ø. Kom ferien, og de har hele sommeren forude for at komme væk, så, at denne gang minderne kom til ham resten af hans liv.

Piger forventer den brændende sol, havet, underholdning og en masse smukke unge mænd, der vil konkurrere om opmærksomhed smukke tvillinger.

Selvfølgelig, på ferie ikke kan undvære problemer. Søstrene, selvfølgelig, at være en rival, der ønsker at konkurrere om opmærksomhed af fyrene, og på alle måder forsøge at ødelægge den charmerende pige orlov. Her er blot en heltinde Olsen søstre sammen i stand til at dreje hele bjerget, der virkelig er der tale om et par frække piger, der ønsker at forstyrre deres planer.

Bemærkelsesværdige film med tvillinger

Efter at have overvejet de mest afslørende film med tvillingerne i hovedrollen, kan vi ikke ignorere de billeder, som er helt helliget emnet.

"Jack og Jill" (2011)

Komedie, stjernespækket den berømte skuespiller Adam Sandler. Filmen "Jack og Jill" fortæller historien om en bror og hans søster et par skøre, ødelægge hans liv. Det skal bemærkes, at billedet af "en amatør" og Sandler-fans, fordi mange seere og kritikere, hun var markeret som en fiasko.

"Twin Dragons" (1991)

Overvejer film med tvillinger, kan man ikke glemme actionfilm med Jackie Chan i hovedrollen, hvor føreren af kampsport mødes tilfældigt med en kendt musiker. To sådanne forskellige mennesker er på én person og derefter deres tandem lancerer en serie af fantastiske eventyr.

"Double Impact" (1991)

Thriller hovedrollen Jean-Claude Van Damme, som længe har adskilt brødrene finde hinanden og beslutter at tage hævn for drabet på deres forældre. Som i tilfældet med maleriet "Twin Dragons", her beskueren ser også den rasende kamp, en masse effekter og undere fleksibilitet Van Damme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.