HjemlighedMøbler

Rating madrasser: beskrivelse, fotos og anmeldelser

Alle madrasser er tilgængelige på markedet, så åbner gode muligheder til købere, der går tabt i alt denne sort kan være uden problemer. Derfor bevæbnet med intelligente udsigt over eksperter og anmeldelser af de ejere, der allerede har "testet" deres foretrukne emner, udarbejdet en rating af madrasser til mere præcis og korrekt orientering af forbrugeren.

Det skal straks bemærkes, at valget af produkter til en voksen er noget anderledes end valget af en madras barn, så i det andet tilfælde, er det bedre at give fortrinsret til virksomheden, det har specialiseret sig i denne type produktion.

Bedømmelse madras producenter

I Rusland er de ledende stillinger besat af fem andre end kvaliteten af sine produkter, den intelligente service og respekt for forbrugerne, henholdsvis virksomheder:

 • "Ascona".
 • "Ormatek".
 • "Drimlayn".
 • "Toris."
 • "Konsul".

: Blandt udenlandske producenter misundelsesværdig efterspørgsel efter virksomheder

 • Sealy.
 • Serta.
 • Simmons (Sleepeezee).

Producenter af madrasser i Rusland (vurderede børns produkter):

 • "Ascona".
 • "Øresvin".
 • "Virtuos".
 • "Pali".
 • "Ekobebi".

Overvej de mest bemærkelsesværdige modeller fra hver kategori.

Madrasser med fjedre

Blandt de bedste er:

 1. "Ascona Smart Balance".
 2. "Drimlayn Combi-3 Bonnel".
 3. Indsamling "Toris".

Rating madrasser åbner en af de mest populære og billige modeller fra "Ascona» - Balance Smart (90x200 cm). Det beløb, du skal betale for produktet, er i intervallet 2,5 tusinde. Rubler på den officielle hjemmeside for virksomheden.

design funktioner

Denne madras er lavet af "Bonnel" teknologi, hvor ryggen er understøttet elastisk, forhindrer deformation og krumning af den anden. Fleksibilitet sovende overflade sammen med de bløde fjedre tillader at hvile behageligt uden støj og friktion. Due bikonusnoy danner spolerne af fjedrene ikke er i kontakt med tilstødende, hvilket eliminerer deformationsegenskaberne områder (alle i ét).

Plader fremstillet af polyurethanskum giver produktet ekstra blødhed og spanbordom beskyttelse eliminerer toksicitet og fint ventilerer madrassen. Mønstret har ingen modtryk på sleeper og tillade blodet at cirkulere frit under søvn. Den kritiske belastning for produktet er 90 kg.

Anmeldelser ejere overvejende positive, men nogle klager over en glat belægning, så det er bedst at bruge specielle plader med elastikker.

Omtrent det samme både med hensyn til kvalitet og egenskaber af eksperter model betegnet "Combi-3 '80 x 200 cm fra" Drimlayn "(5500 gnide.) Og" Toris Collection "90 x 200 cm (6000 rubler).

Ortopædiske produkter af medium hårdhed

Disse omfatter:

 1. "Ormatek Optima Lite Bonnel".
 2. "Ormatek Divior Bonnel" serien "Eco".
 3. "Ascona Smart Balance".

Rating madrasser i denne kategori åbner modellen "Optima Light" med en meget velafprøvet "Bonnel" teknologi (80h200 cm) fra firmaet "Ormatek". Denne model af økonomiklasse (3700 RBL.) Med et godt ry, ikke give efter for produkter både med hensyn til anvendelse og kvalitet.

model funktioner

Enkelt foråret blok "Bonnel" ejer garanterer pålidelig og komfortabel madras fasthed sammen med en høj ydeevne orthotic. Som en grundlæggende fyldstof og godt bevist bevist hypoallergen materiale "Ortho-Foam" (kunstig latex). Han ganske effektivt fordeler alle modtagne belastning hen over sovende overflade, der giver god blodcirkulation under søvn og eksklusive reverse stress på kroppen under søvn. Kritisk vægt for produktet er 110 kg.

Ejerne er meget varmt om modellen, men nogle gange klager over uoverensstemmelsen mellem de angivne egenskaber (hårdhed lige under det angivne i databladet).

Også bemærkelsesværdigt model "Eco" -serien (base størrelse 80h190 cm -. 3000 rubler) og "Smart Balance" (grundlæggende dimensioner - 80 x 200 cm) fra "Ascona" (3000 rubler).

Hårde artikler om fjedre

Som bedst kan identificeres:

 1. "Drimlayn Eco Stærk".
 2. "Ascona Balance Palma".
 3. "Drimlayn Bonnel Drøm 1".

Rating madrasser på stivhed åben model "Eco Stærk" fra "Drimlayn" 90x200 cm (6200 RBL.). Allerede fra navnet er det klart, at det er helt "stærk" produkt. Så det virkelig er: en særlig fjeder i den tværgående væsentligt forbedre hele strukturen og tillade frit at klare vægten op til 150 kg.

På begge sider af produktkvalitet lagt latex, eller sagen er lavet af attraktive Jacquard quiltet til Halcon.

Anmeldelser af ejerne på denne model er ikke mange, men de fleste forbrugere er helt tilfreds. Den eneste ting at klage over, at nogle gange, det er et lavt niveau af anatomiske, resten - god og solid konstrueret model.

Også bemærkelsesværdigt klassiske modeller fra "Ascona" - (. 6000 rubler) "Balance Palma" 120x200 cm med naturlig coco fiber og "Drøm 1 Bonnel" 90x200 cm fra "Drimlayn" (6300 gnide.).

springless produkt

Springless madrasser (bedst vurdering):

 1. "Ascona CD Effect".
 2. "Konsul Classic Philo."
 3. "Konsul Classic Pegasus".

Model "Compact Effect" 90x200 cm fra "Askona" (4300 gnide.) Er fremstillet baseret på en unik "multi-zone" systemet, hvor hovedparten af strukturen er en monolitisk blok af forskellige kunstige latex med en densitet indeks.

Overfladen af produktet består af tre anatomiske dele, som svarer omtrent til belastningen på madrassen kroppen. Med en forholdsvis lav pris, modellen har god ortopædisk ydeevne, holdbarhed, modstandsdygtighed over for klimaændringer og fremragende slidstyrke.

Som en base coat hjælp af meget elastisk stof "Buona" - en meget krævende materiale pleje. Ekstra udstyr spanbordom tillader produktet at beskytte mod slid og snavs. Den kritiske belastning på madrassen - 90 kg.

Anmeldelser af modellerne er grundlæggende god, men nogle er ikke tilfredse med den ydre hud, som hurtigt falme, resten, "Compact Effect" viste sig ganske afbalanceret produkt.

Også bemærkelsesværdigt model "Classic Philo" (grundlæggende størrelse - 70h195 cm) fra polyurethanskum fyldstof (5000 gnide.) Og "Classic Pegasus' (grundlæggende dimensioner - 90x190 cm) af" konsul "for 10.500 gnide. Den høje pris skyldes tilstedeværelsen af naturgummilatex.

Børns madrasser

Rating børns madrasser (herunder spædbørn) er som følger:

 1. "Øresvin Bayu-Bay".
 2. Italbaby Jolly Plus.
 3. Lapsi Cocolatex Lux.
 4. "Ormatek Børn komfort."
 5. Traumeland Snowflake.
 6. "Drimlayn BebiHol Hard" /
 7. "Pliteks Junior".

Overvej funktionerne i de mest populære modeller, at dømme efter de anmeldelser af ejerne - "Afalina Bayu-Bay"

Den gennemsnitlige pris på den officielle hjemmeside for virksomheden er i intervallet 4 tusinde. Rubler. Dette produkt-sandwich (120x60 / 65 cm) har en masse på nyttige egenskaber, bevidst fører rækkefølgen for nyfødte madrasser.

Virksomheden har indsamlet i modellen næsten alle fordelene ved syntetiske og naturlige fyldstoffer kombineret med gennemprøvet teknologi. Multilagsproduktet struktur består af naturlige kokos, polyurethanskum og naturlatex. Disse komponenter tillade, at organet anatomiske bøje kun langs madrassen, hvilket forhindrer kurver af rygsøjlen hos nyfødte.

Lagene af produktet er ikke limet sammen, og pænt syet, hvilket gør madrassen endnu mere miljøvenlig og attraktiv i øjnene af forældrene. Anmeldelser af "Bayu-Bay" ekstremt positiv, og ejere tildelt enstemmigt førstepladsen produktet (bedømt madrasser til børn). Den eneste ting at klage over, at nogle gange de unge mødre og fædre, da det er den pris, resten - det er en stor model for barnet.

De væsentligste fordele ved "Bayu-Bay":

 • springless high-tech design;
 • bekvem og aftageligt låg lavet af jacquard (varianter: Bomuld, uld);
 • sidet form;
 • der er ingen lim lugte;

Andre deltagere i ratingen har også deres egne karakteristika og fortjeneste forældre eller andet sted modeller er forskellige i størrelse og originalitet, og et eller andet sted en god balance mellem pris og kvalitet. Under alle omstændigheder, i listen ovenfor, kan du vælge en favorit mulighed som en pung, og design.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.