Nyheder og SamfundNatur

Den mest fantastiske og smukke rose Ecuador foto, kvaliteter

Når du køber en stor rose lyse farver, du ved, måske hun bragt fra områder fjernt fra os Cayambe vulkan. Der vokser et stort udvalg af fine sorter af den smukkeste blomst, som kaldes Rose.

Paradis for roser

Dette er det bedste sted for voksende blomster. Jorden og klimaet i området er ideel til at rumme plantager. Især godt taget rod roser. Ecuador er blevet hjemsted for mange sorter af denne storslåede ubeskrivelig skønhed planter.

Lokale med stor ærefrygt og stor respekt for roser, ikke kun på grund af det faktum, at eksport af blomster giver dem en stor indkomst. Dette anlæg er et symbol på den katolske kirke og religion her er ikke af sekundær betydning.

Ecuador og Rose er uadskillelige, så blomsterne er til stede i næsten alle de interiører, som altid er frisk. Denne fantastiske skønhed findes andre steder i verden.

Hvad der er godt for Ecuador roser?

På en temmelig store områder af Ecuador blomster, især roser og få en masse varme og lys. Dette bidrager til udseendet af mættede farver. Samt den unikke jord af disse steder en gavnlig effekt på en række forskellige farver.

Praksis har vist, at præcis de samme sorter, der dyrkes i områder med forskellig jord havde forskellige nuancer. Og vigtigst af alt, alle nuancer af smukke rose.

Ecuador har en unik plantage. De er placeret på skråningerne af vulkaner, som er placeret på en stor højde over havets overflade. Sådanne forhold favoriserer forlængelsen af stængler og blomsterne selv er mere hårdføre og robuste.

Konkurrence værdig disse roser repræsenterer kun kenyanske blomster. Pink plantager i Ecuador er omhyggeligt beskyttet.

Da de lokale kalder farverne

Rosa Ecuador, er foto planter præsenteres i artiklen, som nævnt ovenfor, er det vigtigste i den katolske verden. Dette er den smukkeste navn for piger eller det bedste navn til landsbyen. Blomster - en integreret del af hverdagen for befolkningen i Ecuador. De har alle tror, at den næste dag, de ville holde i regi af de vigtigste latinamerikanske karakter - Santa Rosa.

Forholdet til ærbødighed til roser. Dette findes ikke noget sted i verden, i et lille katolsk land Ecuador. Rose vokser overalt her. Befolkningen i disse steder i god tro og oprigtigt elsker og barnlig. Friske blomster overalt: i hjem, kapeller og på tankstationer.

I Ecuador, den mest berømte stednavn - Santa Rosa. Dette er den første landsby i Cayambe (i dalen), som dyrkes en enorm mængde af farver.

Lidt historie

Pink forretning var engang i guldalderen. På det tidspunkt ingen havde hørt om de russiske købmænd, og alle blomsterne blev kun sendt til Nordamerika. Udtrykket "blomst plantageejer" betød "aristokrat". Det var de mennesker i Ecuador, blev kaldt de gamle familier, der er, efterkommere af de spanske erobrere. Alt dette var for 20 år siden. Det er den periode af lån fabelagtige, luksus limousiner og fabelagtige helt nye yacht i Miami i begyndelsen af 1990'erne.

I begyndelsen af det tyvende århundrede, dyrkning af blomster blev rentabel igen. Rosa Ecuador tog store plantager. Hvor koldere klima, smukke planter vokse og vokse. Bedst af alle blomsterne føler i højder op til 3200 meter over havets overflade på skråningerne af vulkaner - en billig indisk lander. En række af jord steder minedrift har ført til en palet af farver, der er placeret nær plantagerne ikke kan lide hinanden.

Pink ecuadoriansk plantager

I Ecuador er der ingen tomme jord og en uafgjort. Kun absolut sterile og kolde områder, som er placeret i en højde af 4000 m. Over havets overflade, men også de omkringliggende vulkaner tundraen, er en nationalpark. Landet dyrke hver stykke jord.

Rosa Ecuador vokser overalt. Cayambe og Tumbaco (dal i en højde af 2500 m) fuldstændigt fyldt med hvide roser. Fra højden de ligner klapper, hver med et areal på 1 hektar. Og disse områder er stigende.

70.000 indbyggere i Cayambe forbundet med farver: bygge drivhuse, gøde jorden, vokse, og bringer i høsten og så videre.

De såkaldte gamle familier i dalen lidt. Men her kom plantagen, der ejes af bønderne selv. Planter billede har ændret sig. Det har en indisk bonde knogle. De bruger hele dagen på de steg haver, køre rundt i en jeep.

Rose række Ecuador foto

Total til dato ca. 400 sorter af roser dyrket i Ecuador. Det skal bemærkes, at en plantage for tilliden til markedet salget bør give det færdige produkt ikke er mindre end 20 sorter.

Russiske købere foretrækker rosen er høj, ikke kun i væksten i erhvervslivet. Russerne har de højeste og mest strenge standarder: lukkede knopper er ikke god, og alt for åbent, også, ikke egnet.

Flere og flere der er nye sorter. Før du udfylder hangaren en ny sort, skal det iagttage mindst én cyklus (9 måneder fra plantning til at skære).

Efterspørgslen er stabile og stort set uændret kun røde planter. Og andre sorter af roser Ecuador i årenes løb haft varierende grader af succes.

Som konklusion af rejsen til Ecuador rose

Ecuadorianske roser er uhøjtidelig. Og det er forbløffende. Blomster er købt i løs vægt, som mange lande i verden. Planter overvinde store afstande uden nogen problemer, men kun med ordentlig transport. De er desinficeret og sorteres efter forskellige parametre.

Tall rose trafikerede til Rusland, fordi, som nævnt ovenfor, værdiansættes bare sådan. I USA foretrækker roser på en kort stilk med en knop næsten ikke afsløre.

Generelt alle de bedste blomster i Rusland kommer fra Kenya, Israel og Ecuador. Det er lande, hvor folk ved, hvordan man dyrker roser og elsker dem. Men vigtigst af alt - ved, hvordan man korrekt organisere transport over lange afstande. Med denne fremragende job ecuadorianere.

Ecuadorianske roser lysere end andre farver bringer grænseovergange. Det kan undvære vand selv for et par dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.