LovOverholdelse om regulering

Kategorier rekrutterer dato. Forskel mellem begreberne "delvis fit" og "uegnet med mindre begrænsninger"

Alle borgere er omfattet af en tvungen værnepligt, er forpligtet til at gennemgå en lægeundersøgelse, hvis formål - identifikation af mulige kontraindikationer til den er slidt. Der er kun fem kategorier af standard hylde, betegnet med stort begyndelsesbogstav i den russiske alfabet (henholdsvis: A, B, C, D og E). Vil fortælle dig om dem i flere detaljer med fokus på forskellene mellem begreberne "delvis fit 'og' fit med mindre restriktioner."

For kategorien "A" er værnepligtige, der har ingen kontraindikationer til militærtjeneste. Det er helt raske unge mennesker, er omfattet af den obligatoriske rekruttering til alle former for tropper, herunder luftbårne tropper, grænsekontrol tropper og specialstyrker. Kategori "B" ( "pass med mindre begrænsninger") indebærer en midlertidig kontraindikationer til tjeneste. Disse omfatter midlertidige lidelser på grund af akutte sygdomme, nylig operation, remission, etc. Med den fulde restaurering af kroppens unge er genstand for en fornyet opfordring af alle tropper, med undtagelse af den ovenfor.

Kategori "B" ( "delvist fit") er forskellig fra den kategori "B" ved tilstedeværelsen af mere alvorlig sygdom, betyder ikke en hurtig genopretning af kroppen. Som regel er det rangeret som den person krediteret til reserven og er ikke omfattet af værnepligten til service i fredstid. "Delvist fit" kategori omfatter sygdomme som tuberkulose, epilepsi, syfilis, Forstyrrelser, spinal eller hjernetrauma, glaukom, etc. Tilstedeværelsen af de samme dårligdomme, men i en mere alvorlig eller endda "kører" fase bliver en grund til at tildele den kategori "D" ( "uegnet til militærtjeneste").


Efterlad ikke uden opmærksomhed og kategori "D", som giver en midlertidig udsættelse fra militærtjeneste (i en periode fra seks måneder til et år). Som regel er denne kategori tildeles, når der er nogen skader eller sygdomme: knoglebrud, fedme, degeneration, etc. Ved afslutningen af den afdragsfri periode vil rekrutteringen kontor sende dagsordenen igen.

Desværre, nogle af Fame inductee over nuancer, med det resultat, at selv efter at tildele en anden kategori eller, de bare ikke forstå dens værdi. Derfor bliver klar over hans dårlige helbred, er det nødvendigt at forberede sig på en medicinsk kommission. Hvad skal du bruge? Først og fremmest - omhyggeligt undersøge listen over sygdomme, der udelukker militærtjeneste. Så er det værd at sammenligne dem med deres egne diagnoser i medicinske journaler. Næste er at bestemme rækkefølgen på en klage skal understreges, når der beskæftiger sig med medlemmer af den medicinske bord. En god ide at også ca. et år, inden samtalen at starte besøger alle mulige læger, ledsaget ved at indtaste de relevante oplysninger i kortet. Og vigtigst af alt - at gå til en lægeundersøgelse er nødvendig, bevæbnet med alle de nødvendige dokumentation for tilstedeværelsen af kontraindikationer til militærtjeneste.

I denne artikel giver vi en kort beskrivelse af de vigtigste kategorier af egnethed til militærtjeneste, og fornem mellem sådanne subtile begreber som "delvist fit 'og' passe med mindre restriktioner." Denne nyttige oplysninger vil gøre det muligt rekrutter at forberede sig til lægeundersøgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.