TravelingRetninger

Quarry Korostyshevsky - Ukrainsk Karelia

Quarry Korostyshevsky - er et sted, der længe har været besøgt tusindvis af ukrainere. Fritid, fiskeri og bare gå gennem de maleriske skove, især i godt vejr, har længe blevet fortrolig med befolkningen i Kiev. Men ikke kun indbyggerne i hovedstaden som denne naturlige tiltrækning, som ikke desto mindre har en kunstig oprindelse. Kig på hende gå på over hele landet. Og selv til at leve side om side i et telt eller i en nærliggende landsby. Hvad er så bemærkelsesværdigt, at stenbruddet? Vi taler om dette senere.

Beliggenhed, oprindelse, beskrivelse

Korostyshevsky stenbrud er beliggende i Zhytomyr regionen i Ukraine, nær byen Korostyshev. Det hører til virksomheden af samme navn. Her millioner af år dannede granit indskud. Værdifuld race begyndte at udvinde og bruge i industri og handel. Så produktionen blev opgivet, og nogle på jorden dannede udgravninger karriere var fyldt med vand, der kommer ud af jorden. Og dannede søen fantastiske skønhed. Alle tre af dem. De er omgivet af klipper, i højden fra syv til tolv meter. Derfor er søen betragtes som en del af den såkaldte Canyon. granit minedrift er nu, men i andre steder. Ikke underligt Korostishiv betragtes som en af de største producenter af monumenter.

Korostyshevsky karriere: hvordan man kommer dertil

For at komme her, er du nødt til at køre langs Zhytomyr motorvejen fra retningen af hovedstaden i Ukraine. Ikke langt fra vejen, der cirkler byen Korostyshiv, er en pointer til en sidevej. Det var hende, der vil føre dig til den ønskede karriere. Det er nødvendigt at passere blot tre hundrede meter, og du vil afhente næsten til vandet. Til den fjerneste sø kan også nås med bil. For at gøre dette, er du nødt til at slå en anden pegepind - på landsbyen Novogorodetskoe. Så er du nødt til at køre en lille smule mod den anden landsby. Det kaldes byen. Bag det dreje til venstre og du vil se det sidste af de søer karriere. For at komme til disse steder kan være med bus Kiev - Korostyshiv. I denne by vil fortælle dig hele vejen til den karriere. Den nærmeste vandområde beliggende på gaden Røde guerillaer.

helligdage strand

Quarry Korostyshevsky kendte smukke landskaber og fantastiske renhed sine vande. De er meget klare, faktisk komme ind i søen fra jorden gennem en granit filtre. En meget gammel race, dette - en af de ældste på jorden. Måske mulighed for at svømme i dette vand og tiltrækker de fleste af "sommer" turister. De er valgt af granit og Pashinsky søen. På bjergskråningerne er altid en masse telte i den varme årstid. På bredden af stenbruddet træer, så skygge er altid sikret. Vandet er køligt selv i varmen, men behageligt for svømning. En granit platform til at danne naturlige sten udskåret skihopbakke i vand. Dybden af søerne op til tyve meter. Derudover kan du hoppe med en træbro. Og på en af klipperne står et hus, der den lokale tradition kaldet "boliger skovfoged." Det giver også et malerisk landskab. En af de mest ekstreme former for vandaktiviteter på stenbruddet - er dykning. Vandet er klart og en dyb sø. Men det skal være forsigtig, fordi i bunden kan være en stor kampesten.

fiskeri

Sam Quarry, som nævnt ovenfor, består af tre søer. En af dem - den reneste og mindst besøgte kaldes High Stone. Han var meget glad for fiskerne. Selvfølgelig kan du sidde med en fiskestang, og de to andre søer, men det er her, at nogle få mennesker, det reneste vand og ro, som er berømt for Korostyshevsky karriere. Fiskeri her er fremragende. Denne menneskeskabte vandmasse god fangst. Jeg fandt en masse fisk, og det er forskelligartet. Tja, hvis du pludselig har glemt at tackle granitbrud nær der er en interessant sted kaldet "Manor i svampe." Dette er et godt hotel og restaurant komplekse. Der lige ved søen er der en havepavillon og alle de fiskeri tilbehør til udlejning. Lige der på grillen kan du tilberede og bytte.

Gåture og anden underholdning

Quarry Korostyshevsky - er ikke kun rekreation, badning og fiskeri. Kom her bare for at tage en tur og nyde den fantastiske natur - fordi træerne vokser, kan vi sige lige fra stenen. Jeg elsker at besøge her af professionelle fotografer. Pine, birk, tyk græs, mystiske stier i skoven - alt her ånder romantik og taler om naturen, som er sjælen og sproget. Derfor er den model og simpelthen smukke piger gjorde det en kult sted. Der gør en fotooptagelse og billeder placeres i sociale netværk. Bjergbestigning er også meget populær i karrieren. Efter alt, efter de design var interessante kunstige bjerglandskaber i forskellige sværhedsgrader. Derfor karriere klatrere elsker at besøge både erfarne og nybegyndere. For teenagere er der reb færgen over søen.

anmeldelser

Turister elsker Korostyshevsky karriere. Bliv her. Landskaber på karriere ligne Karelske. Vand - en fantastisk turkis. Det har ikke nogen sand eller silt. Der er ofte filmet film. Med hver ny fremskrivning - en helt anden fremtoning og vinkel. For campister i nærheden - en strøm med drikkevand. Og hvis du ønsker at leve komfortabelt, det giver flere vejene moteller der vil give dig husly og et bord, men to eller tre hundrede Hryvnia per dag. Kort sagt, et besøg i stenbruddet - en ferie for øjne og sjæl. Men mange rejsende, der har besøgt her skrev, at det vigtigste, at campister observere ordre og rydde op efter et kuld. Og ellers kan disse smukke steder blive til en losseplads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.