SundhedSygdomme og betingelser

Neuroser af hjertet - årsager, symptomer og behandling

Sammen med panik syndrom en form for fobi er cardiophobia. Det sker først og fremmest i unge mænd (sjældent kvinder) og børn. Dette er ikke den eneste form for funktionelle lidelser og hjertesygdomme. I den normale funktion af hjertet cardiophobia (cardiac neurose) ikke er bemærket. Kun den overdrevne følelsesmæssig stress eller tungt fysisk aktivitet kan føre til øget aktivitet og reaktioner i hjertet.

Neurose symptomer på hjerte.

Angst, anfald opstår, hvor patienten er bange for at dø af hjertestop, kan forekomme uden tilstedeværelse af sygdommen. Når det næste angreb først vises svimmelhed, kvalme, svag sammentrækning af hjertet og indre uro. Dog kan en alvorligt angreb forekomme uden forstadier: følelsen i hele din krop hjertebanken, forhøjet blodtryk, åndenød, tung følelse af tæthed og tryk i brystet, tæt på besvimelse tilstand (uden tab af bevidsthed), elementær Frygt og Bæven i hele kroppen. Patienten er bange for at hjertestop og død. Denne panikanfald og hjerte-neurose føre til en panik spænding, hvor patienten kan løbe rundt og tigge om hjælp.

Frygt kan være forårsaget ikke af tilstedeværelsen af kardinalpunkter funktionelle lidelser i hjertet og påvirker reaktionen, og er ikke rene frygt konsekvenser. Attack varer fra 15 minutter til to timer. Selv når venter på hjælp mindske frygt og spænding. Det er vigtigt, at den meget udseende af lægen, end leveres af narkotika hjælp. Hvis patienten er på hospitalet, hvor der altid er en læge, så cardiophobia angreb er mindre almindelige.

Efter udbruddet af den første anfald opstår fobi udvikling. Lost mental balance, patienten bor i en konstant tilstand af frygt, frygten oplever allerede fremkomsten af frygt (fobi frygter standby). Det selv påvirker ikke lægen rapporterede normale funktion af hjerte og overtalelse at i tidligere angreb ikke blev observeret nogen effekt. Intervaller mellem episoder og deres frekvens er normalt uregelmæssig. I disse intervaller patienten nøje følger arbejdet i hans hjerte, måler pulsen og henleder opmærksomheden på de mindste afvigelser. Han tager de lejlighedsvise ændringer er umiskendelige tegn på sygdommen med alvorlige konsekvenser.

Patienten har en tendens til at beskytte sig mod enhver belastning, selv forsøger at flytte mindre, undgå uro og vanskelige situationer, for at forhindre angrebet. Placer frygten for døden tager frygten for frygten og ønsket om at undgå farlige situationer. Patienten er bange for at være alene, han ikke sove, tænker, at et angreb kan opstå pludseligt i søvne. Sådanne hjerte-neurose bryder sit privatliv og i høj grad skader ydeevne.

Forekomst forhold.

Årsagen til det første angreb af neurose er oftest overanstrenger eller skarp konflikt, adskillelse, ensomhed og frustration, stærk oplevelse af en person fra pårørende. Tanker om hvad der kan ske hvert øjeblik hjertestop, er ekstremt bekymrende og selv i raske unge voksne. Intensiv brug af nikotin og kaffe i denne periode kan udløse hjerte- neurose.

Men for at forklare disse faktorer er ikke nok. Den egentlige årsag kan være den endelige slag i tilfælde af længerevarende neurotisk udvikling. Ofte begynder kommer fra barndommen. Dette vil påvirke hovedsagelig af afhængige og forkælede børn med svær afhængighed af voksne og store interne modsætninger.

Behandling.

Normalt en patient, der har været hjerte neuroser, samt mange fobikov, forsøger at udføre selv-alkohol. Denne effekt er ganske utilstrækkelig og kan føre til alkoholafhængighed. Hvis tilstedeværelsen af en læge og dets montering ikke hjælper, er det nødvendigt at tage beroligende midler eller betablokkere. Den kan imidlertid kun anvendes i akutte tilfælde som et middel til indledende behandling. En afgørende rolle i behandlingen er psykoterapi. Den større effekt opnås, når det starter så tidligt som muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.