HjemlighedReparationer

Hvorfor er skylning af varmeanlæg? Sikke en måde at vælge?

I vor tid, varmesystemet - en integreret del af enhver industrivirksomhed eller en beboelsesejendom. Som en generel regel, hvis alt er korrekt installeret, er disse systemer, der anvendes i lang tid og pålideligt. Men hvis du ønsker at batteriet tjente så længe som muligt, er det nødvendigt at vaske varmesystemet. Denne procedure er nødvendig, fordi efter fyringssæsonen i radiatorerne akkumulerer en masse skala og andet snavs, som sammen med det varme vand bevæger sig gennem rørene og deponeres på forskellige steder. Vedligeholdelsesarbejde på rengøring hjælp batterierne holde en fuld periode. Ud over at være skadeligt at skalere radiatorer, det reducerer også effektiviteten af varmesystemet selv. Tilstedeværelsen af laget af skalaen selv i 1 mm 15% reducerer varmeafgivelsen. Som et resultat, vi er nødt til at forbruge mere energi til at hæve temperaturen af vandet i batterierne, og varmeveksling med niveauet falder.

Vask og reparation af varmeanlæg

Har til hensigt at skylle varmesystemet, bør se en specialist om emnet. Han vil først diagnose af hele systemet og at etablere en form for skala, hvorfra du ønsker at slippe af med. Det anses for at vælge den rigtige måde at rense køleren. Således skylning af varmeanlæg er opdelt i kemiske, hydrodynamisk og pnevmogidroimpulsnuyu. Hver af de metoder, har både positive og negative sider.

kemisk rensning

Dette er den mest almindelige metode, som er meget effektiv og ikke tager for meget tid. Udføres således, vask med alkali, opløsningsmidler og andre kemiske væsker. Derfor minus denne procedure - faren for at arbejde med materialer. Det er nødvendigt at gøre alt meget omhyggeligt og ved præcis, hvad de skal bruge løsningen. For eksempel kan man, selv om radiatoren delvist består af aluminium anvender alkali- og syreopløsninger,. Det er også forbudt at bruge "kemi", hvis der er nogen fare for at falde ind i kloak løsninger - fordampningen af disse stoffer kan forårsage masse forgiftning.

Hydrodynamisk rødmen opvarmning

Fra navnet på denne metode kan det konkluderes, at virkningen kraft af vandet producerer afkalkning. Strålen af fluid ledes gennem specielle dyser i skala plads under meget højt tryk. Til en pris på en sådan procedure overstiger renseri, men kvaliteten taler for sig selv. Når man arbejder med en klippefast batterier, hydrodynamisk rengøring fungeret godt. Med "kemi" af deres temmelig vanskeligt og nogle gange umuligt at rengøre, og ejerne havde endda at bare skifte batterierne med nye. Imidlertid har denne metode vist sig at opnå gode resultater.

Pnevmogidroimpulsivnaya rødmen opvarmning

Special tryk gun - det vigtigste instrument i denne form for rengøring. Meget praktisk og meget effektiv metode til vask celler, diameter, som er mindre end 150 mm. Denne pistol kan fjerne scum selv fra en afstand af 50 meter. Den overgår også "kemi" for sin effektivitet og pålidelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.