Sport og FitnessFodbold

Roman Eremenko - Finsk fodbold karriere af russisk oprindelse

Roman Eremenko - en finsk fodboldspiller af russisk oprindelse, der blev født i 1987 i Moskva den 19. marts. I øjeblikket er han en angribende midtbanespiller i den finske landshold og CSKA Moskva. Fodboldspiller ganske interessant biografi og rige karriere, så skulle fortælle om det i flere detaljer.

barndom

Roman Eremenko blev født i en sports familie. Hans far var en berømt sovjetisk fodboldspiller. At dømme efter navnet på Alexei Eremenko er det. I tre år, romersk, sammen med sin far til at flytte til Finland, i byen, der kaldes Pietarsaari. I en alder af 16, i 2003, drengen fik statsborgerskab i deres nye land. Men samtidig beholdt den russiske. Hans brødre - også berygtede spillere. Og at Sergey og Alexey Eremenko. Så fremtiden for romersk blev bestemt. han hævder dog, at fortryder ikke, at hans liv er forbundet med sporten.

Tidlig karriere

Roman Eremenko startede sin professionelle fodboldaktiviteter i 2004. Så var han 17 år gammel. Debut af fodbold fandt sted i Premier League mesterskab i Finland, og mens Roman Eremenko spillede for det hold, der blev kaldt "Jaro". Der opholdt han i to år. Og nogen tid senere, i 2005, blev han bemærket af den berømte italienske klub, "Udinese". Roman Eremenko - en spiller, der taber tilbudt ham en chance, og det er derfor, han, uden at tænke to gange, har underskrevet en kontrakt. I 2007 blev han interesseret i "Siena", men for at få den midtbanespiller flyttede kun til låns, og derefter i seks måneder. Om sommeren gik han tilbage til "Udinese".

Efter at have spillet et vist antal sæsoner i Italien, Roman Eremenko flyttede til Kiev. I 2008 gennemgik han en lægeundersøgelse i de mest populære ukrainske klub "Dynamo" og underskrevet en kontrakt med ham. Når det var længden af en lejeaftale på et år. Men Roman Eremenko held sluttede holdet, så repræsentanter for "Dynamo" købt i "Udinese". For den ukrainske klub det var en nyhed, fordi den tidligere midtbanespiller "Udinese" blev den første Dynamo, der spillede i serien "A", og i den finske Premier League. Derfor ikke overraskende, at Roman begyndte straks at producere grundlaget for både det nationale mesterskab og i den europæiske konkurrence.

"Ruby", og hold CSKA Moskva

På trods af, at kontrakten med den ukrainske klub i romanen blev indgået for 4 år, han spillede der indtil slutningen. I 2011 flyttede han til "Ruby". Og han spillede som en del af klubben indtil 2014. Efter kontrakten med "Ruby" er udløbet, romersk underskrevet en kontrakt i 4 år med CSKA Moskva. De Moskovitter var interesseret i før. Repræsentanter for "hær" tilbyder vejledning, "Rubin" fire millioner euro for finsk fodbold.

Strukturen af "heste" Eremenko sluttede hurtigt. Han straks viste sig på en professionel måde og begyndte at score fra den allerførste, debut kamp. I samme sæson blev han anerkendt som den bedste spiller i oktober og december. Og i princippet er den længe ventede derby mod "Spartacus" udsendt en dobbelt, som han elskede endnu flere fans af CSKA Moskva. Som et resultat, i slutningen af 2015-th han blev anerkendt den bedste spiller i sæsonen.

Den finske hold Eremenko også forankret hurtigt. Debuterede fodbold i 2007, han trådte den vigtigste del af et år, og siden 2012 det første ud på marken fra starten af spillet og ikke sidde på bænken.

Resultater og personlige liv

Roman Eremenko, hvis personlige liv er alt hemmelighed, ikke virkelig elsker at tale om sine affærer. Det eneste, der var i stand til at lære om hans liv i løbet af et interview med en russisk sports medier - er det faktum, at hun ikke er russiske midtbanespiller.

Men om personlige resultater kendt mere. For eksempel er romanen er den bedste assistent i Europa League i sæsonen 2010/11. Desuden blev han to gange indlagt på finsk spiller af året - i 2011 og 2014. Og han er på listen over 33 bedste spillere i Den Russiske Føderation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.