Kunst og underholdningFilm

"Trold kan tæmmes" komedie. Aktørerne i verdens biograf klassikere

Komedie "Trold kan tæmmes" (skuespillere: A. Celentano, O. Muti, E. Peters, P. Santonastaso, M. Carlucci) blev udgivet næsten fyrre år siden, men den dag i dag klubben af fans af denne film fortsætter med at vokse og vokse. Lys, munter, venlig og romantisk historie kunne blive en klassiker af verdens biograf, ikke kun på grund af historien, men mest på grund af skuespillerens støbning. Aktørerne i filmen "Trold kan tæmmes" var i stand til at gøre publikum forelske sig i deres karakterer og skabe interesse i sig selv for mange generationer af biografgængere.

Adriano Celentano - temperament, højtidelighed og mystik

Alles favorit italiensk skuespiller Adriano Celentano mere end 50 år for at behage sine fans roller i film og sort værker. Men for de fleste fans, han er stadig en fed og karismatisk Elia af "Trold kan tæmmes", skuespillere og roller, der blev valgt mere end en måned. I ham og stadig forelsket i tilskuere over hele verden. Plast, flytning og imponerende skuespiller har altid været et mysterium, og at forudsige dens adfærd var umuligt. Celentano aldrig pralede af sin prisbelønnede, og på trods af kærlighed af fans, hele mit liv sat i første omgang familien og hengivenhed til den eneste kvinde - hans kone.

Optjening ry og berømmelse, kan Adriano ikke råd til lige nu til at leve i ensomhed, undgå offentlige arrangementer og engagere sig i deres foretrukne hobby - reparere ure. I dette tilfælde billederne legemliggjort Celentano film, fortsætter med at leve og gøre de gamle fans til at smile, når en skærm skuespiller, og nye - forelsket i sin karisma og indre styrke. Ingen undtagelse og "Trold kan tæmmes". De aktører, der deltog i optagelserne, betragtes stjernerne i verden biograf og få nye fans hvert år.

Ornella Muti - lidenskabelig napolitanske

Stille og reserveret i udseende, men med en lys ild af lidenskab i hans øjne, Ornella Muti forskrækket alle menneskers hjerter, at indgå en ulige kamp med alluviale kynisk helten Adriano Celentano. Begynder med optagelserne af reklamefilm og poserer kunstskole, har Ornella deres arbejde opnået anerkendelse af de store skuespillere, instruktører og mest alvorlige kritiker - publikum. I dag, skuespillerinden fortsætter med at deltage aktivt i mange film og projekter, mange filmfestivaler betragter det som en ære, hvis Ornella Muti accepterer at dekorere deres arrangement med deres tilstedeværelse. Pige, der engang skulle bevise over for verden deres professionalisme, forvandlet til en smuk, afholdt en skuespiller med internationalt ry. Jeg elsker i filmene Ornella Muti var i stand til at videregive denne kærlighed til deres børn, som også besluttet at blive skuespiller. Deres yndlingsfilm - "Trold kan tæmmes". Cast film kan stadig ikke glemme den lidenskabelige par bly aktører - Celentano, Muti.

Edith Peters - syngende skuespillerinde

Edith Peters - farverig og god Mami, som altid forsøgt at arrangere livet af hovedpersonen, hovedparten af publikum lige opfattet som en god tante, forsøger at instruere drengepige på rette vej. Men i det almindelige liv, Edith var en passioneret fan af jazz og takket være hans usædvanlige stemme, hun deltog i en meget organisk musik projekter om italiensk tv.

At arbejde i film til Edith Pitres begyndte at deltage i små roller i musikalske komedier i Spanien, USA og Tyskland. Den rolle, som en god tante i "Trold kan tæmmes" (skuespillere og hele filmholdet under optagelserne, så de kaldte det - "tante") var den mest farverige og meningsfuld i karrieren af skuespillerinden. Alle andre roller Edith var mindre lyse og synlig, men Mamie var nok til at vinde publikum al deres venlighed og munter grynte.

Pippo Santonastaso - musical excentrisk

Pippo Santonastaso organisk udtryk i filmen rollen Dona Kirillo - den lokale præst, begyndte sin karriere som kunstner latterlig vers og omkvæd. Den fremtidige skuespiller spillede i et par med sin bror og blev set af en direktør, der klart så Pippo i filmen. Med sin rige ansigtsudtryk, følelsesmæssige og udtryksfulde, Pippo var i stand til at realisere sig selv i filmproduktioner. I denne sag har skuespilleren ikke opgive deres rolle og aktivt deltaget i talrige komedie programmer, han fungerede som ceremonimester og underholdt besøgende kabaret. I 2006 blev skuespilleren tildelt prisen for deres professionelle tjenester.

Milli Karluchchi - skønhed, skuespiller og sanger

Den rolle, kæreste med hovedpersonen, Lisa, gik til skuespillerinden Milli Karluchchi, som med rette kan kaldes en lys, elegant og moderne skønhed. Det hjalp den visuelle appel af Milli for livet, fordi begyndelsen af sin professionelle karriere har været forbundet med at vinde en skønhedskonkurrence i Italien. Efter at hun blev en succes førende på italiensk tv, havde hun en masse fans. Men denne pige var ikke nok, så hun besluttede at starte en solokarriere, og senere formået at blive en af de hyppigst inviterede skuespillerinder i komedie film og tv-udsendelser på italiensk tv. Til vores visning publikum var Millie netop attraktivt aristokrat af verdens bohemer efter komedien "Trold kan tæmmes".

Skuespillere, der ikke bare billeder prydede forsiden af verdens medier, vil altid forblive i hjerterne hos publikum. Den virkelige liv af føringen aktører har vist sig anderledes, men skærmen forbliver lyse, venlige, følelsesmæssige og bringer et smil, der kan betragtes som et tegn på højeste håndværk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.