Kunst og underholdningFilm

Bendzhamin Laynus - tegnet af serien "Lost": beskrivelse, skuespiller

Sensationel tv-serien "Lost" virkelig nittet til skærmen og publikum fik at bekymre sig om de tegn. Begivenheder var uforudsigelig, og folk - selvmodsigende. Hver karakter blev afsløret på deres egen måde. Jeg var ingen undtagelse, og Bendzhamin Laynus, beskeden og rolig-udseende mand, der var leder af gruppen "andre". Han har længe levet på øen, da der pludselig var overlevende fra nedskudte fly. Komplekset er attraktive og helt?

Hvem?

Bendzhamin Laynus kom til øen som et barn med sin far Roger, en arbejdsmand i det hemmelige projekt. Det ligner en barndom ikke var til hans smag, og den voksne Ben hjalp ødelægge de ansatte i organisationen. Næsten på tærsklen til styrtet, Ben indså, at han havde udviklet en tumor i rygsøjlen og han har brug for en operation, der ikke kan gøres på øen.

Ben - absolut uinteressante karakter, både eksternt og internt. Hans lille statur, udstående ører, dyb vigende hårgrænse og flakkende øjne mus. Overraskende, da Ben performer i livet opfattes helt anderledes. Michael Emerson, en vindende smil og en meget interessant perspektiv på tingene. Af den måde, er det mere aspiration i at lede end i handler færdigheder. I filmen, vælger rollen som Michael omhyggeligt, men virkelig elsker teatret. På scenen i New York, han medvirkede med Umoy Turman og Kevinom Speysi.

Den første bekendtskab

Bendzhamin Laynus blev først introduceret til de nye "øboerne" når fanget i deres fælde. I fangenskab, han løj om sit navn, og metoden til at komme til øen. De fleste ikke-troende beviste Said Ben forsøger. Efter Said Ben fundet beviser ligger.

Som historien skrider frem, bliver det klart, at Bendzhamin Laynus kom til øen i begyndelsen af 70'erne i en alder af 10 år. Så, på øen videnskabelige arbejde var i fuld gang, men Bens far er ikke glad. Han drak meget og udluftet vrede på sin søn, der mener, at han havde dræbt sin egen mor hans fødsel.

For et stykke tid, Ben arbejdede på sin fars organisation og gik ud over øen. Disse oplysninger kunne bevise Saeed, der fandt et værelse med en bred vifte af pas og valuta.

Om kærlighedsforhold Ben er ingen oplysninger.

Om projektet

Tv-serien "Lost" fortæller historien om passagererne på Flight 815, der styrtede ned på en tropisk ø i havet. Hver serie - er en særskilt historie, der påvirker identiteten af den centrale karakter.

Tv-serien "Lost" - udtænkt af JJ Abramson, Damon Lindelof og Dzheffri Libera ... Næsten alle skyderiet fandt sted på øerne. Piloten blev udgivet i september 2004 og tiltrak næsten 19 millioner seere. Siden da det kom ud 6 sæsoner. Seerne blev introduceret til hundrede skuespillere. Kritikere og offentligheden tog projektet meget positivt, hvilket gjorde at "Emmy" awards begivenhed forhånd. De siger, at serien er blevet et kulturelt fænomen, fødte en galakse af skuespillere, litterære historier og endda tegneserier. I sommeren 2006 gik endda rollespil baseret på serien.

efter øen

På øen er fuld af interessante og mystiske ting. Med hjælp fra en af dem, Ben formår at forlade øen og teleportere til Tunesien. Her han igen mødtes med Said, med hvem de har tilbage på øen nærmeste venner. Men Dzhon Lokk, Ben blev ganske interessant. Interaktion Bendzhamin Laynus - Dzhon Lokk fortsætter alle årstider. I Tunesien, Ben sparer Locke fra et selvmordsforsøg, og overbeviser ham om, at øen har brug for det. Efter det viser sig, at disse er kun ord, og Ben forfølger personlige mål. For deres skyld, besluttede han at dræbe Locke.

Ben virkelighed

Lav og snigende Bendzhamin Laynus. Skuespiller Maykl Emerson, han spillede, vandt "Emmy" for bedste mandlige birolle. Han spillede også i filmen "Saw", og var aktiv i teatret. Emerson udvekslede syvende årti. Han var heldig i ægteskabet og i efterspørgslen i erhvervet.

I serien, tegnet af Emerson vandt kærlighed til publikum, på trods af den klare overvægt af negative træk. Linus er karismatisk, men meget beregne, kynisk. Han tror på sin eksklusivitet og kan manipulere folk. Den bedste scene i serien, i henhold til kritikere - er at dræbe datter af Linus. Bag kulisserne, mens Emerson spillede et kalejdoskop af stemninger, fra selvtilfredshed til forvirring.

Emerson siger

Ifølge Maykl Emerson, serien er ikke så forskellig fra en fuld-længde film. Han har en favorit scene i kult-serien "Lost", især skydning om natten med "Hurley", og udskillelse af chokoladebarer.

I første omgang blev hans billede planlagt kun tre episoder, og derefter Emerson forblev upåfaldende helten Genri Geylom, mistede rejsende. Men spillet er ligesom Emerson og hans historie udvikles og uddybes.

I det almindelige liv, Michael - en åben og oprigtig person, der elsker at tegne og lave vittigheder. Han kender lidt spansk og er det vigtigste tema for tegningen vælger knogler. Michael elsker karamel is, elsker kæledyr.

Helten i serien Ben Michael kombinerer nogle frygt for fly.

På fritid, Michael var glad for at læse værker af William Shakespeare, foredrag om emner af geografi, historie og engelsk litteratur.

Tidligere spillede han godt obo, men opgav denne aktivitet, tænker, at der ikke er noget talent. Derfor, i den række af scener med Ben klaverspil havde brug for en stunt double. Når nærbilleder - hænder ikke Emerson.

En meget specifikt tal Michael straks gør det klart, at sporten det er ikke tæt. Emerson kan spille badminton, hvis der er et godt selskab. Men Michael ryger ikke og kan eksperimentere med opskrifter.

Hans udseende har flertydige roller i filmen. Michael næppe indkaldt til rollen som den barmhjertige samaritaner, eller entydig helten-elsker, men han havde ikke brug for det. På det tidspunkt, skuespilleren tiltrak komiske monologer og musicals, hvor han gerne vil arbejde. Af den måde, har trang til musicals ikke bestået i dag. Michael mener, at han har en god stemme og kunne lære dansen af enhver kompleksitet.

I 2013 udgav han en række "mistænkte", hvor han spiller Emerson. Han er tilbage på positionen af den karakter med en særlig skæbne, den mystiske milliardær, der skabte et computerprogram, der beregner de potentielle ofre for kriminalitet. Og her er, hvordan de samme forbrydelser forebygges, bliver det klart, først i løbet af at se showet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.