ReklameBranding

Sloganet for reklamer: de bedste og mislykkede eksempler. Hvordan at komme med et godt slogan?

Som du ved, reklame - automobilbranchen. En af de vigtigste faktorer i forbindelse med fremme af produktet eller produkt på markedet - sloganet for reklamer. Det skal tiltrække forbrugerens opmærksomhed og opfordre ham til at foretage et køb.

Hvad er det her

Reklameslogan - det er en kort motto virksomhed eller et produkt, der overfører den grundlæggende idé om hele reklamekampagne. Ordet "sloganet" er oversat fra det engelske ord "slogan", "ringe" eller "motto". Denne korte sætning bærer en enorm betydning - med hjælp fra hendes producer udtrykker den grundlæggende idé og mål med alle deres reklamer. Funktionen af et slogan er også stigende bevidsthed om mærke sit image og forekomsten blandt forbrugerne.

Problemet med at skabe et slogan

Som det kan ses af den praksis, svært ved at gøre deres genkendelige slogan findes i mange producenter og sælgere af varer. Det sker ofte, at annoncen opkaldet bare ikke virker, er ikke husket købere, og derfor ikke giver mening. I denne forbindelse er det ikke alle selskaber taget til oprettelse af et slogan, og i dette tilfælde, reklame et bestemt produkt eller en virksomhed fremlagde hver gang på forskellige måder. I mellemtiden korrekt udformet slogan betyder meget - det giver dig mulighed for at gøre produktet let genkendelig, mindeværdig, understøtter virksomhedens image og brand, som han repræsenterer.

Sloganet for annoncering: hvordan du opretter en

Eksperter på området for reklame og public relations siger, at der er nogle regler, der skal holde sig til, skaber slogans. For det første, skal denne sætning være mindeværdig. Det vil sige, at skabe associative array, hvor køberen, høre et bestemt sæt af ord, forestille sig et brand eller et produkt reklame, som er involveret sætningen. Hertil kommer, at virksomhedens motto er at være legkoproiznosimym - ikke fylder sine lange sætninger og vanskelige at forstå ordene. Ideelt slogan omfatter ord 2-4 (undertiden muligt at anvende 6). Dette er nyttigt ikke kun for at tiltrække opmærksomhed, men for opfattelsen og udenadslære.

Hvis mottoet er for lang, i trykt form inden udgangen ingen vil læse. Ved hjælp af rim er særdeles nyttigt til opfattelsen - rhyming tekst zasyadet fast i købers sind, især hvis du bruger det hele tiden og en masse gange. Formede sætninger og vendinger inddrage folks fantasi, og det er meget indbringende for producenten. For eksempel blev reklame en af de klinikker dental specificerede garanti på 10 000 chokolade. I hovedet på straks vises en slags bjerg og mange indpakning - så det er let at huske. Naturligvis, jo mere fuldt dannet sætning opfylder alle disse krav, jo mere succes, du kan forvente fra det.

Hvilke ord bør undgås

En af de grundlæggende betingelser, der skal være i overensstemmelse med reklameslogan, - originalitet. Dette er meget vigtigt, fordi der er en række af ord, der allerede er så slås op og brugte, der bare ikke påvirker kunden. Disse er et par navneord: ideen om valg, se, smag, følelse, harmoni, drøm, løsning kvalitet, farve, smag, nydelse, en hemmelig lyksalighed. Adjektiver, der også allerede ineffektive - eksklusiv, korrekt, retvisende, ægte, unik, unikke, specielle, fejlfri, værdig, prestigefyldte, loyale, ægte, ægte, unik, afprøvet og testet, perfekt. De er så ofte brugt i reklamer, der ikke kan opfattes af forbrugerne som ordene med mening, men blot ser ud af breve. Hvis nogle af dem stadig anvendes, er det bedst at fortynde deres oprindelige tilføjelser eller uventet mening til sloganet var ikke alt for banalt.

Meningen med sloganet

Når du opretter et slogan for reklame, kan forfattere bruge flere tilgange til dets betydning. For eksempel kan du angive detaljer og funktionelle egenskaber ved varen, til at erklære det bedste af sin slags. Du kan fremhæve fordelene for forbrugerne - at han vil modtage, når de køber produkter. Du kan placere dit produkt som den mest egnede til det særlige sociale, demografiske eller aldersgruppe - med henblik på at bruge det til reklameslogans. Eksempler: "Gilette - det bedste en mand kan få", "Den nye generation vælger Pepsi" osv Tja, hvis reklamen angiver en af de vigtigste aktiviteter i virksomheden - "Vi forener folk" til mobil kommunikation, for eksempel ... En fremragende resultat giver reference til berettigelsen af selskabet eller dets høje status - "20 år på markedet," for eksempel, eller "Vi laver en sport tilgængelige" i "Sportmaster". Nogle producenter skabe en vis følelse af nærhed til kunden, sikrer, at "du fortjener det" eller "Alt i ærefrygt for jer." Vær sikker på at overveje: slogans, bør reklamekampagner i hvert fald ikke være afvisende eller nedladende tone, kan du ikke bruge benægtelse - fordi ubevidst vil det medføre afvisning. Den mest optimale variant - kun at bruge positive og livsbekræftende sætninger , at hver køber ønsker at inkludere sig selv.

Særlige teknikker til effektivt at virkningerne for forbrugerne

Reklamebranchen accepterede subtilt påvirker opfattelsen af køberen med hjælp af særlige teknikker - disse omfatter ordspillet. For eksempel, når en såkaldt bogstavrim - alle ord i sætningen er sammensat af lignende breve eller hvert ord begynder med det samme bogstav - "Din fisse ville blive købt" Whiskas "" Ren - rene Tide "" Wella - Du er stor "for det samme. formål modtagelsen gentagelse af positive ord: "En solid bank til respektable mennesker," "frisk udseende for frisk frugt" i dette tilfælde, bør du helt sikkert overveje præcis, hvor reklamer vil blive brugt - på tryk grundlast er givet i teksten, der er vigtigheden og betydningen af hvert ord. eller sætninger vanskelig bane .. At vurdere i videoopkald kan perfekt supplement grafik og lyse billeder Annonce på radioen muliggør brugen af intonation og stemme - "RedBull okrylyayayaeeet".

Anvendelse neutral motto

Alle reklameslogans kan opdeles i dem, der taler om et bestemt produkt eller en aktivitet, og dem, der blot repræsenterer et positivt budskab eller tænkte: "Du er altid foran konkurrenterne", "tænke positivt", "Vi gør din virksomhed velstående" . Sådanne sætninger, på den ene side, praktisk med hensyn til omstilling af virksomheden - de kan bruges til enhver aktivitet, selv om virksomheden pludselig begynder at producere noget andet, ud over det vigtigste produkt, men på den anden side, de har intet på punkt og kan være anvendes i nogen anden virksomhed. Desuden er det opfattes som et sæt af ord - intet konkret om en vare eller tjenesteydelse dette slogan ikke sige det, kan kunden simpelthen ikke er opmærksomme på ham.

Bedste slogan for annoncering

Oprettelse af reklame - en kreativ proces, og her meget afhænger ikke kun af gennemførelsen af reglerne, men også på talent af skaberen. For eksempel er mange af de mest berømte reklameslogans "gik til folket" - det er en stor succes for virksomheden og dens produkt. Multipel gentagelse af sætninger folk til tider øger populariteten af brandet. De bedste reklameslogans til at tænke på i mange år, selv når produktet ikke allerede er på markedet. Som eksempler kan nævnes sætningen: "Fred, venskab, tyggegummi - virksomheden" RotFront "" Yandex - der er alt, '' Nogle gange er det bedre at tygge end snak - Stimorol "" Rusland - generøse sjæl, '' Tanke er ikke bange for snavs - KAMAZ "" Tag en pause - spiser Twix gratis "en vellykket ordspil, der anvendes i reklamer." - Volvo "" der er en idé - der er IKEA "de vellykkede eksempler på slogans reklame for øl -." Hvem går til "Ovip Locos" "Klin?" "tiden flyver med Fat" - alle disse sætninger har bosat sig i moderne sprog og nævnes ofte uden henvisning til brandet.

Vestlige virksomheder normalt danner et nyt slogan for hvert land, hvor den importerede vare på det russiske marked, mange produkter også genkendelige takket være sloganet:. "Rexona - aldrig lade dig ned", "Pas på dig selv Garnier", "Rondo - frisk ånde lettere at forstå ". Alle disse reklameslogans og slogans på alles læber. På grund af den hyppige gentagelse af sådan reklame i medierne virkelig fungerer og motiverer forbrugerne til at vælge disse produkter.

Fejl i Advertising

Mislykkede reklameslogans, desværre ret almindeligt. For eksempel, det gør du spekulerer sloganet "Hvis du kommer til at spise dumplings, vil du leve for evigt ligesom Lenin" eller "Vi obuem hele landet!" fra skofabrik. Sådanne opkald lød helt mærkeligt, ikke alle købere vil køre til at købe varer efter en sådan reklame. Sommetider fejl er forårsaget af en forkert oversættelse - for eksempel, Pepsi selskab lanceret til det kinesiske marked en film, hvor opkaldet "juble med Pepsi" blev oversat som "Pepsi hæve fra graven af dine forfædre", og en af de øl virksomheder i Amerika kaldes "Gør dig selv fri," at når spansk oversættelse blev "lider af diarré." Det er overflødigt at sige, at produkterne ikke nyde succesen. Der er mærkværdigheder, hvor producenterne er tvunget til at omdøbe produkt at sælge på territoriet i noget land - for eksempel blev Besøg kondomer omdøbt Vizit Rusland, for at undgå samarbejde med "hængende". Et andet eksempel - Nestle selskab i at fremme mærket "Gerber" er ikke taget højde for, at der i de afrikanske lande vedtaget træk på fødevareemballage kun selve produkterne, ikke de folk, som mange i landet ikke er i stand til at læse og er kun styret af billederne på pakken. Virksomhedens produkter med billedet af glade børn og mødre er ikke i efterspørgslen, så længe selskabet ikke har ændret udseende.

historie

Slogans i reklamer begyndte at bruge meget lang tid. I Sovjetunionen, mange virksomheder bruger denne metode til at øge efterspørgslen. For eksempel, oprettelsen af de legendariske appellerer behandlet Vladimir Mayakovsky - Han skrev mottoet "Ingen steder undtagen Mosselprom", "Kammerater, folk Vær dyrket på gulvet ikke spytte, og spytte i skraldespande!", "Det bedste brystvorten ikke var og er ikke klar suge op til sin alderdom ...".

interessante fakta

I vestlige lande er slogans ikke kun bruges til at tiltrække kunder, men også til de sognebørn i kirken. For eksempel kan en bred folkelig sætning "chokerende mor. Gå til kirken", "garanti frelse! Ellers refundere jeres synder."

I nogle tilfælde, at den reklameslogan for orlov uden oversættelse bevare virksomhedens originalitet og for at understrege den grundlæggende idé. Det er mest ofte tilladt med meget korte sætninger, kan hvis betydning gættes uden oversættelse - for eksempel, Volkswagen. Das Auto eller Nike. Bare gør det.

Ud fra ovenstående kan det konkluderes, at oprettelsen af et slogan - ægte kreativitet og en hel videnskab, som vi ikke må glemme alle dem, der ønsker at fremme deres produkt eller et produkt på markedet, og rentabelt at sælge det mere end én gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.