ReklameBranding

Hvordan reklame

Producenter af alle varer og tjenester har tendens til at få så meget udbytte af deres aktiviteter. For dette arbejde undertiden hele hold af marketingfolk. Og en af dem vil fortælle dig, at uden ordentlig reklame effektiv markedsføring af produktet på markedet er umuligt. Men hvordan man gør reklame højre? Det bør tage et enkelt forkert skridt, og i stedet for det forventede overskud vil være nogle tab.

Der er en teknologi til at skabe effektiv reklame. Den blev udviklet på baggrund af erfaringerne fra verdens største virksomheder. Kendte fagfolk inden for reklame (Dzhek Traut, LA Rice, L. Ron Hubbard) arbejdede på det. Med denne teknologi kan man nemt forstå, hvordan man annoncere varer og tjenesteydelser, og at drage fordel af.

Den første ting at huske: et reklamebudskab, layout osv Vi bør tale kun om en tjeneste, produkt. Ellers er kunden tabt, ikke at vide, hvad man skal kigge efter. Meget ofte i aviserne, kan du se en annonce for en hvilken som helst virksomhed, den producerer, såsom borde, stole, skabe, etc. I dette tilfælde har virksomheden naturligvis spare penge på reklamer, men det vil ikke være effektiv. Alle elementer kan kombineres til én gruppe eller et andet navn, såsom kontormøbler.

Den anden - en header. Dens opgave er at henlede opmærksomheden. Det kan være organiseret på følgende måde:

Tredje. Skal være til stede i den reklame layout billedet. Billeder altid tiltrække opmærksomhed. Hvis produktet er annonceret, er det muligt at skildre hans navn. Meget vigtigt er tilstedeværelsen af lyskilden. I denne rolle kan være en lampe, sol, lys, osv Reflekteres fra objektet malet, lys opliver og gør det endnu mere attraktivt. Hvis du tænker, hvordan man laver reklame en lys og mærkbar, så glem ikke at drage fordel af denne rådgivning.

Fjerde - Sørg for at angive tid og sted. Det er sjældent, at folk se annoncer, gå direkte til at købe et produkt. Oftere end ikke, uanset grunden, er købet forsinket. Hvordan reklame varer så folk huskede ham på det rigtige tidspunkt? Du skal angive adressen på den virksomhed eller butik. Det skal være synlige og let at huske. Hvis nogen handling (salg, rabatter) passerer i en given periode, skal du sørge for at angive et bestemt tidspunkt. Du kan også angive størrelsen af rabat eller prisen på det billigste produkt.

Femte - plain og simple ord. Komplekse vilkår, som regel, ingen læser, og i øvrigt ikke huske. Derfor, for at absolut ingen grund ordinere dem.

Sjette, er det nødvendigt at påpege, hvordan du hurtigt og nemt købe produktet eller tjenesten. For at gøre dette, skal du angive telefonnummeret er nok. Til den person taget beslutningen så hurtigt som muligt, normalt ved siden af antallet af skrive: Ring lige nu; ringe hurtigere, osv

Hvordan laver reklame interessant for en bred vifte af kunder? For at gøre dette, gennemførte interviews og undersøgelser af potentielle kunder. Som et resultat, bør det formuleres de vigtigste problemer og spørgsmål, der opstår i forbindelse med produktet af interesse for os. Således er en såkaldt knap. Dens formål er at tiltrække opmærksomhed. Det kunne se sådan ud: "Du kan ikke rense pletter fra gulvtæppet favorit? Køb et nyt værktøj ... Og disse problemer vil påvirke du ikke længere! "

Når du opretter en annonce layout, skal den testes på målgruppen. Efter at have set det stille følgende spørgsmål: Hvad er den reklame, hvad enten den er interesseret i, at du kan ændre, fjerne, tilføje?

Hvis respondenterne besvaret spørgsmålene tilfredsstillende, så alt bliver gjort korrekt, og du nu ved hvordan man gør reklame, der genererer indtægter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.