ReklameBranding

RTB-reklame - er reklame i realtid

Tidligere den vigtigste effektiv metode til reklamer var den annoncering i medierne. RTB-teknologi er blevet en ny milepæl i udviklingen af denne forretning på internettet. Revolution begyndte i 2008, hvor den tidligere "engros" køb af reklame platforme blev erstattet af "detailhandel" system. Hver reklameplads blev købt og solgt i realtid via en auktion. RTB - Real Time Bud - navnet på sådanne køb og salg system.

RTB-reklame - konceptet

Den RTB-reklame - en ny teknologi for online-annoncering, der virker på princippet om auktion annonceringer reklamer i realtid. Forskellen er, at en sådan reklame er rettet mod målet besøgende og ikke til køb af reklameplads på websteder. Når en bruger kommer til din valgte destination, udfører RTB-system en instant auktion. Hvert show RTB-reklame er købt for et splitsekund. Efter dette, forekommer mest fordelagtige tilbud til kunden, før brugerens øjne. De sælgere på auktion websteder er de annoncenetværk. De bør indgå RTB-shows.

brugergodkendelse

For at identificere brugerens browsere anvendte konti i sociale netværk, mobile platforme, etc. Bruger kalder målet, hvis det er i fuld overensstemmelse med annoncøren. Personlige oplysninger om ham på samme tid forbliver i fuld tillid. Isolering af målgruppen (målrettet) forekommer på baggrund af anonyme brugerprofiler forudsat DMP. Øget effektivitet med hensyn til annoncør har netop RTB-reklamer. Som en auktion fremgangsmåden skal diskuteres nedenfor.

Hvordan RTB

RTB-reklame - et system, der giver dig mulighed for at kommunikere til sælger og køber mere komfortabel. Brugeren får virkelig brug for at annoncere, og sælgeren øger indekset af effektiviteten af sine reklamer. Så længe brugeren indlæser en webside, det RTB-systemet udfører auktionen i realtid. DSP-systemet (de repræsenterer interesserne for annoncørerne) vurdere værdien og gøre en indsats. Efter afslutningen af auktionen er valgt annoncør, og besøgende vil blive vist er hans RTB-reklamer. "Yandex", for eksempel, giver sit annoncenetværk for denne type produkt forfremmelse.

Start på auktion

Auktionen begynder, når en bruger begynder at downloade en webside i din browser. Denne side indeholder en annonceenhed. Næste RTB-udveksling videresender oplysninger til potentielle købere på reklameindslag. Det rapporterer også størrelsen, placeringen af annoncen enhed, og ad-format. Yderligere transmitteret bruger-ID, hvis webside indlæses. DSP-købere kontrollere disse oplysninger og estimere ressourcen. Start handelen med et givet sted. På grundlag af de størrelser satser, RTB-udveksling er vinderen bestemmes. Auktion varer omkring 100 millisekunder. Den maksimale satsning får et sted til banneret, og det vises på brugerens side.

Fordele ved den nye teknologi

RTB reklame - et sæt af fordele for annoncører, brugere og websteder.

for annoncører

 1. Målretning er præcis på grund af muligheden for at anvende deres egne kriterier. Dette reducerer den "datoer" viser.
 2. Annoncør bestemmer værdien af hver visning, i stedet for køb engros til en pris.
 3. Teknologien er med til at vise brugeren, baseret på deres interesser og egenskaber, unikke banner.
 4. Anvendelse af innovation øger ad indtægter sites.
 5. RTB supplerer traditionel reklame. Det er muligt at indstille en minimumssats under hendes show vil ikke blive solgt. I dette tilfælde i den traditionelle form for reklame vises.

for brugeren,

 1. Færre annoncer.
 2. Reklame mere repræsentative for de interesser brugeren, bliver det mere interessant og mindre irritabel.

For RTB-sites

 1. Anvendelse af innovation øger ad indtægter sites.
 2. RTB er ikke helt fortrænge den sædvanlige reklame, hvis auktionen er usikkert, brugere ser de mest almindelige bannere. Som nævnt ovenfor, er showet ikke solgt, hvis ikke tilbudt en højere pris end den minimale sat for ham.

RTB-system

RTB-reklame - er et system til at arbejde med terminologi, som viden er nødvendig. Systemet bruger disse begreber:

 1. Demand Side platfrom (DSP) - en platform, som annoncørerne operere. I platformen er der et interface, vises det, når du bruger tilføjelsesprogrammer på DSP.
 2. Sælg-Side Platform (SSP) - disse er virksomheder, der handler steder på reklame platforme.
 3. Ad Exchanges og annoncenetværk - udveksling eller netværk reklame, de giver samspillet sites og annoncører.
 4. Data Management Platform (DMP eller data Partners) - leverandører af web-profiler af internetbrugere, som anvendes til præcision målretning.
 5. Handel reception - er en add-on DSP, som giver dig mulighed for at styre tilbagebetaling af reklamer i den automatiske tilstand.
 6. DCOP - denne kreative platform, der hjælper med at skabe et banner.
 7. Ad Verifikation & Brand Protection - et system af post-test annonceenheder, samt beskyttelse af mærker.
 8. Analytics - denne statistik værktøjer til at hjælpe dig med at holde styr på brugerens aktivitet på netværket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.