KarriereKarriere ledelse

Erhverv relateret til dyr: liste, beskrivelse og funktioner

Den fauna er i umiddelbar nærhed af menneskenes verden. Nogle gange er det bare at være i forskellige planer. For eksempel ved vi, at i skovene i levende bjørne og ulve, og i troperne - elefanter og giraffer, men ikke har tæt kontakt med dem. Maksimum er det muligt at kontakte dem visuelt og taktilt endnu sjældnere i cirkus og zoologiske haver.

I andre tilfælde, vi samarbejder tæt med husdyr: dem, der bor i lejligheder, og dem, der er ude af byen.

Eventuelle dyr, i nogle tilfælde endda i naturen, i høj grad afhænger af den person. Det er derfor, de fælles erhverv i forbindelse med vores mindre brødre.

Teori og praksis i dyreverdenen

Blandt det store antal specialer, der er forbundet med verden af dyr, følgende hovedaktiviteter: teoretisk og praktisk.

Teoretisk arbejde med dyrenes verden kan være forenet i ét begreb - zoologer. Især er det et erhverv relateret til natur og levende ting, grænsende til biologi. Teoretikere af spørgsmålene på de arter og de typer af organismer, der tilhører dens struktur, deres miljø og deres interaktion med hinanden. Disse omfatter:

 • Ornitologer.
 • Entomologer.
 • Palæontologer.
 • Ichthyologists.
 • Herpetologists.
 • Serpentologi.

Øv arbejde direkte med vilde dyr og kæledyr interagere med dem. Praktiske erhverv relaterede til animals (liste over erhverv er ganske stor), kan også opdeles i hovedgrupper.

Dyresundhed

Det vigtigste i menneskets liv og i livet af dyr - sundhed. Følgelig de vigtige specialiteter er:

 • Vet.

Involveret i forebyggende og helbredende arbejde. udfører også kirurgiske operationer, herunder nødsituation. Dyrlægen tager analyser, gennemfører undersøgelser på det relevante udstyr, sætter vaccinationer og sterilisere deres firbenede patienter. Han beskæftiger sig også med tandproblemer og gøre leverancer. Ud over direkte medicinske aktiviteter, kan dyrlægen være beskæftiget med pasning af dyr - klipning kløer, tænder rengøring.

 • Zoopsychologists.

Han er ansvarlig for den mentale og psykiske sundhed af deres afdelinger. At studere de vaner, adfærd, følelser, reaktioner. Specialist i at arbejde med frygt for dyr, niveauer dårlig opførsel, mindsker stress og endda depression fauna.

Undervisning dyr

Antag, at vi tager os af sundhed. Spørgsmålet er: hvad er de erhverv relateret til dyr, med henblik på undervisning og uddannelse?

 • Canine.

Den arbejder med hunde. Uddanner servicehunde, der arbejder i retshåndhævelse, i de militære punkter og tilbageholdelse af farlige kriminelle. Desuden er disse hunde trænet til at søge mennesker og farlige genstande. De arbejder med søgemaskiner og med truslen om terrorisme. Ud over service, hunde tog førerhunde, som er de "øjne" af blinde. Canine tilbyder kurser obligatoriske uddannelse for hunde af alle racer, samt forberede dyrene til shows og konkurrencer.

 • Trainer.

Specielle kynolog ligner, men med et større anvendelsesområde og forskellige slags dyr både husdyr og vilde. Træneren arbejder med dyrene i cirkus, en zoologisk have, på optagelserne.

Animal Care

Hvert dyr har brug for pleje. Dette kræver et erhverv relateret til pleje af dyrene.

 • Groomers.

Moderne speciale. Det omfatter flere specialer, der tidligere var adskilt. De opgaver, groomer ansvaret for at overvåge forekomsten af et kæledyr. Deres opgave - at bringe kæledyr i rækkefølge: klipning uld, vask, skære kløer, tænder rengøring. Også hunde stylist kan få råd om pleje og vedligeholdelse af din hale ven.

 • Akvarister.

Navnet taler for sig selv. De er specialister i at arbejde med akvarier og deres indhold direkte til indbyggerne i akvarier.

Unik erhverv - animaloterapevty

Erhverv i forbindelse med dyr, deres rækker omfatter ikke kun arbejde direkte med vores mindre brødre, men en lidt anden retning - animaloterapiya (zootherapy). Animaloterapevty at arbejde med mennesker med alvorlige fysiske og psykiske handicap. De udfører forebyggelse og behandling i forbindelse med dyr.

Vidt kendte fremgangsmåder, såsom:

 • Rideterapi - terapi med heste. Det vigtigste arbejde af en bias - patienter med sygdomme i bevægeapparatet. Desuden er denne behandling bruges i reduktionen af virkningerne af traumatisk hjerneskade og forbedre cerebral cirkulation.
 • Canistherapy - behandling med hjælp af hunde. Hunde oftest hjælpe unge patienter med medfødte lidelser i nervesystemet og motoriske system.
 • Felinoterapiya - behandling med katte. Praktiseres med patienter med sygdomme i mentale og følelsesmæssige tilstand, nervøse lidelser og sygdomme i det kardiovaskulære system.
 • Delfin terapi - målrettet behandling af medfødte og erhvervede sygdomme i nervesystemet hos voksne og børn.

Profession alle mulige behov, enhver vigtig profession

Fremhæve de vigtigste erhverv i forbindelse med dyr, skal du stoppe og nogle andre. De er mindre populære, men ikke mindre vigtigt for vores brødre.

 • Dyre specialister, landmænd, grooms.

Det er mennesker, der arbejder på zoofermah og husdyr industri. Deres arbejde er ikke mærkbar almindelig person, men deres bidrag til livet af dyr unægtelig mærkbare.

 • Salgskonsulenter ZooSalon og veterinære apoteker.

Mennesker med erfaring og viden i et array i virksomheden. Deres tips og råd afhænger i høj grad af de komfort og endda sundhed-kæledyr kæledyr.

 • Handlere.

Hjælpere hundeførere. Det er snævert fokuseret specialister. Deres opgave - at forberede dyret til udstillingen eller konkurrence.

Selvfølgelig, alle erhverv relateret til dyr, og er hver især vigtige, og uden en bestemt specialist er ganske vanskeligt at håndtere.

Det vigtigste, der præger alle de mennesker, der arbejder med dyrene og for dyr, er det medfølelse, venlighed, medfølelse, selvtillid og evnen til at reagere hurtigt, selv i de mest usædvanlige situationer.

Erhverv relateret til natur og dyr, kræver en stor del af ansvaret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.