SundhedPræparater

Beroligende for en baby 2 år: anbefalinger og anmeldelser

Forældre er ikke så sjældent brugt beroligende til børn. 2 år - den alder, hvor børn ofte udvikler symptomer på hyperexcitabilitet. Sådanne tilfælde er forbundet med stress, som blæste psyken af barnet. Derfor kan moodiness og nervøsitet på nogle måder ses ikke som en omkostning af forkert uddannelse, og som en krænkelse, der kræver behandling.

Årsager til nervøsitet børn

Faktorer, som kan forårsage baby stemninger, der er en enorm mængde. Dybest set, alt denne situation, bringe barnet ubehagelige eller smertefulde fornemmelser. Så kan forstyrrelse af nerve funktion udløses af sådanne faktorer:

 • sult;
 • tandfrembrud;
 • intestinal kolik;
 • forkølelse;
 • Overdreven aktivitet af kid om aftenen.

Sommetider nervøsitet og moodiness forbundet med abnormiteter i barnets psyke, men sådanne tilfælde ikke forekommer hyppigt og er som regel let at opdage en specialist i medicinsk institution.

Manifestationer af forøget uro

En beroligende til børn 2 år udpeges i tilfælde af, at deres adfærd er karakteriseret ved sådanne symptomer:

 • sove problemer, samt om barnet til at sove;
 • hyppige stemninger og tearfulness;
 • konstante raserianfald.

Det forstås, at disse symptomer ikke nøjagtigt kan angive behovet for behandling. Ofte kan du håndtere dem, bare at lulle barnet og fjerne stimulus. , Før du begynde at give dit barn beroligende midler, er det bedre at besøge børnelæge. Han vil undersøge patienten og give unge forældre de nødvendige henstillinger.

medicin beroligende midler

Hvis du ikke har tillid traditionel medicin, selvfølgelig, kan du søge hjælp fra traditionelle. Imidlertid bør det forstås, at brugen af narkotika til formål at reducere hyperexcitabilitet af barnet bør kun finde sted under overvågning af en børnelæge. Udover sedation for børn på 2 år er udnævnt med ekstrem forsigtighed, som sådan en ung alder kroppen er dårligt dannet, og kan nemt bukke under for angreb af kemiske stoffer. Dette betyder, at der er en risiko for bivirkninger, der reagerer på nyrer, lever, mave eller andre vitale organer.

Sedativer farmaceutiske præparater til de små sælges i to former: i form af tabletter eller sirup.

Tabletter til børn to år

Klassiske variant forberedelser til at reducere nervesystemet aktivitet er mest populære blandt børnelæger. Dette skyldes bekvemmelighed anvendelsen af midlerne: tabletten kan simpelthen knust til et fint pulver og give lidt en med mad.

Den mest berømte medicin betragtes som "Glycine". Det stof er ordineret, selv nyfødte babyer, fordi det har en mild beroligende virkning på kroppen. Anvend disse beroligende tabletter til børn på 2 år kan være at normalisere søvn og lindre nervøse spændinger. Som en del af de midler, den udgør en særlig aminosyre, som ikke kun hæmmer de mentale processer i kroppen og har en positiv effekt på hjernens funktion.

Glimrende alternativ "Wisteria" - et stof kaldet "Phenibut". Det hjælper med at fjerne den følelsesmæssige stress og forbedrer søvn baby. Ved den samme handling de "Pantogam" formuleringer og "Magne 6".

Midler, der er udstedt i form af sirup

Denne type medicin er mindre aggressive i forhold til barnets krop, så den del af forældre til dem blev dannet meget mere selvtillid. Blandt de mange analoger af narkotika, lindrer spændinger, er at give alle den samme "Pantogam". Tidligere blev det sagt, at det er tilgængeligt i pilleform, men i salget, er der også en flydende form af medicin. Blød beroligende sirup til børn fra 2 år hjælper med at lindre barnet af søvnløshed, og endda anfald. Det er bemærkelsesværdigt, at anlægget ikke forårsager afhængighed i barnet, så det kan bruges i lang tid, før efter symptomerne på nervøs overstrain. Denne funktion sætter "Pantogam" i listen over favoritter blandt de beroligende midler.

beroligende medicin

I meget sjældne tilfælde, børnelæger ordinere små patienter, der modtager sådanne lægemidler som "elenium", "Phenazepam" og "tazepam". Disse stoffer hører til en klasse af lægemidler, så du skal være meget forsigtig med dem. Sådanne lægemidler er absolut kontraindiceret at give børnene uden en læges anbefaling, da de i høj grad hæmme nervesystemet og kan forårsage kroppens vanedannende. Disse beroligende midler for børn på 2 år anvendes under alvorlig stress.

Homøopati i nervøs overexcitation et barn

Den nylige udbredt for børn modtog de homøopatiske præparater blandt lægemidler. De er som regel, ikke indeholder specifikke anvisninger og kontraindikationer, samt har en mild effekt på barnets krop. Oftest for at reducere hyperexcitabilitet barn anvende sådanne homøopatiske midler:

 1. "Hare".
 2. "Knott".
 3. "Dormikind".
 4. "Viburkol".

Princippet om virkningen af disse stoffer er næsten den samme, men stadig har disse stoffer har sit eget særpræg. Så, dråber eller stikpiller "Viburkol" ikke blot lindrer irritabilitet, men også reducere inflammation sammen med smertefulde fornemmelser under begyndervanskeligheder baby. Og hvis du er på udkig efter en beroligende for et barn (2 år), er med til at normalisere søvn, så dragten "Knott" eller "Dormikind". Med hensyn til midlerne til "Hare", derefter til hans forældre der kan være nogen klager. Lægemidlet er tilgængelig baseret på fruktose, som fuldstændigt eliminerer udviklingen af allergiske reaktioner eller bivirkninger i baby.

Særlige børnemåltider

Ikke altid en ond drøm barn siger, at det er tvingende nødvendigt at tage til børnelæge for en praktisk anbefaling. Mange omsorgsfulde mødre kæmper for at klare de mere simple metoder. En af disse er brugen af særlige grød. babymad fabrikanter fremstiller en række produkter, der skal sikre, at barnet sover trygt om natten og mindre erfarne sult. Disse korn kan bruges som en slags beroligende for dit barn 2 år. Anmeldelser forældre siger sådanne modermælkserstatninger:

 1. "Nutrilon Godnat."
 2. "Hipp Godnat."
 3. "Humana søde drømme."
 4. "Nestozhen glad igen."

På grund af de komplekse korn barnet får at sove en tilstrækkelig mængde af næringsstoffer og som et resultat er fodret natten over. Det sparer ham fra de hyppige opvågninger. Hertil kommer, at sammensætningen af nogle korn omfatter beroligende urter, som giver jorden for god og rolig søvn.

Urter til at reducere hyperexcitabilitet

Hvis medicineret narkotika læger ordinere børn med en vis forsigtighed, betyder det, folk ikke selv babyer er ikke tilladt. For at klare den overdrevne aktivitet af børn af forældre kan begynde at bruge beroligende urter. For børn på 2 år med egnede opskrifter baseret på disse planter:

 • calendula - hjælper med at fjerne betændelse og opbygge en drøm;
 • Baldrian lindrer børn fra stress og nervøse stamme;
 • Sage aktivt kæmper med forkølelse og afslapper psyke af barnet;
 • daisy - løsner spændinger og smerter i intestinal kolik;
 • mynte fremmer sund søvn og godt humør;
 • Timian har en aktiv sedativ virkning, besidder anti-inflammatoriske egenskaber.

Som regel beroligende helbredende planter, som anvendes til at forberede te og infusioner eller badning baby (ved en fortynding på bakker).

urtete

Skønheden i at bruge sådanne værktøjer er, at de kan gives til babyer fra de første år af livet. Beroligende te for børn på 2 år er bedre at begynde at forberede på grundlag af en enkelt komponent, for at få mulighed for at udforske effekten af brugen af hver urt. Endvidere i tilfælde af en allergisk reaktion er ikke svært at identificere problemet. Over tid, vil det være muligt at generere den mest hensigtsmæssige urtete.

Saml plante er ganske reel, og på egen hånd, men hvis du ikke ønsker, kan du købe færdigblandet på apoteket. Det er vigtigt, at alle regler for indkøb og opbevaring af urter er overholdt, så du bør nægte at købe dem på markedet.

Beroligende myntete

I folkemedicinen er der opskrifter på urte komplekser. Te lavet af baldrian rod og blade af mynte og humle - en fremragende beroligende for børn på 2 år. Ingredienserne skal blandes i forhold på 2: 2: 1 hhv. En spiseskefuld af den resulterende samling skal være fyldt med kogt vand, derefter trække i 20-30 minutter. Bouillon give dit barn flere gange om dagen og altid ved sengetid.

Te fra hofter og linden

Til fremstilling af dette værktøj, skal du tage en af de blomster af lind og hyben. Komponenterne blandes og fyldes med vand. Yderligere er det nødvendigt at bringe i kog, er det ønskeligt at anvende et vandbad. Det er ønskeligt at drikke bryg i ca 15 minutter, inden brug tilsættes en skefuld honning.

kamille te

Denne opskrift er ideel til at berolige barnet om aftenen og give ham en sund søvn. For en basis af urteteer er taget knust kamille blomster. Fem sider af det sidste produkt blandet med kalk og citronmelisse (1 del). For at forberede en beroligende for barnet (2 år), har brug for at hælde urte vand og bring det i kog. Ostuzhennoy te giver barnet i ca 15-20 minutter før sengetid.

Naturlægemidler bade

Reducere aktiviteten af krummerne om aftenen og natten kan hjælpe bade med tilføjelse af urter. Det er ønskeligt at foretage en sådan procedure umiddelbart før de går ind i barneseng. Så dit barn får mest muligt ud af badet og en markant beroligende virkning, skal du forberede det ordentligt. Først skal du gøre en stærk afkog på grundlag af udvalgte urtete. Det anbefales at tilføje til karret timian, citronmelisse, motherwort og brændenælder. Ligesom andre sedativer for børn på 2 år terapeutiske vand behandlinger skal udføres kurser. Optimalt at gøre urte bad i tre uger, en gang hver anden dag. Efter dette, er det ønskeligt at tage en pause i mindst en måned.

Midler til at reducere nervøs spænding hos børn: anmeldelser

Alle forældre vælger en måde, der hjælper ham til at berolige barnet. Nogen er nok særlig modermælkserstatning, mens andre flittigt forbereder urtete. Det er værd at bemærke, at ikke alle medicin bruges sedativer til børn på 2 år. Anmeldelser af mange forældre hævder, at i mangel af overtrædelser på den del af nervesystemet i krummerne til at håndtere stress, og du kan bruge folkemusik metoder. Som nogle mødre med urolige søvn nok, selv almindelige naturlægemidler bade. Adgang til en læge er kun nødvendigt, hvis behandling i hjemmet ikke hjælper. I dette tilfælde, en børnelæge er en behandlingsplan baby.

Barnet føler sig godt, er du nødt til at give ham ikke blot fysiologiske, men også psykologiske komfort. Hvis denne betingelse er blevet krænket, kan du prøve at rette op på situationen, ved hjælp beroligende for barnet. 2 år - det er den alder, hvor de krummer er meget udsat for stress, men disse tilfælde er ganske almindelige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.