Kunst og underholdningFilm

Bedste familiefilm: en liste over genrer, anmeldelser

Indenlandske og udenlandske biograf daglige udgivelser på flere film, og det betyder, at hvis du kan lide nyheden, at noget ser frem til offentliggørelsen af en ny og interessant historie om en bestemt begivenhed.

En separat kategori er at give film til familie visning. De er fulde af forskellige følelser. Ser en film - det er en hobby, der kan praktiseres ikke kun alene, men også i kredsen af sin elskede familie. Oftest, en familie film omfatter følgende genrer:

 • komedie;
 • tegnefilm;
 • Drama, Romantik.

Bedste familiefilm: liste

En liste over de bedste familie film kan være anderledes, det hele afhænger af præferencer familiemedlemmer, deres interesser. For eksempel i et hus, hvor der er små børn, sandsynligvis på prioriterede tegnefilm. Og næppe en mand er enig med sin kvinde blik melodrama og interesseret i hendes historie. Derfor er de fleste af kategorien af familiefilm omfatter komedier og tegnefilm.

Men stadig vil jeg gerne fremhæve følgende film til familie visning:

 1. "Hachiko. En trofast ven."
 2. "Nanny McPhee."
 3. "Nat på museet".
 4. "Mor".
 5. "Det stadig Carlson."
 6. "Marley and Me".
 7. "Tandfe".
 8. "Ghost".
 9. "Marmaduke".
 10. "En gave fra naturen."

For at gøre det sjovt at se en film med din familie, er du nødt til at vælge en genre, der vil være interessante og behagelige minder i alle medlemsstater. Desuden bør filmen være klart for alle. Ofte i denne genre har en lavere aldersgrænse.

Familie komedie

familie film (komedie) - er en af de mest interessante og spændende kategorier, der er af interesse for både voksne og børns generation. Som regel komedie kombinerer forskellige genrer, kan det være en tegneserie, eventyr, fantasi, og endda romantik.

Hertil kommer, familie film (komedie) - er en af de mest populære genrer. De fleste nyskabelser film - det er godt, harmløs familie historie i en humoristisk stil. Og så hvis du vælger at se med din familie lignende væsen, så skal du ikke have problemer med valget.

Russiske film for hele familien

Hvis vi taler om russiske film, mest af alt for dem, der er egnet til visning hele familien er blot de sovjetiske skitser. De syntes at leve evigt, og selv om folk kender ordene udenad hovedpersoner, stadig vil konstant se dine foretrukne russisk familie film. Og i sovjettiden, det filmede en masse gode film, som nu søger med interesse den yngre generation.

Den mest populære russiske familie film:

 1. "Fangen i Kaukasus".
 2. "The Diamond Arm".
 3. "Ivan Vasilyevich Ændringer Beskæftigelse".

Hvis du kan lide sovjetiske film, men de er allerede keder dig, kan du se i dag med et lignende plot. Så for eksempel, var i stand til at re-skyde filmen "Fangen i Kaukasus", og historien er ikke meget anderledes. Stand til at opfange og skuespillerne, der ligner dem, der var populære i film i det sidste århundrede.

Men moderne biograf giver gode film, som er egnet til familie visning. Hvad kan du ellers kalde de bedste familie film? Denne liste kan fortsættes på ubestemt tid. Et godt eksempel kan betragtes filmen "Gave til naturen", i titelrollen som medvirkede Michael Galustjan. Også populære film, du kan navngive alle de "træer" og "mor", der gør mennesker oplever forskellige følelser.

Især tilbringe tid sammen med din familie foran folk som TV på en regnfuld og overskyet vejr. Det vigtigste er ikke at vælge en film, og finde folk, der er i nærheden af dig.

tegnefilm

Hvad kan du identificere de bedste familie film? Liste kan genoplade fremragende tegnefilm. Oftest er de familiefilm i de familier, hvor børn vokser op. Generelt udgivet i dag tegnefilm, der kunne være interessant for voksne. Efter alt, de fleste af denne komedie skitser og lærerige film. For eksempel:

 1. "The Lion King".
 2. "Rio".
 3. "Smølferne".
 4. "Biler".
 5. "Monsters University".
 6. "Rapunzel".
 7. "Foragtelige mig."
 8. "Minions".
 9. "Tre helte".

Her kan du sige om indenlandske fortællinger, der underviser børn venlighed, lydhørhed og alle positive egenskaber. "Tolv måneder" - er en af de berømte eventyr af den sovjetiske æra. Indenlandske tegnefilm ikke mindre fascinerende som den i fuld længde og kort. Sandsynligvis vil der ikke være nogen, der ikke ønsker en tegneserie af "kærnemælk" eller "Nå, vent!" At tale om succesfulde sovjetiske film og tegnefilm kan være uendelig.

familie film (eventyr)

Genren som eventyr, en meget interessant og spændende. Takket være ham, kan du føle sig som en helt i en film og oplever adrenalin, at passere på sin vej. Også tak til denne genre, du kan stifte bekendtskab med den geografi både dine egne og andres lande.

De mest populære og interessante familie film (eventyr):

 1. "The Polar Express".
 2. "Harry Potter".
 3. "Sådan træner du din drage".
 4. "Monsters, Inc.".

Familie film af året

Du kan se film derhjemme, og gå i biografen, og det afhænger ikke af virksomheden, ikke længere behøver at navigere præferencer familiemedlemmer. Hvis alle vil være behageligt at komme til i et velkendt og hyggeligt sted at se en bestemt film, er det bedre at blive hjemme. Men hvis du ønsker at tilbringe deres weekender i storcenteret, en biograf, derefter gå videre og er nødt til at gå på en familie film.

Hvis vi taler om denne genre, som en familie, er det først for nylig vinder i popularitet. I det forløbne år er der foretaget en masse gode film. For eksempel, de bedste film af året (familie):

 1. "Ghost".
 2. "Monsters på ferie".
 3. "Max".
 4. "Tilbage i tiden."
 5. "Askepot".
 6. "Pan".

Familie Jul Film

På tærsklen til det nye år bliver aktuelle film om jul og nytår. Og det er især rart at se dem i den snævre familiekreds, som alene vift feriestemning er ikke så enkel.

Top jul familie film:

 1. "The Secret Service af julemanden."
 2. "juletræer".
 3. "Gem Santa."
 4. "Sos. Julemanden."

Sikkert hver familie har sine egne traditioner, og en af dem kunne kaldes ser film på tærsklen til det nye år. Forestil dig, hvor hyggeligt og komfortabelt vil være omgivet af familie foran farverige træ og nyde at se din yndlingsfilm.

Meget ofte mange familiefilm "Home Alone" look på tærsklen til ferien, som kan være af interesse ikke kun voksne, men også børn. Denne fantastiske eventyr af en lille dreng, og de to tyve, der må lide narrestreger Kevin. Det er da en af de film, der aldrig træt af mennesker, det kan revideres flere gange. Men som de siger filmentusiaster, kan den mest succesfulde blive kaldt kun den første og anden del. Hvis vi taler om den sidste del, som senere blev fjernet, er det ikke så interessant som de to første.

anmeldelser

Seerne siger, at deres familie er blevet en tradition at se nogle sovjetiske film nytårsaften 31. december eller den traditionelle "Home Alone".

Mange mennesker hvert år går som en familie for at se jul familiefilm. De sidste tre år, populære film "juletræer". Vi vil gerne fortsætte denne vidunderlige historie. Andre kan lide at se en film for hele familien "Save Santa."

Hvad kan du ellers kalde de bedste familie film? Enhver kan lave en liste for sig selv. Efter alt, hver familie har deres yndlingsfilm, se som bringer dem en masse sjov.

Film - er en af de spændende aktiviteter, hvorigennem du kan komme sammen med din familie og have det sjovt. Enig at se nogle komedie eller musical er meget bedre end en dag at sidde foran computeren. Det er bedst egnet til denne klasse weekend, når ingen er i en fart, og du kan bare sidde og se filmen i din fritid. For at gøre processen mere behageligt, kan du købe chips, kiks eller popcorn og skabe en atmosfære af en hjemmebiograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.