ComputereSikkerhed

Den bedste antivirus til "Android", til rådighed gratis

Operativsystemet "Android" i de senere år er blevet meget populære. Derfor ganske relevant spørgsmål om sikkerheden for de enheder, der er fokuseret på dens anvendelse. Lad os se på den bedste anti-virus software til "Android" er et gratis program. På internettet åbne rum er for mange ondsindet software, der kan ikke kun ødelægge integriteten af systemet, men også for at stjæle værdifulde oplysninger til at nulstille din konto. For at undgå at falde i sådanne problemer, er det nødvendigt at sætte en særlig ansøgning om den nødvendige beskyttelse.

antivirus Oversigt

En af de velkendte programmer - er Lookout Mobile Security (LMS). Selv en forenklet udgave kan give en god beskyttelse mod forskellige angreb udefra. De vigtigste funktioner i programmet:

- systemer til scanning (detail);

- Opret en sikkerhedskopi af information;

- genetablering af de dele, der er beskadiget.

Mens inficere malware, denne ansøgning giver alle låsen, at det virker mistænkeligt, og derefter giver brugeren besked om, hvordan man løser problemet. En anden LMS hjælper med at beskytte mod phishing og spyware angreb, selv udfører inspektioner enhed systemer. I denne ansøgning indlejret GPS, der kan finde den tablet eller smartphone på deres tyveri og tab. Fordelen ved dette program - det mindste strømforbrug, hvilket er vigtigt for systemets ydeevne.

Et godt råd

Hvordan og hvor man kan finde den bedste antivirus software til "Android"? Læs flere anmeldelser, besøge fora, interesse blandt deres venner. Den valgte ansøgning vil blive en assistent i dit arbejde og underholdning på din foretrukne enhed.

Vi fortsætter vores gennemgang. Det giver mening at tænke på et program kaldet AVG Antivirus Free. Det giver beskyttelse, hvilket er tæt på det avancerede niveau. Her er der alle kendte muligheder:

- scanning applikationer og systemer i online-mode;

- hukommelsestest;

- kopiering og genoprette beskadigede oplysninger;

- søgen efter en tabt enhed;

- låsning af tyverialarmer;

- tvungen stop-programmer.

Jeg har dette program, og manglen på - en betragtelig batteri forbrug.

Interessant, mange brugere, kun når de står med en virus, er begyndt at spekulere på, hvad de bedste sikkerhedsprogrammer. Antivirus til "Android" bliver konstant forbedret. Det er nødvendigt at se nærmere beskrivelse af hver, noget at prøve i praksis at gøre dit valg.

De populære antivirus

Den mest almindelige Dr.Web Light. Han har den Android-version ved hjælp af en unik anti-virus Detection teknologi, der gør det muligt selv at identificere nye ondsindede programmer, baseret på tidligere viden. Dens fordele:

- den lille størrelse af opdateringen, hvilket sparer trafik;

- Detaljeret statistik over resultaterne af det arbejde.

Husk, vi kan ikke se alt, men kun den bedste antivirus software til "Android"! Valget er dit. Hvert program har sine fordele og ulemper.

GUARDX Antivirus - et funktionelt antivirusprogram er ikke ringere end mange giganter i deres hastighed og kvalitet af skadelig kode afsløring. Det kan, ud over de standard funktioner, stille sikkerhed eneste software downloades baseret på sin database. Mange brugere siger, at det er den bedste antivirus til "Android" (blandt de gratis apps). Hvis du er på udkig efter en enkel, men effektiv program, som du kan håndtere det.

En anden gratis software - avast! Mobile Security. Takket være fjernadgang det effektivt beskytter enheden fra tilfælde af tyveri, i realtid scannere vil spare fra uautoriseret adgang, virus og online trusler og tab af data.

Ud over de programmer, der beskrives af os, der er en masse forskellige programmer og hjælpeprogrammer, der beskytter mobile enheder. Op til dig, hvad antivirus til "Android" er bedre!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.