ComputereSikkerhed

Typer af antivirusprogrammer. Virus og antivirus programmer

Hver dag, er computere og laptops udsat for alle former for angreb fra skadelig software. På denne, samt måder at bekæmpe dette problem er allerede blevet sagt en masse. Men disse spørgsmål kommer hver dag, og deres antal ikke falde, men snarere steget. Mest sandsynligt, dette skyldes det faktum, at flere og flere mennesker lære computeren. Derfor vil vi tale i dag om, hvad er de typer af anti-virus programmer. Efter alt, de forhindrer indtrængen af "fjende" software til dine data, samt neutralisere alle, der har formået at få dit digitale indhold. I dag, formentlig, kun en galning bruger din computer uden en sådan beskyttelse. Er det tilstrækkeligt én gang for at få adgang til internettet, eller sæt medierne, som oplysninger, at eksponere deres data destruktion risiko.

fremkomsten

Så straks bemærker jeg, at alle de eksisterende typer af virus og antivirus programmer ikke syntes det samme. De optrådte og perfektioneret gennem mange år, med såkaldte vira synes først, derefter udviklerne har produceret den relevante software, giver dig mulighed for at kæmpe med de elektroniske skadedyr.

komplekser

Før vi begynder at skille den slags anti-virus software, skal det siges, at der til dato, vil det være vanskeligt at opfylde denne eller hin form for software i sin rene form. Dette skyldes det faktum, at vi i vores tid på grund af den enorme mængde af forskellige malware udviklere nødt til at oprette dit produkt, så det kan overvåge og fjerner alle typer af skadelig software. Derfor er disse produkter består af flere komponenter.

scanner

Først på den liste, vi har, er en scanner. Det er det grundlæggende element i moderne software. Alle antivirus software til Windows 7, Windows 8, og så videre har denne komponent i sin sammensætning. Groft sagt dette element giver passiv beskyttelse til din computer. Når du starter det, eller det vil ske ved rutine, vil scanneren kontrollere det angivne område. Dette kan være en af en fil eller flere harddiske.

Hvad vil være identifikation af malware? Det er meget simpelt. Scanneren vil udføre en søgning og sammenligne software virus kode. Eksempler på sådanne koderne i allerede forinden installerede signaturer (satte karakteristiske sekvenser af byte for alle kendte virus).

Selv i dag alle større typer af antivirus-software er kombineret i et enkelt produkt, er det nødvendigt at sige et par ord om manglerne ved en enkelt scanner. For det første er det forsvarsløst mod alle vira, som ikke har en permanent kode, og som kan ændres samtidig bevare alle sine kernefunktioner. For det andet, denne komponent er ikke i stand til at modstå de arter af den samme virus, der forårsager, at brugeren hele tiden opdatere virus-databasen. Nå, den største ulempe ved dette værktøj er, selvfølgelig, den manglende evne til at detektere hidtil ukendte og nye vira. Men denne mulighed er helt i efterspørgslen i dag, især når det kommer til truslen om infektion af de nyligt præge tusindvis af computere via e-mail. Og sådan infektion kan realiseres over hele verden i løbet af få timer.

skærm

Vi fortsætter med at forstå, hvad er de typer af anti-virus programmer. Følgende skærme er på vores liste. Det er fordi dette element er dannet sammen med scannere grundlæggende beskyttelse og bærbare computere. På baggrund af alle de tilgængelige signaturer kontrolleres i realtid af alle de nuværende processer. Uanset om du ser en fil, eller en start-up, præ-screening, før du udfører alle handlinger vil blive gennemført.

Forskellige skærme, der er designet til e-mail-klient (et program for forarbejdning og visning af e-mail), fil skærme og monitorer til specifikke applikationer. Dybest set, de nyeste moduler til inspektion af filer "Microsoft Office". Fordelen ved denne komponent - evnen til at opdage skadelig software på det allerførste fase af aktivitet.

eksaminator

Men det er ikke alle former for antivirusprogrammer. Næste visning - revisorer. De er i stand til at opretholde en bestemt database, alle data på staten på et tidspunkt af kritiske systemområder for arbejde. I fremtiden bliver den aktuelle fil simpelthen sammenlignet med dem, der tidligere er blevet rapporteret. Således dette gør det muligt at opdage eventuelle mistænkelige ændringer, hvis sidstnævnte opstod.

Fordelene ved disse værktøjer omfatter de lave krav til hardware, og high speed drift. Og de ting er, at revisorerne ikke har brug for nogen antivirus-databaser. Faktisk er den skelnen, og opfattelsen fremstillet udelukkende på princippet om uforanderlighed kildefilerne. Alt dette gør det muligt effektivt at gendanne systemet, hvis den er blevet beskadiget af aktiviteten af dem eller andet skadeligt indhold.

Men, som du sikkert har gættet, er der også nogle ulemper. De ligger i den manglende evne til hurtigt at reagere på den kendsgerning, at forekomsten af virus i edb-systemet. Desuden er de nye filer udelukket under scanningen. Dette nydt ivrigt de fleste af de virus, der inficerer kun nyoprettede filer.

vacciner

Afsluttende vores tema "virus og antivirus software", jeg vil gerne fortælle dig om en nylig sikkerhedssoftware. Denne vaccine, eller de er også kaldet immunisering personale. Denne software simulerer dine filer inficeret med visse vira. Som et resultat, hvis en "invasion" af skadelig software på din computer, virus på "Beregn", dataene er allerede inficeret, og vil simpelthen ikke inficere dem.

Det er rimeligt at bemærke, at denne metode ikke er effektiv til at beskytte systemet. Dette skyldes det faktum, at nogle vira simpelthen ikke generere en check på dette system er inficeret eller ej. Også denne verifikationsmetoder i virale midler kan variere betydeligt. Derfor, i vor tid, er denne mulighed ikke anvendes til at beskytte virtuelt.

På dette vores tema "virus og antivirus software" kan betragtes som vederlag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.