ComputereSikkerhed

Kingsoft antivirus. Sådan fjerner skraldet?

Der er mange anti-virus utilities og programmer. Nogle af dem er velkendte og udbredte, andre er én. Men alle finder noget af deres egne og trofast bruger kun en enkelt virksomhed. Men ikke alle antivirusprogrammer er lige nyttige. Der er programmer, der ved deres handlinger ikke kun beskytte dine personlige computer, men også vil få ham skade. Ved en sådan lejlighed, og nu vil det gå. I dag taler vi om af Kingsoft antivirus. Sådan fjerner den fra din computer, uanset hvordan det er at du ormekur sin vej?

penetration

Før overvejer spørgsmålet om , hvordan du fjerner af Kingsoft antivirus, lad os prøve at gøre ud de tilfælde, hvor computeren kan få denne kinesiske falske.

  1. Naivitet. Mærkeligt nok, den mest populære version af begivenhederne. Internettet er fuld af lyse tegn og reklamer, der skal lokke brugere til websteder og tvinge dem til at købe eller bare downloade produktet. Kingsoft antivirus - det er den samme software, som enhver anden, der findes i handelen. Du kan gå til deres hjemmeside for at hente og installere på din computer. Når du henter fra en officiel kilde får du en anden version uden tilføjelsesprogrammer og vira i koden. Dog vil det ikke gøre den produktkvalitet og pålidelig.
  2. Uopmærksomhed. Da Kingsoft antivirus er gratis, installatører ofte sætte det i andre produkter, såsom KMP-afspiller. I sådanne tilfælde, du bliver offer for sin egen distraktion. Du har altid nødt til at læse, hvad du trykker på og hvilke yderligere programmer er enige om at installere.
  3. Forsvarsløshed. Den sidste måde at trænge ind i brugerens pc, som ikke har anti-virus software. I dette tilfælde, alt er dårligt, fordi Kingsoft antivirus indtastet på din pc med nogen trojan, så hvis du ikke kan huske at have etableret i de seneste år noget software, straks at behandling af Kingsoft antivirus. Sådan fjerne det, så læs videre.

infektion

Kingsoft antivirus aktivitet manifesterer sig i de fleste tilfælde det samme. Desuden er han selv lægger ikke skjul fra brugeren, fordi det menes, at man selv har besluttet at gennemføre installationen af produktet.

  1. Hvis du stadig har installeret antivirussoftware, være forberedt på at det vil begynde at blokere og slette dine installerede programmer. Det betyder ikke noget, de har licens eller ej.
  2. Indsamling og sende oplysninger om din computer bliver hverdagskost. Hold øje med trafikken.
  3. Hvis du har modtaget Kingsoft antivirus anden og tredje metoder, vil det være på kinesisk. Derfor spørgsmålet "Hvordan sletter jeg Kingsoft antivirus i kinesisk?" ganske almindelige.

behandling

Så hvis du stadig har hentet Kingsoft antivirus, hvordan du fjerner? Det afhænger igen på infektionen proces.

  1. I den første version skulle opstå problemer. Programmet vil blive registreret i registret, og i "Tilføj / fjern programmer". Bare gå ud og leder efter Kingsoft antivirus. Klik på "Fjern".
  2. Der er allerede problemer begynde. Efter alt, er han kinesisk. Da der i dette tilfælde er vi overbeviste i sikkerhed, downloade den officielle hjemmeside for Kingsoft antivirus engelske version og installere. Så implementere, igen, gennem "Tilføj eller fjern programmer". Den kinesiske version vil forsvinde sammen med den engelske.
  3. Hvis du hentet de inficerede Kingsoft antivirus, hvordan du fjerner, hurtige standard metoder til fjernelse af virus. Kør "Safe Mode" og fjern markeringen i opstart med Kingsoft antivirus. I registreringsdatabasen, finde alle poster med Kingsoft og fjerne dem. Swipe fjernelse program i en sikker tilstand og kontrollere computeren via en pålidelig, f.eks Dr.Web.

Faktisk, alt. Forhåbentlig efter denne artikel, du får ingen spørgsmål om Kingsoft antivirus: hvordan du fjerner? Du vil hjælpe den viden, du har lært af denne artikel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.