LovStat og lov

Decifrere INN. For dem, der ikke kender

Selvfølgelig, næsten alle mindst en gang i sit liv mødt med en sådan forkortelse, ligesom moms. Og det er - stadig ukendt for mange. Hvad er det afskrift af moms? Dette spørgsmål kan almindelige borgere til at forvirre. Men for dem at være en fuldstændig overraskelse af, at afskriften INN er ganske enkel. Lad os prøve at løse dette problem nærmere.

Certifikat af registreringsafgiften har hver

Ovenstående er en forkortelse af "Individuel Tax Identification Number". Og dog!

Ingen yderligere dekodning TIN er ikke nødvendig. Russisk lovgivning kræver alle borgere er i stand til at arbejde, for at få et certifikat, der bekræfter registrering med "fiskale" krop, hvor antallet af skatteyderne. Det er nødvendigt at overvåge medarbejdernes bidrag til den russiske Pensionsfond i den periode af hans evne til at arbejde og til at kontrollere, om borgeren bemærker lovgivning om skatter og afgifter i vores land.

Det skal understreges, at en individuel skatteyder identifikationsnummer er tildelt ikke kun for borgerne, men også iværksættere. Decifrere de ovennævnte forkortelser advokater virksomheder velkendte. De er også klar over, for hvilke forretningsenheder har brug for en individuel skatteyder identifikationsnummer. Og han havde brug for at skelne mellem en kommerciel organisation med samme navn.

Det skal bemærkes, at udskrift af TIN af den juridiske enhed ligner decifrere INN individ. Og i den første og i det andet tilfælde er en individuel skatteyder identifikationsnummer.

Det bør erindres, at det altid er den samme. Siden fødslen af borgeren tildeles et momsnummer, og det gælder for hele sit liv. Hvis en person pludselig ønsker at ændre navn eller bopæl, vil hans skattepersonnummer forblive den samme. Gyldighed af registreringsafgiften af en fysisk person er datoen for hans død. Efter dette, skal en individuel skatteyder identifikationsnummer anses ugyldig.

Så INN. Decifrere forkortelser er nu for mange at forstå. Overveje spørgsmålet om, hvad der er strukturen af konceptet.

Hvad er struktureret INN

Individuelle skat nummer er en kode, der omfatter en bestemt sekvens af cifre, som hver især noget er ja.

Nummer skatteyder for juridiske enheder har ti cifre.

For eksempel kan der defineres af de første fire cifre i koden "finanspolitisk" division, hvor virksomheden blev udstedt certifikatet for registreringsafgift.

En kombination af tal, der begynder med det femte og afsluttende niende, betyder rækkefølgen antallet af registrerings- registreringer af skatteyderne.

Sidste, de ti cifre - en reference numerisk værdi, der er valgt på baggrund af en særlig algoritme.

Room skatteborger for borgerne består af tolv cifre.

Når denne dekryptering er fuldstændig identisk dekodning INN kommercielle virksomheder, med den tilføjelse, at henvisningen numerisk værdi, som beregnes efter en formel svarer til den elvte og tolvte ciffer fikseret i TIN.

Der kan være behov kode til hvilket formål den enkelte skattenummer

Skatteyder er forpligtet til at indtaste det tildelte nummer for hvert dokument, rettet til "finanspolitisk" krop. En lang række applikationer, klager, erklæringer, rapporter, skattemyndigheder blot "oversvømmet".

Det hjælper medarbejderne til at "skattemæssige" myndigheder til at gennemføre en moderne database over hver skatteyder. Han har også "forenkle livet" individer. For eksempel, hvis en person er berettiget til et fradrag på de midler, der er brugt på sundhed eller uddannelsesydelser. Med moms, vil de ansatte i skattemyndighederne ikke være svært at behandle data og for at minimere risikoen for fejl på den del af ansøgeren. Desuden kan rummet betydeligt fremskynde beslutningen om, hvorvidt at tildele fordele for skatteyderne.

Sådan finder INN

Hvis du har glemt, hvad kombination af tal indeholder et individuelt skatteyder identifikationsnummer, og du har hårdt brug for at finde ud af, som bevis, desværre, du har ikke fundet noget for at løse dette problem er mulig. Hvordan? Meget simpelt.

Der er online-portaler, hvorigennem du kan lære din egen TIN-nummer. Du behøver kun at udfylde de tomme felter ved at indtaste dine pasoplysninger. Ved hjælp af disse samme ressourcer, kan du også tjekke din individuelle skatteyder identifikationsnummer. Du får oplysninger om størrelsen af din gæld, hvis nogen.

Check kro via internettet ressource tjenester "INN.RF"

Valgte websteder "INN.RF", kan du få oplysninger om gyldigheden og ugyldighed af certifikatet for registreringsafgift. Samtidig, huske på, at ikke alle de oplysninger af interesse leveres gratis, da der er både betalte og gratis skat service portaler.

Kommercielle sites "INN.RF" giver mulighed for at lære de seneste oplysninger fra regelmæssigt opdaterede registre og databaser for alle kategorier af skatteydere.

På dette tidspunkt, kan du bruge oplysningerne fra registrene EGRIP, registrering og databaserne, der er indeholdt i regnskabet for russiske selskaber og datterselskaber.

Disse anbefalinger vil være nyttig for dem, der er interesseret i emnet gentagne gange, hvilket er en afskrift af INN. Ukraine, ved den måde, har også udviklet online-ressourcer til "gøre livet lettere" til sine skatteydere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.